#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi 04:05

Çikolatalı Muzlu Parfe Tarifi

800 ml krema, 160 g sütlü veya bitter çikolata, 1 adet büyük boy Muz, 2 yemek kaşığı toz şeker, 10 adet petit beurre bisküvi, 1 su bardağı frambuaz...

Dünyaları Yiyen Pis Boğaz Çinli Velet 01:43

Dünyaları Yiyen Pis Boğaz Çinli Velet

Bazı çocuklar yemek yeme konusunda annelerini illallah dedirtir. Bazı çocuklarda onu yemem bunu yemem diyerek yemek seçer. İşte bu saydıklarımın çok çok aksine olan bu Çinli çocuk annesi önüne ne koyarsa büyük bir iştahl..

  • JET TV tarafından
  • 1.992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sazlı Damın Kahpesi 1969 Türk Filmi İzle 1:13:24

Sazlı Damın Kahpesi 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir ocağın sönmesine sebep olan ; büyük şehirden gelen bir hayat kadınının yaptığı kötülüklerin öyküsü... Kıbrıs'lı aktris Feri Cansel tam bu rölün kadınıydı.. Yıl : 1969 Tür : Dram Senaryo : Özdemir Birsel Y..

Babagannuş Tarifi 02:43

Babagannuş Tarifi

5 adet büyük boy patlıcan, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı tahin, 5 diş sarımsak, 3 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt, Tuz, Üzeri için zeytinyağ ve maydanoz...

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 43. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser 00:25

Eski Kocamız Türkçe Altyazılı Teaser

İki kadın, iki farklı hayat. Biri aile odaklı, diğeri için kariyer her şeyden önemli. Bu iki kadının tek ortak noktaları ise eski kocaları. İş hayatında hızla yükselen Jade’i kocası Nick tarafından terk edilmenin acısını..

Chp Adayını Açıklıyor Videosu Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Chp Adayını Açıklıyor Videosu Sosyal Medyayı Salladı

Cumhurbaşkanı adayını bir türlü bulamayan CHP'nin durumunu esprili bir dille anlatan video sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Sini Köftesi Tarifi 04:20

Sini Köftesi Tarifi

MALZEMELER • 1,5 su bardağı ince köftelik bulgur, • 3 adet orta boy patates, • 1 tepeleme yemek kaşığı biber salçası, • 1,5 su bardağı sıcak su, • Tuz, • Patatesleri haşlamak için ekstra su. İç Harcı için; • 1 adet büyü..

Üç Vakte Kadar Fragman 01:00

Üç Vakte Kadar Fragman

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Duyduğunuz En Saçma Ayrılık Sebebi Nedir 03:51

Duyduğunuz En Saçma Ayrılık Sebebi Nedir

Sevgilisi cinsiyet değiştirdiği için ayrılan da var, elmacık kemiği büyük olduğu için ayrılan da. Kimin ne zaman nasıl saçma bir sebeple karşınıza geleceği belli olmuyor. Ayrılık bu, sebebine bakılmıyor. Peki sizin duydu..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye 01:04

Efsane Kahve Çekirdeği Kurabiye

Kahve Çekirdeği Kurabiye için Gerekli Malzemeler; 125 gr tereyağı 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri yarım su bardağı nişasta 2 tatlı kaşığı türk kahvesi 3 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı ..

Kirpiye Saldıran Köpeğin Hazin Sonu 00:35

Kirpiye Saldıran Köpeğin Hazin Sonu

Kirpiye saldıran köpek hayatının en büyük hatasını yaptı. İğneleriyle köpeğin saldırısına karşılık veren kirpinin akıbeti bilinmezken, köpeğin son hali sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu 03:26

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu

İzmir'de ters yöne giren otomobildeki şahısları uyaran gençler, bir süre sonra aynı kişilerin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Sandalyelerin havada uçuştuğu büyük kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamera..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İspanya Yetenek Yarışmasındaki Performansı ile Ağızları Açık Bırakan Sirk Göstericisi 04:49

İspanya Yetenek Yarışmasındaki Performansı ile Ağızları Açık Bırakan S

Akrobasi dalında dünyanın en iyilerinden olan ve yaşamını sirk göstericiliği yaparak devam ettiren Gustavo Sartori isimli adam İspanya Yetenek Yarışmasını izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Mükemmel hareketler yapan ..

  • JET TV tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mor Lahana Turşusu Tarifi 02:05

Mor Lahana Turşusu Tarifi

Mor lahana tuşusu için malzemeler: (2 adet 1er litrelik kavanoz için) Yaklaşık 1 büyük veya 2 ufak mor lahana 1 su bardağı üzüm sirkesi yaklaşık yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı kaya tuzu + 1 tatlı kaşığı ovmak için 1 ..

Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Enginarlı Ekmek Üstü 08:20

Enginarlı Ekmek Üstü

1 adet enginar 100 gr bezelye 1 büyük diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 4 dal dereotu 1 çay kaşığı şeker 80 gr İzmir tulumu 3 çorba kaşığı süt 1 adet Arnavut biberi 1 çorba kaşığı limon suyu 2 çay kaşığı çörekotu 1 ..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018 02:17

Acun Ilıcalı Ben Böyle Şanssızlık Görmedim 63. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelen Nagihan ile Sema arasındaki mücadelede atışlarda her iki yarışmacı da büyük şansızlık yaşadı....

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gazi Şimdi Mahalle Oldu 01:51

Gazi Şimdi Mahalle Oldu

DHKP-C'li teröristlerin örgüt sahası olarak kullandığı Gazi Mahallesi, iki yılda büyük dönüşüm geçirdi. Güvenlik güçlerinin başarılı çalışmalarıyla DHKP-C'nin izlerinin silindiği mahalleye 20 bin kişi dönüş yaptı. Daha ö..

Menemen Nasıl Yapılır 02:52

Menemen Nasıl Yapılır

Malzemeler: (3-4 Kişilik) 3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 2-3 adet çarliston veya sivribiber 2 adet olgun büyük domates 1 çay kaşığı tuz yaklaşık 2 kibrit kutusu kalıp beyaz peynir ve kaşar peyniri (isteğe bağlı ..

Evde Nugget Tarifi 07:11

Evde Nugget Tarifi

2 adet tavuk göğüs 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet yumurta 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı un Kızartmak için: Zeytinyağı 2 adet tavuk göğsünü kabaca parçala..

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Jet Sosyete 7. Bölüm 2. Fragmanı

Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor! Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz ola..

Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 7. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Tavuklu Makarna Tarifi 04:45

Tavuklu Makarna Tarifi

Tavuklu Makarna Tarifi için malzemeler: 1 ya da iki adet tavuk göğsü tavukları kavurmak için 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 3-4 adet yeşil biber 2 adet kırmızı kapya biber 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 3-4 diş sa..

Su Böreği Nasıl Yapılır 05:20

Su Böreği Nasıl Yapılır

Su Böreği için malzemeler: (6 büyük dilim, 20X26cm ebatlarında fırın kabı) 2 yumurta 3 yemek kaşığı su 1 silme tatlı kaşığı tuz yaklaşık 2 buçuk 3 su bardağı un aralarına sürmek için 2 yemek kaşığı dolusu (yaklaşık 100gr..