#Avrupa titriyor

Başbakan Yıldırım  AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir 01:28

Başbakan Yıldırım AP'nin Kararı Hükümsüzdür Geçersizdir

Başbakan Yıldırım, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili, Çok önemli bir karar değil bizim açımızdan. Buna benzer kararlar geçtiğimiz aylarda da verildi. Bizim açımızdan bu karar hükümsüzdür, geçersizdir. ded..

Sturm Graz - Fenerbahçe Maçı Beın Sports'ta 00:28

Sturm Graz - Fenerbahçe Maçı Beın Sports'ta

Fenerbahçe Avrupa macerasına beIN SPORTS'ta başlıyor... Sarı lacivertlilerin Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sturm Garz ile Avusturya'da oynayacağı ilk maç beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak.27 Temmuz Perşembe günü..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burhan Altıntop - Vuay Osman Dostum! 01:16

Burhan Altıntop - Vuay Osman Dostum!

Geçenlerde Avrupa Yakası'nı tekrar izlerken Burhan'ın Osman ile olan diyaloğu dikkatimi çekti. Ben de Osman ile selamlaşma sahnelerini keserek ufak bir video yaptım. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi 03:46

Gümrük Birliği Güncellemesine Almanya Çelmesi

Türkiye'nin Avrupa Birliği ile 'Gümrük Birliği Anlaşması'nı güncellemesi talebine Almanya engel çıkardı. Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ile Gümrük Birliği güncellemesini yapmayacaklarını söyledi. Peki güncellen..

Zehirli Yumurta İtalya'da da Çıktı 00:48

Zehirli Yumurta İtalya'da da Çıktı

Avrupa'da ortaya çıkan böcek ilaçlı yumurta skandalının son adresi İtalya oldu. İtalya Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde toplanan 250 numuneden ikisinde zehirli böcek ilacına rastlandığını açıkladı...

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Gecenin Golü Alexis Sanchez'den 00:51

Gecenin Golü Alexis Sanchez'den

UEFA Avrupa Ligi H Grubunda Arsenal, sahasında konuk ettiği Köln'ü 0-1 geriye düştüğü karşılaşmada 3-1 yenmesini bildi. Maça Alexis Sanchez'in attığı gol damgasını vurdu...

Medipol Başakşehir Portekiz'de 01:16

Medipol Başakşehir Portekiz'de

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Braga ile karşılaşacak Medipol Başakşehir, Portekiz'e geldi...

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor 00:54

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor

Galatasaray'ı Avrupa'dan eleyen en erken kulüp olan İsveç temsilcisi Östersunds, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ne damga vurdu. İngiliz teknik direktör Graham Potter'in teknik başarısıyla dikkat çektiği tak..

Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 Yendi 03:25

Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 Yendi

EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 yendi...

Giroud'dan Akrobatik Bir Gol 01:04

Giroud'dan Akrobatik Bir Gol

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. maçında İngiliz devi Arsenal, Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'ı Olivier Giroud'nun şık golüyle deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı...

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor 01:27

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker Avrupa Birliği içinde başka çatlakların oluşmaması gerektiğini söyledi...

Jet Sosyete Fragmanı 01:14

Jet Sosyete Fragmanı

Jet Sosyete Fragmanı Yayınlandı. Bir Zamanlar Avrupa Yakası'nın Kasıp Kavurduğu Diziye Benzer Bir Dizi İle Tekrar Televizyon Ekranlarına Gelen Jet Sosyete Star TV'De Başlıyor...

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti 01:11

Deniz Selin 'Tarihi Başarısı'nı Mehmetçik'e Armağan Etti

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda yıldız kadınlar kılıç kategorisinde altın madalya kazanan Deniz Selin Ünlüdağ, Avrupa şampiyonluğunu Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e armağan etti...

Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar 03:18

Tayland'a Huzurevine Giden Avrupalılar

Avrupa'da yaşlılara bakacak personel sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle bazı aileler çözümü yaşlı ve bakıma muhtaç aile üyelerini yurtdışına göndermekte buluyor. Tayland'da Avrupa'dan gelen yaşlılara hizmet veren bir bakım ..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman 02:06

Cesur Savaşçılar Orijinal Fragman

Kuzey Avrupa iki dünyaya bölünmüş durumdadır. Frizler, Saksonlar ve Danimarkalılar nehirlerin üzerinde yaşarken, Franklar nehrin alt kısmında yaşamaktadır. Onların artık tek amacı var; o da Romalıların bile başaramadığı ..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..