#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Kanlı Para Film İzle 1:47:53

Kanlı Para Film İzle

Kanlı Para izle, Kanlı Para hd izle, Kanlı Para 720p izle, Kanlı Para türkçe dublaj izle, Kanlı Para full izle, 2012 – Avustralya yapımı aksiyon tarzındaki filmden söz edecek olursak; Alex Castro, Byron J. Brochmann ve P..

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Hayatı Boyunca İlk Kez Sevilen Köpek Yürek Burktu 01:34

Hayatı Boyunca İlk Kez Sevilen Köpek Yürek Burktu

Bir hayvan barınağında uzun süre şiddet gören köpek kendisine uzanan şefkat eline böyle tepki verdi. Romanya'da çekilen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

Böylesi Görülmedi! Tek Maçta Çift Nakavt 00:34

Böylesi Görülmedi! Tek Maçta Çift Nakavt

Arjantin'de bir boks maçında boksörlerin ikisi de aynı anda nakavt oldu. Sosyal medyada paylaşılan maç görüntüleri de büyük ilgi çekti...

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı! 05:42

Çocuklar Duymasın - Stajyerlerin Halukla İmtihanı!

Haluk, şirkete gelen stajyerlere zor anlar yaşatmaya kararlı olsa da bu sefer sert kayaya çarptığını çok geçmeden fark ediyor! Haluk'un çalıştığı şirkete staj için gelen öğrencilerin, Haluk'un tavrı ve soruları karşısınd..

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadeniz’de Balık Yok! 02:28

Karadeniz’de Balık Yok!

Karadenizli balıkçılar bu sezon denizden umduğunu bulamadı. Avlanma yasağının bitmesiyle birlikte denize açılan Karadenizli balıkçılar hayal kırıklığına uğradı. Büyük miktarda palamut avı bekleyen balıkçılar, umduklarını..

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi 06:03

AK Parti Milletvekili İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Serdar Ortaç - Asrın Hatası 05:34

Serdar Ortaç - Asrın Hatası

Bir kere sevdi gönül Mevsim bahar olsa da Yandı tutuştu gönül Kalbi bir taş olsa da Bin kere söylüyorum Bir kere dinlesen Bak yine söylüyorum Aşk için ölmese de Değmez sana değmez Aşkın öyle çok büyük ki Kimse..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO  Mağaralarını Açığa Çıkardı 03:21

Dijital Teknoloji, Çin'in Kırılgan UNESCO Mağaralarını Açığa Çıkardı

Turist sayısı arttıkça, dar mağaralar ve kırılgan freskler aşırı iş haline geldi. Turizm, Mogao Mağaraları için en büyük potansiyel tehlike haline geldi. Her ziyaretçi, fresklerin yaşlanmasını hızlandıracak mağaradaki sı..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı 03:37

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı dinle Patlıyor Trabzon'un fırtına sessizliği, Kalplere yazılıyor bordo mavi renkleri, Oy deniz Karadeniz kolla kendini kolla, Bordo mavi şahlandı şampiyonluk yolunda. Aklım sensin Trabzon..

  • Candy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti 05:29

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Leonu Kim İhbar Etti

Hilal ile Yıldız yüzleşiyor; Leon'u ihbar ettiği sanılan Yıldız'ı büyük bir tehlike bekliyor! Leon'un ihbar edilmesi üzerine gözler Yıldız'a çevrilir. Afyon'a gönderilen silahlara göz yummasına rağmen, hırsından Yıldız'ı..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu 03:27

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu

Koç Lisesinden Nil Selen Aydın’ın, ‘Holografik İnterferometri Yardımıyla Yazılım ve Algoritma Analizi’ isimli çalışması, dünyanın en büyük database’i sayılan IEEE’de yayınlanırken, Üsküdar Amerikan Lisesinden Alara Güler..

Miniklerin Hayal Dünyası 01:59

Miniklerin Hayal Dünyası

Kendi imkanlarınca kurdukları sahnede şarkı söyleyen çocukların o anları sosyal medyada büyük beğeni toplamış. Her şey hayal etmekle başlar..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler 05:39

Bebeklerin Emekleme Yarışmasında İlginç Görüntüler

Bilecik’te 7 ile 12 aylık bebekler arasında düzenlenen Emekleme Yarışması birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Bitiş noktasına büyük farkla gelen Asaf Ali bebek, bitiş noktasından bir adım kala geri döndü..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı 00:59

Bodrum Masalı 35. bölüm fragmanı

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir ka..

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış 04:14

Latif Erdoğan'dan FETÖ'nün İntikam Manşetlerine Sert Çıkış

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in içinde olduğu makam aracına kamyon çarptı. Kazada, Başsavcı Alper ve şoförü hayatını kaybetti. Bir koruma ise ağır yaralandı. Şehit olan Başsavcı için Cumhuriyet Gazetesi v..