#Avrasya ekonomik birliği

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği! Peki ama nasıl? 1:22:59

Canlı! Ebabil Operasyonu neyin nesi? Parçalanmış bir dünyada işbirliği

İSVİÇRE’NİN DAVOS KASABASINDA 1971 YILINDAN BU YANA DÜZENLENEN DÜNYA EKONOMİK FORUMU (WEF) YARIN BAŞLIYOR. WEF'İN KURUCUSU PROF. DR. KLAUS SCHWAB YAPTIĞI AÇIKLAMADA, KÜRESEL VE ULUSAL DÜZEYDE ARTAN PARÇALANMANIN GÜVEN ER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Hangi Kurum Plana destek Verdi? 47:01

İddia Büyük! “Soykırım ve Terör Saldırısına Uğradınız!” Türkiye’den Ha

???? Tüm dünyanın üç yılına mal olan kapanmaların ve uygulamaların gerçek yüzü ortaya çıktı! ???? Annemi bu hastanelere emanet etmeyeceğim ! ???? Antalya Mahkemesi bir ilk yaptı ve Pandemi ile ilgili soruşturma başlattı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 6 ay önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor 01:13

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı May Brexit Sürecini Resmen Başlatıyor

İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit sürecini resmen başlatıyor. May'in Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk’a yazılan ve İngiltere'nin AB'den çıkması adına Lizbon Antlaşması'nın 50'inci maddesini devreye sokacak..

SSCB'nin Dağılmasının Türkiye'ye Etkileri izle 24:14

SSCB'nin Dağılmasının Türkiye'ye Etkileri izle

Süleyman Demirel'in Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasından sonra ortaya çıkan siyasi ve ekonomik tablonun Türkiye'ye etkileri hakkındaki değerlendirmesi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle 15:16

Erdal İnönü'nün SSCB'nin Dağılması Hakkında Açıklaması izle

Uğur Dündar'ın, Erdal İnönü ile Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin dağılmasından sonra ortaya çıkan siyasi ve ekonomik tablonun, Türk Cumhuriyetlerine etkisi hakkındaki röportajı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur 01:47

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İngiltere ziyareti kapsamında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, Avrupa Birliği ile ilişkilerde gelinen son noktayı değer..

  • Haberler tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupalılar AB’den ne bekliyor 02:22

Avrupalılar AB’den ne bekliyor

2016 yılı Avrupa Birliği için son derece zorlu geçti. Birçokları da Birliğin bu haliyle daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. AB, Noel zamanı yeni merkez binasına kavuştu. Peki bu, kutlama için bir sebep olabilir m..

Bozdağ  Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest Her Türlü Destek Var 01:06

Bozdağ Ne biçim Bir Demokrasidir Ki, Teröristler İçin Her Şey Serbest

Almanya’da Baden-Württemberg eyaletinin Gaggenau kentinde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın konuşma yapacağı Avrupalı Türk Demokratlar Birliği’nin düzenlediği etkinliğe park yeri ve girişlerin yeterli olmadığı öne sürüler..

Bir Skandal Daha!Avrupa'dan Başörtüsüne Yasak! 02:47

Bir Skandal Daha!Avrupa'dan Başörtüsüne Yasak!

Avrupa Birliği ülkelerinin son günlerde İslamı karalama kampanyalarının yanısıra müslüman vatandaşlara yaptığı yaptırımlar ise demokrasiyle bağdaşmayan türden...

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi 00:23

Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi

Kendilerini Pulse of Europe (Avrupa'nın Nabzı) olarak adlandıran bir grubun sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine dün Avrupa Birliği ülkelerinde ortak gösteriler düzenlendi. Frankfurt'tan Viyana'ya, Amsterdam'dan Brüks..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı 00:54

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılmasına olanak sağlayacak Lizbon Anlaşması'nın 50'inci maddesinin işletilmesi çerçevesinde Brüksel'e resmi bildirimde bulunulacak mektubu imzaladı...

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılamaz 01:11

Dünya Haber: AP: Brexit Sürecinde Vatandaşlar Pazarlık Konusu Yapılama

İngiltere'nin 44 yıllık Avrupa Birliği (AB) macerası sona ererken, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) Brexit anlaşmasını kabul etmesi için şartlar belirlendi. Brexit müzakerelerinin 2 yıl sürmesi bekleniyor. AP Başkanı Antoni..

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada 00:59

Kennedy’nin Günlüğü Açık Artırmada

Eski ABD Başkanı J.F. Kennedy’nin gazeteci iken tuttuğu günlük açık artırmaya çıkarılıyor. Günlük, Kennedy’nin Hitler’den Sovyetler Birliği’ne kadar dönemin gelişmelerine dair pek çok özel görüşünü içeriyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız 01:08

Alman Siyasetçiden İngilizlere - Yalnız Kalacaksınız

Ben, Londra'daki siyasetçilerin bazılarının Avrupa Birliği'nden ayrılmanın ne anlama geldiğini anlayamadıkları düşüncesindeyim. Bunun anlamı yalnızlıktır. Yani yalnız kalmak demektir Bu sözler, Avrupa Parlamentosu'nun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2. Dünya Savaşı Yıl Dönümü izle 01:18

2. Dünya Savaşı Yıl Dönümü izle

Belgeselde; 2. Dünya Savaşı'nda 1 Eylül 1939'da Almanya’nın Polonya’yı işgali, Sovyetler birliği ve Polonya’nın Berlin’i işgali, Japonya’ya atılan atom bombası ve Sovyetler Birliği'nin dağılması konu edilmektedir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İzin Veremeyiz 05:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzin Veremeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa Birliği başta olmak üzere kimi kurum ve devletlerin 16 Nisan halk oylaması sonuçları üzerinden ülkemizin demokrasisini sorgulamasına izin veremeyiz dedi...

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak 00:45

Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak

Akıllı telefon kullanıcılarına taksi hizmeti sunan uygulama Uber, Avrupa Birliği'nin gündeminde. İspanyol taksi şoförleri derneğinin başvurusunu değerlendiren Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi Uber'in, taşıma hizmeti sundu..

Angela Merkel’den Kritik AB Açıklaması  Artık Başımızın Çaresine Bakacağız 01:13

Angela Merkel’den Kritik AB Açıklaması Artık Başımızın Çaresine Bakac

Avrupa Birliği dağılıyor mu? Almanya Başbakanı Angela Merkel'den Avrupa Birliği’nin geleceğine ilişkin kritik bir açıklama geldi. Başka ülkelere güvenecekleri dönemlerin geride kaldığını söyleyen Merkel, Artık başımızın..

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli 01:09

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli

İngiltere Başbakanı Theresa May ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılma işlemlerini kolaylaştırmak için bir uygulama sürecine girmeleri gerektiğini söyledi. Parlamentoda konuşan May, sonu olmayan geçiş sürecinden bir an ön..

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor 01:27

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker Avrupa Birliği içinde başka çatlakların oluşmaması gerektiğini söyledi...