#Avrupa’ya

Genç Okçulardan Altın Madalya 00:39

Genç Okçulardan Altın Madalya

Yunanistan'da devam eden Avrupa Gençler Kupası 1. ayak yarışmalarının 4. gününde erkek milliler altın madalyaya uzanırken, kadın milli takımı ise bronz madalya kazandı...

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi 02:45

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi

Fransa’nın doğusundaki Hayange , Rma döneminden kalan madencilik sektörünün zengin ettiği bir kentti. Ancak geçen yıllarda ekonominin çökmesiyle tırmanan hoşnutsuzluk, bu kenti Fransa’nın aşırı sağcı ve göçmen karşıtı Cu..

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı  Finalde 01:52

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı Finalde

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman rakibi Buxtehuder'i deviren Melekler, kupa için umut yarattı...

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da 00:43

ABD ordusu geniş katılımla Polonya'da

NATO tatbikatı dikkatleri Polonya’ya çevirdi. Orta Doğu’da yaşanan sürecin yanısıra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başkan değişimi döneminde Rusya ve Avrupa’ya dönük politikaların yüksek sesle tartışılması devam ederk..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Türkiye'yi Terörle Kuşatıyorlar 02:27

Türkiye'yi Terörle Kuşatıyorlar

Avrupa siyasi ve fiili olarak Türkiye'yi zapturapt etmek istiyor..

Referandum Sonrası İlk Görüşme 00:24

Referandum Sonrası İlk Görüşme

Saat 12.00’de başlayan görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmeye ilişkin resmi açıklama yapılmazken, ikilinin gündeminde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin aldığı karar, terörle mücadele ve referandum sonrası süre..

Libya Köle Pazarı 01:12

Libya Köle Pazarı

Libya, Sahraaltı Afrikası’ndan yola çıkan göçmenlerin Avrupa’ya geçiş güzergahında önemli bir konuma sahip. İç savaştan dolayı otorite boşluğunun yaşandığı ülkeyi geçiş noktası olarak kullanmak isteyen göçmenler insan ka..

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Potanın Perileri ' nin Aday Kadrosu Açıklandı 01:10

Potanın Perileri ' nin Aday Kadrosu Açıklandı

Çekya'da düzenlenecek olan Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası öncesinde milli takım aday kadrosu açıklandı...

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Bogdanovic Play-Off'da Vites Yükseltti 00:57

Bogdanovic Play-Off'da Vites Yükseltti

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi play-off serisinde yükselen istatistikleriyle dikkat çekiyor...

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy 02:11

Bulunmaz Uşak Göksel Arsoy

Zengin bir ailenin uşağı olan Göksel ailenin Avrupa'ya üç aylığına tatile gitmesini fırsat bilerek kendini köşkün sahibi olarak tanıtır; ama beklemediği olaylar gelişecektir...

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Taha Akgül, Annesi İçin Mindere Çıkacak 01:30

Taha Akgül, Annesi İçin Mindere Çıkacak

Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Sırbistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda annesi için mindere çıkacak...

Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi 00:24

Önder Özen'in Canlı Yayında Hasan Şaş'ı İplememesi

NTVSpor'da Avrupa Ligi kura çekimi değerlendirilirken canlı yayında büyük ihtimal Önder Özen önündeki monitöre daldığından Hasan Şaş'ı iplemiyor.Hasan Şaş'ın son ifadesi efsane.....

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eurobasket İzle 30:04

Eurobasket İzle

02.05.2017 THY Avrupa Ligi'ne ışık tutan programda çeyrek final serisi karşılaşmaları değerlendiriliyor...

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak 16:40

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO marjında 24-25 Mayıs'ta yapılacak zirvede Avrupa Birliği (AB) yetkilileriyle görüşmelerin ardından AB ile büyük zirvenin zamanlamasının belirlenerek yapılacağını söyledi....

Erkekler 5000 Metrede Muhteşem Final İzle 00:44

Erkekler 5000 Metrede Muhteşem Final İzle

Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası'nın erkekler 5000 metre yarışı, adeta bir sprint finişine sahne oldu...