#Avrupa titriyor

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti 10:15

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti

Anderlecht 1-1 Manchester United (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13.4.2017, Anderlecht 1 – 1 Manchester United UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht, İngiliz devi Manchester United’ı ağırladı. K..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Hakan Çalhanoğlu Milan'da Şov Yaptı  1 Gol 2 Asist 02:11

Hakan Çalhanoğlu Milan'da Şov Yaptı 1 Gol 2 Asist

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Milan, deplasmanda Austria Wien'i 5-1 mağlup ederken Hakan Çalhanoğlu attığı 1 gol ve yaptığı 2 asistle geceye damga vuran isim oldu...

Köln Taraftarları Arsenal Maçına Böyle Gitti 02:01

Köln Taraftarları Arsenal Maçına Böyle Gitti

UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal Köln'ü konuk edecek. Maçı izlemek için stada yürüyen Köln taraftarı renkli görüntüler oluşturdu...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun 01:41

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun

İsrailli yetkililerin Avrupa'da düzenlenen bir mitingde Irak'ın kuzeyinde bağımsız bir Kürt devletinin kurulmasına verdiği destek bir kez daha gözler önüne serildi. İşte o skandal mitingdeki konuşmalar....

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler 00:46

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı. Havalimanından çıkan Arda Turan, hayranlarıyla fotoğraf çekti...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor 03:03

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor

A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerindeki raylı sistem için hem Anadolu hem de Avrupa yakasında bağlantılar için çalışamaların başlayacağını söyledi. Bakan Ar..

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle 09:31

Rangers 1-5 Celtic - Maç Özeti İzle

İskoçya Premiership Şampiyonluk Grubu maçında Celtic, deplasmanda Rangers'ı 5-1 mağlup ederek bir rekora imza attı. Ligde şampiyonluğu daha önceden garantileyen Celtic, Old Firm derbisi tarihinde Rangers'ın evi Ibrox Pa..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitirir... 02:04

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı Da Bir Saat Içinde Bitiri

Türkiye, Almanya'yı Öğleden Sonra, Fransa'yı da Bir Saat içinde Bitirir... Gölge CIA Olarak Bilinen Stratfor'un Kurucusu George Friedman, “Gördüğüm 2. Güç Türkiye. Türkiye Şu Anda Dünyanın 17. Büyük Ekonomisi. Suud..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

Türkiye 2-1 İngiltere Maç Özeti (Ampute Milli Takımı) 03:27

Türkiye 2-1 İngiltere Maç Özeti (Ampute Milli Takımı)

Ampute A Milli Takımımız, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu...

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı 00:43

İzlanda'nın Dillere Destan O Tezahüratı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubunda Hırvatistan'ın 2, Milli Takımımızın 7 puan önünde lider tamamlayan İzlanda'da, Kosova galibiyeti sonrası dillere destan o tezahürat Aron Gunnarsson önderliğinde böyle yapıldı..

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest 05:17

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı'na, Çekmeköy'deki projesinden daire hediye etti...

Başbakan  Down Sendromlu Sporcularla Görüştü 01:17

Başbakan Down Sendromlu Sporcularla Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda masa tenisi branşında dereceler elde eden Down sendromlu sporcularla görüştü...

Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı 05:24

Arda'dan Geriye Bu Hikaye Kaldı

Arda Turan... Galatasaray'da yetişen ve performansıyla hem milli takımda hem de sarı kırmızılılarla önemli işler başaran Arda, La Liga'da ve Avrupa'da şampiyon olarak önemli başarılar elde etti. Peki milli takım'dan ayrı..

  • OFSAYT tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Mektup Film İzle 2:01:56

Son Mektup Film İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 5.353 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Atı Film İzle 2:26:39

Savaş Atı Film İzle

1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyo..

  • Tv Series tarafından
  • 25.589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın 01:20

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın

Türkiye'nin Avrupa Birliği kapısında 54 yıldır bekletildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Almayacaksınız açıklayın. Ne siz bizi meşgul edin ne de biz sizi dedi...