#Avrupa’ya

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın 02:05

Bakan Çavuşoğlu AB’ye Seslendi; Yunanistan’ı Şımartmayın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsviçre'de kritik açıklamalarda bulundu. Doğu Akdeniz'de artan tansiyon gündemindeydi. Avrupa Birliğine seslendi Yunanistan’ı şımartmayın, aklı selime davet edin dedi...

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim 00:57

Türkiye Hollanda Arasında Diplomatik Gerilim

Hollanda parlamentosunun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan kararı Ankara'da tepkiyle karşılandı. Hollanda'nın Maslahatgüzarı Erik Westrate Dışişleri Bakanlığına çağrılarak Türkiye'nin kaygıları iletildi. Dışişle..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi 01:29

AB'den Yunanistan'ı Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama Geldi

Brüksel'deki kritik zirve öncesi, Avrupa Birliği'nden Yunanistan'ı hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama geldi. Almanya'nın AB Dış İlişkiler Konsey Direktörü kritik değerlendirmelerde bulundu. Daniela Schwarzer, Türk..

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting 04:14

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting

Şırnak’ta, 23 Eylül Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında sporcular, Habur Çayı'nda sosyal mesafe kurallarına da uyarak rafting yaptı...

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Son Oyun Teaser 00:46

Son Oyun Teaser

Meftun Taylan ömrünün son zamanlarını yaşamaktadır. 80’li yıllarda ASALA ile mücadele için Avrupa’ya gönderilen ve yeraltı dünyasında karanlık bir geçmişe sahip olan yaşlı adam işlediği suçların pişmanlığını çekmektedir...

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle 1:31:09

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kadına açılamayan Osman'ın, onu mutlu etmek için verdiği mücadele konu edilir. Osman ve Ekrem birbirinden çok farklı iki kardeştir. Şoförlük yapan Osman, zengin bir ailenin kızı olan Türkan’a âş..

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti 01:32

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti

Fransa'nın dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Franck Riester, Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu. Bir sonraki zirvesinde Türkiye'ye karşı adım atmak zorunda olduğunu belirtti...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı 03:20

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı

Avrupa Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı. Vatandaşlar ilk 10 gün metroyu ücretsiz kullanabilecek. Yeni metro hattı İstanbul’un en kalabalık ilçelerindeki duraklarla binlerce yolcuya hi..

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu! 01:26

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu!

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış şiddetini artırdı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış su baskınlarına sebep oldu. Beyoğlu, Karaköy, Bayrampaşa ve ..

İzmir Depremi Dünya Gündeminde 02:21

İzmir Depremi Dünya Gündeminde

İİzmir depremi dünya gündemine oturdu. Avrupa'dan Amerika'ya büyük medya kuruluşları anbean yaşananları aktardı. Arama kurtarma çalışmaları manşetlere taşındı...

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Deliormanlı - Büyük Final Maçı 14:18

Deliormanlı - Büyük Final Maçı

Deliormanlı lakaplı, Avrupa şampiyonu milli bir boksör, karısı öldükten sonra ringleri bırakan Deliormanlı, ortadan kaybolur. Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı'nı..