#Avrupa’ya

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu 03:29

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu

Belçika’da yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği ani bir baygınlık sonrası beyninde tümör olduğu saptanan ardından bir türlü tedavi edilmeyen Aslıhan Bataray (42), şifayı Elazığ’da buldu. Başarılı bir ameliyat sonrası 4 günd..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında 02:57

Brüksel’in Afyonkarahisar’a Dönüştüğü Mahalle Belçika’nın Emirdağ’ında

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki “Küçük Afyon” ilgi odağı oluyor. Küçük Anadolu olarak adlandırılan ve Belçika’nın Emirdağ’ı olarak bilinen Schaerbeek’te yaşayan Afyonlular durumdan oldukça memnun. Hızlı, doğru, ..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek 03:50

Eğitimci Robotlar Çok Yakında Sınıflara Girecek

Gelecek nesillere robotlar eğitim verecek. Avustralya’dan Avrupa’ya hatta Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar bir çok ülkede pilot aşamada bulunan ve çeşitli testlerden geçen robot eğitmenler 24 / 27 Ocak tarihleri aras..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş 03:00

Efes Rövanşı Aldı Abdi İpekçi'de Müthiş Geri Dönüş

Anadolu Efes THY Avrupa Ligi'nin 22. hafta maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani Milan ekibini 90-86 yendi. Anadolu Efes, bu sonuçla ligde 11. galibiyetini elde ederken, İtalya temsilcisi ise 15. kez mağlup oldu. Karşı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk 04:14

Buz Hokeyinde Rusya'ya 42-0 Mağlup Olduk

2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde Türkiye ve Rusya Federasyonu buz hokeyi grup müsabakasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Rusya’nın 42-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Buz Hokeyi Arena'da oynanan karşılaşma..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017) 04:46

AZ Alkmaar 1-4 Lyon (Maç Özeti - 16 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur ilk maçında AZ Alkmaar, Lyon’u ağırladı. Maçı konuk ekip Lyon 4-1 kazandı ve büyük bir avantaj sağladı. Goller: 26? (0-1) Lucas Tousart (Nabil Fekir), 45? (0-2) Alexandre Lacazette (Corentin Tolis..

  • JokerS tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..