#Avrupa titriyor

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak 02:45

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak

Brüksel’de toplanan Avrupa dışişleri bakanları Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin dondurulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıda Türkiye ile ilişkiler ele alındı. Avusturya, hükümetin muhaliflere yoğu..

Sadece Tinder Kullanarak Avrupayı Gezen Çılgınlar 06:32

Sadece Tinder Kullanarak Avrupayı Gezen Çılgınlar

Tinder'da eşleştikleri insanlar sayesinde karınları doyup seyahat edebilen ikili hiç para harcamadan Avrupa'da üç şehir gezdi. Kendilerine muhteşem bir strateji belirleyen iki kafadar çok da eğlenceli vakit geçirmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması 12:21

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması

Londra 2017'ye her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir havai fişek gösterisi ile girdi. Avrupa'da yaşanan terör olayları nedeniyle 3 bin polisin görev yaptığı etkinlikte 100 bin insan havai fişek gösterilerini izlemek..

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Karanlıkta çalışanlar 01:27

Karanlıkta çalışanlar

İş bulmanın giderek zorlaştığı birçok Avrupa ülkesinde geçici işlerde çalışmak oldukça yaygın. Kayıt dışı emek birçok ülkede gündelik yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda. Peki Almanya'da durum nasıl?..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ülkemizde  Erasmus Yapan Bir Yabancı Öğrencinin Görüşleri 01:44

Ülkemizde Erasmus Yapan Bir Yabancı Öğrencinin Görüşleri

Avrupa'daki üniversitelerin eğitim kalitesini ve kültürel etkileşimi sağlamak amacıyla AB üyesi ve aday ülkelerin yararlandığı eğitim programı Erasmus+'dan yararlanmış bir öğrencinin düşünceleri...

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı. 01:07

Hollanda'daki MHP'liler, Hollanda Havaalanı'nda Oturma Eylemi Başlattı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı Çetin'le yaptığı görüşmede, Çavuşoğlu'nun uçağı hangi havalimanına inecekse orada oturma eylemi düzenlenmesi kararı alındığı bildirildi...

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi 06:59

Şenol Güneş'ten Cüneyt Çakır Eleştirisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Aynı şeyi Avrupa kupası dönüşü Başakşehir'de yaşamıştık. Yine hakem Cüneyt Çakır'dı. Avrupa kupasına vermeyince bu maçlara veriyorlar. Bugün de aynı şeydi dedi...

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

01:40

"AB Türkiye'ye Değil Türkiye AB'ye Girmeye Çalışıyor"

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk ile AB Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, Hollanda'ya destek oldu,..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı 00:54

Dünya Haber: İngiltere Başbakanı Ayrılık Mektubunu İmzaladı

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılmasına olanak sağlayacak Lizbon Anlaşması'nın 50'inci maddesinin işletilmesi çerçevesinde Brüksel'e resmi bildirimde bulunulacak mektubu imzaladı...

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın 00:54

Haber Dünyası: Almanya'dan Londra'nın "Paralel Müzakere" Talebine Ret

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma süreci resmen başladı. Londra hükümeti, ortak pazardan çıkacak olmanın zararlarını minimize etmek için ticaret anlaşmalarıyla ilgili müzakereleri de Brexit sürecine paralel ola..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Cristiano Ronaldo'dan Elastik Pas! 00:10

Cristiano Ronaldo'dan Elastik Pas!

Avrupa Kupaları'nda 100. golünü atan Cristiano Ronaldo, Real Madrid antrenmanında izleyenleri keyiflendiren bir pasa imzasını attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor 01:21

Fenerbahçeli Bayanlar Sahne Alıyor

Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler bazında 1 numarasının belli olacağı FIBA Avrupa Ligi Dörtlü Final'i, Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'un ev sahipliğinde yarın başlayacak...

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  İzin Veremeyiz 05:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzin Veremeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa Birliği başta olmak üzere kimi kurum ve devletlerin 16 Nisan halk oylaması sonuçları üzerinden ülkemizin demokrasisini sorgulamasına izin veremeyiz dedi...

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli 01:50

AB Türkiye Diyaloğu Devam Etmeli

İtalya Eski Dışişleri Bakanı ve Avrupa Birliği Komisyonu Başkan Yardımcısı Franco Frattini, A Haber'e konuştu. Türkiye'deki referandumdan çıkan sonuca saygı duyulmasını isteyen Frattini, Avrupa Birliği'nin de Türkiye'ye ..

Stolk-Erasmus 07:47

Stolk-Erasmus

Türk üniversite öğrencilerinin Avrupa sınavı : Erasmus! Aslında Erasmus Avrupa'da kızlar teklif ediyormuş önermesinin ötesinde bir program. Stolk bu bölümde Erasmus macerasının peşinde. Erasmus - Advices for Students..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak 00:45

Uber Ab Ülkelerinde Yolcu Taşıma Lisansına İhtiyaç Duyacak

Akıllı telefon kullanıcılarına taksi hizmeti sunan uygulama Uber, Avrupa Birliği'nin gündeminde. İspanyol taksi şoförleri derneğinin başvurusunu değerlendiren Avrupa Birliği Yüksek Mahkemesi Uber'in, taşıma hizmeti sundu..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı 01:08

AB'de Roaming Ücretleri Kaldırıldı

Avrupa Birliği ülkelerinde cep telefonu operatörlerinin abonelere uyguladığı dolaşım (roaming) ücretlerine bugünden itibaren son verildi. Üzerinde 10 yıldan uzun bir süre çalışılan, AB Komisyonunun hazırladığı ve Avrupa..

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli 01:09

Theresa May- -Brexit'i Kolaylaştırmak İçin Uygulama Sürecine Geçilmeli

İngiltere Başbakanı Theresa May ülkesinin Avrupa Birliği'nden ayrılma işlemlerini kolaylaştırmak için bir uygulama sürecine girmeleri gerektiğini söyledi. Parlamentoda konuşan May, sonu olmayan geçiş sürecinden bir an ön..

Burhan Altıntop'un Taksi Kurnazlığı 10:56

Burhan Altıntop'un Taksi Kurnazlığı

Yapımını Plato Film'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği Avrupa Yakası nın senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel'in canlandıracağı Aslı karakterinin babasını Gazanfer Özcan, anne..

  • JET TV tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce