#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni 02:18

İsrail Askerlerinin Öldürdüğü Filistinli Rakab'ın Cenaze Töreni

İsrail askerlerinin, Gazze'de düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü ne müdahalesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Filistinli Faris (29), Gazze'nin Han Yunus kentinde düzenlenen cenaze töreniy..

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti' 01:55

'ABD'nin Ortadoğu Projesi İflas Etti'

TVNET'te Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, 'Zeytin Dalı Harekatı ABD ve İsrail'in projelerini iflas ettirdi. Asla o bölgede tutunamayacakl..

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi 00:39

Çorbanın İçine İşeyen Rakip Lokanta Sahibi

Çin'in Hainan eyaletinde kendisine rakip olduğunu düşünen bir lokanta sahibi gizlice karşı lokantanın mutfağına girip büyük tencerede bulunan çorbanın içine işer. İşer ama mutfakta bulunan güvenlik kameralarının birisine..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düdük Yutan Çocuk 00:25

Düdük Yutan Çocuk

Küçük bir çocuk yanlışlıkla düdük yutunca ortaya çok enteresan görüntüler çıktı. Hastaneye gelen çocuğun muayene esnasında çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirt..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Herkesin Birbirine Saldırdığı İlginç Kavga 00:28

Herkesin Birbirine Saldırdığı İlginç Kavga

ABD'nin Florida eyaletinin ikinci büyük kenti Miami'de bulunan bir eğlence merkezinde herkesin birbirine giriştiği garip kavga kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 35 İnsan 03:52

İnternetten Alışveriş Yaptığına Pişman Olan 35 İnsan

Bu videoda internetten aldığı ürün eve geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaşan insanlar var. Çünkü hepsinde internette gördüğü ile elindeki arasında epey fark var...

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

Yumurtalı Ekmek 05:08

Yumurtalı Ekmek

2 dilim kalın tost ekmeği 1 kutu krema (200 ml) 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı şeker 1 paket vanilin yada 1 tatlı kaşığı vanilya özütü 1 çay kaşığı tereyağı Akçaağaç şurubu Bayatlamış ama kurumamış tost ekmeğini 1 par..

İstanbullu Gelin 40. Bölüm Fragmanı 00:45

İstanbullu Gelin 40. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Elmalı Turta Tarifi 02:58

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler Hamur için; 2 adet yumurta 250 gr margarin(eritilecek) Yarım çay bardağı süt 8 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Un İçi için; 4 kırmızı elma 8 yemek kaşığı şeker 2 çay kaşığı tarçın İste..

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye 02:19

Limonlu Mısır Unlu Kurabiye

Malzemeler 125 gram oda ısında yumuşamış margarin veya tereyağı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 1 yumurta 1 buçuk su bardağı mısır unu 1 büyük limon kabuğu rendesi 1 paket vanilya Yarı..

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor 01:12

İsrail'in Katliamına Rağmen Gazzeliler Sınıra Akın Ediyor

Filistinliler geçen cuma Gazze sınırında on binlerin katılımıyla düzenledikleri ve 22 sivilin şehit edildiği barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü bugün de devam ettirmekte kararlı...

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler 01:00

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler

Yasir Murteca abluka altındaki Gazze'nin sesini dünyaya duyurmak için çabalıyordu. 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Murteca, yine aynı uğurda Büyük Dönüş Yürüyüşü nde şehit edildi...

Fast Food Ve Dengesiz Beslenme Kolon Kanserine Yol Açar Mı 01:52

Fast Food Ve Dengesiz Beslenme Kolon Kanserine Yol Açar Mı

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Faruk Aykan fast food ve dengesiz beslenmenin kolon kanserinin en büyük sebeplerinden biri olduğunu anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi 07:05

Tepside Kolay Mercimek Köftesi Tarifi

Tepside Mercimek Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı kırmızı mercimek 2 adet patates 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı ince bulgur 1er silme tatlı kaşığı kimyon ve kırmızı toz biber tuz 1 limon su..

İrmik Kesmesi Tatlısı 02:49

İrmik Kesmesi Tatlısı

4 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı yoğurt Un (2'5-3 su bardağı) Bulamak için ; 1 su bardağı irmik Şerbeti için ; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su Hazırlanışı; ..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti 02:04

İsrail'in Katliamına Yahudiler Bile İsyan Etti

İsrail askerlerinin işgal altındaki Gazze sınırında yaptığı katliama tepki gösteren iki Yahudi'nin videosu sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Israel National News adlı haber sitesinde yayımlanan videoda iki sol görüşlü Y..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor  02:41

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor

Final - Ertuğrul idama engel oluyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün o..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı 01:40

ABD'yi Protesto İçin On Bin Dolar Yakan Emlakçı

Tekirdağ'da bulunan Perta Emlağın sahibi Türkiye üzerine oynanan oyunları bozmak için on bin dolar (büyük ihtimal sahte) yakarak şov yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce