#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sesleri Görebilsek Nasıl Olurdu  İşte İlginç Cevap 00:51

Sesleri Görebilsek Nasıl Olurdu İşte İlginç Cevap

Zach Lieberman isimli bir sanatçı Apple'ın arttırılmış gerçeklik platformu olan ARkit'i kullanarak yaptığı görüntüyü 'uzayda ses kaydetme ve üzerinde oynatma' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Büyük ilgi gören vi..

Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak! 06:53

Kamyon Üstüne Kamyon Taşımak!

D-100 Karayolu Pendik mevkiinden Kadıköy istikametinde kasalar dolusu mevye yüklü kamyoneti taşıyan çekicinin saçtığı tehlike bir sürücü tarafından görüntülendi. Çekicinin üzerindeki kamyonet bir sağa, bir sola yattı. Yo..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçücük Yalan Söylemek 00:54

Küçücük Yalan Söylemek

Galericilerin arabayı satmak için söylediği küçük yalan dedikleri aslında büyük olan yalanlardan birtanesini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı 00:25

George Clooney Kendi Markası Casamigos Tekila'yı 1 Milyar Dolara Sattı

Oscar ödüllü Amerikalı aktör George Clooney 2013 yılında iki ortağı ile birlikte kurduğu tekila şirketi Casamigos'u 1 milyar dolara sattı.Markanın yeni sahibi, dünyanın en büyük alkollü içki üreticilerinden Diageo, daha ..

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri 10:07

Ammar Cin Tarikatı Gerçekleri

1950li yıllarda Anadolu’nun farklı yerlerinde bir tarikat kendine yeni üyeler toplmaya başlamıştı. Ancak bu gizemli tarikatın diğerlerinden bir farkı var. Çünkü onlar kendilerine cin tarikatı ismini vermişlerdi. Grubun l..

  • ZULMA tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bir Satanistin Anlattıkları  Kediler  Şeytan ve Satanizm 17:55

Eski Bir Satanistin Anlattıkları Kediler Şeytan ve Satanizm

Tarih 23 haziran 1998 yer İstanbul – Ataköy. Alman Lisesi öğrencisi iki genç bir apartmanın 14. Katından el ele ölüme atladı.geriye sadece biz buraya ait değiliz yazılı bir not bıraktılar. İhbarları değerlendiren polis i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman 02:30

Bilal_ A New Breed of Hero - Orijinal Fragman

Bilâl-i Habeşî'nin çocukluğundan itibaren yaşadığı hayatı anlatan animasyon film, epik bir kahramanlık hikayesi. Bin yıl önce yaşayan küçük bir çocuk ile başlayan hikayede bu küçük çocuğun en büyük hayali dünyanın gelmiş..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman

Kendini karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da resim eğitimi alıp kendini geliştirmek olan Emre, günün birinde hayatının aşkı ile tanışınca planları altüst oluyor. Arkadaş grubuyla gönüllü olarak katıldı..

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman 01:00

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman

Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para k..

Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu 00:48

Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu

Manakin kuşunun dişisini etkilemek için yaptığı ilginç dans izleyenleri hayrete düşürmüş. 2009 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'ın kendisiyle özdeşleşen moonwalk dansına benzetilen bu dans sosyal medya..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömrünü Yeğenine Adadı 01:00

Ömrünü Yeğenine Adadı

Çorum'da yaşayan 68 yaşındaki Pakize Memiş, ömrünü engelli yeğenine adadı. Bedensel ve zihinsel engelli yeğeni 41 yaşındaki Murat Memiş'e bakabilmek için yuva kurmaktan dahi vazgeçen ve tek başına engelli yeğeninin tüm i..

Geline 15 Kilo Altın 1 Milyon Lira Nakit 01:31

Geline 15 Kilo Altın 1 Milyon Lira Nakit

Vanın en büyük aşiret düğününde yerel yöneticilerinde katıldığı düğünde adeta altın ve para şovu yaşandı...

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi 00:16

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi

Abd'yi etkisi altına alan ve tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu fırtınası Irma kasırgasıyla dalga geçen trolcü gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neslihan Atagül'ün Siyah-Beyaz Aşkı 01:42

Neslihan Atagül'ün Siyah-Beyaz Aşkı

Güzel ve sempatik oyuncu siyah beyaz olan resimlerini çok seviyor ve paylaşıyor ve bu resimler sevenlerinden büyük beğeni alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Sergio Ramos'tan Rövaşata Gol! 01:35

Sergio Ramos'tan Rövaşata Gol!

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid, Ronaldo'nun iki, Sergio Ramos'un bir golüyle APOEL'i 3-0 mağlup etti. Sergio Ramos'un rövaşata golü büyük beğeni kazandı...

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku 03:04

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku

Bodrum’a 12 gün önce taşınan Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in evine hırsız girdi. Saygıner evde uyurken eve giren hırsızlar ünlü bilardocunun değerli eşyalarını çaldı. Saygıner sabah uyundağında evinin soyulduğu..

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi 00:18

Tampa’da Flamingolar Tahliye Edildi

ABD’nin Florida eyaletinde büyük hasara yol açan Irma Kasırgası nedeniyle Tampa şehrinde bulunan parktaki flamingolar da tahliye edildi. Kasırga kente ulaşmadan önce tahliye edilen flamingolar güvenli bölgelere götürüldü..

Buradan Atlamak Yürek İster! 00:31

Buradan Atlamak Yürek İster!

New York'da bulunan metrelerce yüksek bir tepeden aşağıdaki suya atlayan genç sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte o an.....

Adrenalin Tutkunu Adamın Paraşütle Göle İnerek Kayması 00:46

Adrenalin Tutkunu Adamın Paraşütle Göle İnerek Kayması

Çılgın paraşütçünün Alpler'de göl üzerinde kayarak yapmış olduğu gösteri izleyenlerin büyük beğenisini kazanmış...

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında 09:05

850 Beygirlik Canavar Küba Sokaklarında

Ken Block’un başrolünü aldığı Gymkhana akrobasi serisi yayınladığı ilk günden itibaren büyük-küçük herkese nefes kesen bir deneyim yaşatıyor. 5 yılı aşkın süredir yeni projelerle meraklılarının karşısına çıkan bu ekibe b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight 03:37

Mustafa Ceceli - Lara Fabian - Make Me Yours Tonight

Al Götür Beni (Make Me Yours Tonight) Ne olursa olsun, Tut, bırakma yerde ellerimi Akıp gitsin, varsın, kendi Bildiği gibi bu hayat .. Aşktan geçilir mi? Your deep blue eyes are the sea of love I made up my mind to to ..

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990 03:32

Cengiz Coşkuner Seni Gidi Seni 1990

Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gidi seni Seni gönlüme girdin Ne yaptında kendini sevdirdin Ben hiç aşık olmazdım Bir kişiye bağlanmazdım Demekki büyük söyledim Seni gidi seni Seni gönlüme g..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Dünyayı Titreten TSK Klibi 02:38

Dünyayı Titreten TSK Klibi

Gururumuz, düşmanın korkulu rüyası, vatanımız ve milletimizin göz nuru ve koruyucusu Türk Silahlı Kuvvetleri için hazırlanan video sosyal medya mecralarında büyük ses getirirken Silahlı Kuvvetlerimizin de gücünü ortaya k..

Gizli Tanığı Canlı Yayında İfşa Eden Muhabir 00:34

Gizli Tanığı Canlı Yayında İfşa Eden Muhabir

Serap Ezgü'nün sunduğu Gerçeğin Peşinde programında muhabir büyük bir gafa imza attı. Programda yüzünün gösterilmesini ve adının verilmesini istemeyen gizli tanığa, gerçek ismiyle hitap eden muhabir izleyenleri şoke etti..

Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..