#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz 02:58

Başbakan Yıldırım Müttefiklerimizden Daha Çok Empati Bekliyoruz

Başbakan Yıldırım, Dost ve müttefiklerimizden biz daha çok empati bekliyoruz. Bölgede yaptığımız bu fedakarlığın, bu büyük bedel ödemenin karşılığı bu olmamalıdır. dedi...

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto Edildi 02:09

Filistinli Gazeteci Murteca'nın Şehit Edilmesi İstanbul'da Protesto E

Gazeteciler ve insan hakları aktivistleri ile sivil toplum kuruluşu üyeleri, İsrail askerlerinin Büyük Dönüş Yürüyüşü'nü takip eden 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Yasir Murteca'yı şehit etmesini protesto etti...

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan 01:03

Bozuk Fıskiyenin Altından Geçerken Islanan Bakan

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediyenin en büyük yatırımları arasında yer alan Kent Park’ın tanıtımı sırasında fıskıyenin azizliliğine uğradı...

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın 07:54

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Şimdi Sırada Sen Varsın

Şimdi sırada sen varsın. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Motosiklet Alarmı Eşliğinde Dans Eden Çocuklar 00:30

Motosiklet Alarmı Eşliğinde Dans Eden Çocuklar

Kapılarının önündeki motosiklete vurup çıkan alarm sesiyle dans eden çocuklar sosyal medyada büyük beğeni toplamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Renkli Hint Bilezik Yapımı 02:37

Renkli Hint Bilezik Yapımı

Hint adamın, izlerken insanı içine çekip büyük bir keyif veren bilezik yapımı kameraya böyle yansımış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu 02:56

Sinema Ve Dizi Sektöründe Millileşme Vurgusu

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, sinema ve dizi sektöründe Batının yaptığı işleri kopyalamak yerine, Türkiye ve bölgenin tarihinden beslenen eserlerle büyük işler ortaya çıkarılabileceğini söyledi...

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

Oynamadan Geçenler Çok Şey Kaybetti Sosyal Deney 03:26

Oynamadan Geçenler Çok Şey Kaybetti Sosyal Deney

Cut ekibi eğlenceli bir deney için kolları sıvadı ve bir caddenin ortasına seksek oyunu çizerek insanların hizmetine sundu. Seksek oyunu çizildikten sonra etrafa yerleştirilen kameralarla insanların davranışları izlenirk..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor 06:38

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Sungur Geri Dönüyor

Sungur geri dönüyor. - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlat..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor 01:03

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul Zindana Atılıyor

Ertuğrul zindana atılıyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını ..

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri 10:49

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri

8 adet yumurta 2 pembe domates 11 adet kıl biber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4-5 dal taze kekik Pul biber Tuz Karabiber 11 adet kıl biberi orta büyüklükte doğrayın. Bakır bir tavaya 2 çorba kaşığı ..

Alışveriş Çılgınlığı Bir Hastalık Mı 01:54

Alışveriş Çılgınlığı Bir Hastalık Mı

Dr. İbrahim Bilgen: Alışveriş yapanların büyük bir kısmı, ihtiyaçları olmayan şeyleri almaya odaklanmışlardır...

  • NABIZ tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 6 yıl önce
200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet 00:32

200 Km Hızla Çukura Giren Motosiklet

Saatte yaklaşık 200 km hızla giden bir motosiklet sürücüsü küçük bir çukura girince dengesini kaybetti ve metrelerce yalpalandı. Büyük bir kaza atlatan sürücü dengesini sağlayarak yoluna devam etti...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti 00:37

Ünlü Sunucu Hayatını Kaybetti

Formula 1 dünyasının ünlü sunucularından Henry Hope-Frost bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Frost'un ölümü motorsporları camiasında hüzün yarattı. Formula 1 dünyasının sevilen ekran yüzlerinden Henry Hope-Frost..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi 03:26

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 g tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık 3 su bardağı un iç harcı için; 2 adet elma (büyük boy) yarım tatlı kaşı..

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi 03:28

En Kolay Domatesli Biber Kızartması Tarifi

Domatesli Kolay Biber Kızartması İçin Malzemeler: 10-15 adet veya istediğiniz miktarda karışık çarliston, köy biberi, sivri biber ve dolmalık biber (Sadece herhangi biri ile de yapabiilrsiniz) 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı..

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi 03:40

Nefis Zeytinyağlı Kabak Tarifi

Zeytinyağlı Ilık ve Soğuk yiyebileceğiniz Kabak Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet büyükçe soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 2-3 diş sarımsak 1 adet büyük boy olgun domates 5-6 adet kabak 2-3 yemek kaşığı pirinç yarım demett..

Patlıcan Yemeği Tarifi 04:05

Patlıcan Yemeği Tarifi

Hafif Patlıcan Yemeği İçin Malzemeler: 3 adet patates 3-4 adet patlıcan 4-5 adet çarliston biberi 2 adet büyük boy olgun domates 3-4 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz yarım çay bardağı su..

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi 06:04

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi

Tavuklu Tel şehriye salatası için malzemeler: (5-6 kişilik) Tel Şehriyeyi haşlamak için: 1 su bardağı tel şehriye 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 buçuk su bardağından biraz az sıcak su 1 silme çay kaşığı tuz Ayrıca: 1er b..

Beyin Yakan Gandalflı Video 00:58

Beyin Yakan Gandalflı Video

Gandalf abimizi kafa sallatarak değişik bir video ortaya çıkartmış arkadaş, güzel fikir ancak bu büyük oyunu bozarlar!..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..