#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi 05:46

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye Tarifi

Kolay İki Renkli Tutku Kurabiye İçin Malzemeler: 150gr. oda ısısında tereyağı veya katıyağ 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 portakal kabuğu rendesi (isteğe bağlı ama çok yakışıyor) 1 su bardağı nişasta 2..

Karaciğerimizi Doğal Yollardan Temizleyen 6 Besin Maddesi 04:27

Karaciğerimizi Doğal Yollardan Temizleyen 6 Besin Maddesi

Karaciğerimiz, vücudumuzun en büyük organıdır. Çok önemli proteinleri üretiyor olmasının yanında, yağların sindirilmesinde önemli bir rol oynayan safranın üretimini üstlenir ve kanımızdaki toksinlerin atılmasını sağlar. ..

Tas Kebabı Nasıl Yapılır 03:41

Tas Kebabı Nasıl Yapılır

Malzemeler: (4-5 kişilik) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. kuşbaşı et 1 büyük boy soğan 3-4 adet çarliston veya sivribiber 1 yemek kaşığı domates salçası 2-3 adet rendelenmiş domates tuz, karabiber..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Adı Zehra 7. Bölüm 2. Fragmanı 00:45

Adı Zehra 7. Bölüm 2. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Fotoğraf Çektirmek İçin Riskin Kralını Alan Adam 00:29

Fotoğraf Çektirmek İçin Riskin Kralını Alan Adam

Motosiklet çekimi için asfalta uzanan fotoğrafçı, yarım metre ilerisinden geçen büyük motoru soluğunda hissediyor...

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragman 00:48

İstanbullu Gelin 44. Bölüm Fragman

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır 03:12

Tencerede Sünger Kek Nasıl Yapılır

Tencerede kek tarifi 1.1 küçük boy su bardağı şeker, 2 adet yumurta çırpma kabına alınarak köpük köpük oluncaya kadar çırpılır. 2.1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1.5 s..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

İsrail Askerlerinden Batı Şeria'daki Gösteriye Müdahale 01:33

İsrail Askerlerinden Batı Şeria'daki Gösteriye Müdahale

İsrail askerleri, Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılı nedeniyle işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde gösteri düzenleyen Filistinlilere müdahale etti...

Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler 02:00

Abd'nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşıma Kararına Tepkiler

Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da bir araya gelen STK üyeleri ve vatandaşlar, Filistinlilerin Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek, için gösteri yaptı...

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart 01:33

Erdoğan'ı Hayran Bırakan Pankart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu. Salonda açılan pankart ise Erdoğan'ın büyük ilgisini çekti. İşte o pankart..

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi 04:28

Çilek Soslu Magnolia Puding Tarifi

Malzemeler: (Yaklaşık 5-6 kişilik, bardaklarınıza göre) 3 su bardağı süt (250ml. lik bardak) 2 yemek kaşığı tepeleme un 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta 1 yumurta sarısı 5 yemek kaşığı tozşeker 2 kaşık labne peyniri veya ..

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi 02:34

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi

Malzemeler: 1 büyük adet kereviz yaklaşık 1 su bardağına yakın katıca tatlı yoğurt 5-6 adet kornişon salatalık turşusu tuz servis etmek için nane yaprakları, portakal kabuğu rendesi..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

İstanbullu Gelin 44. Bölüm 2. Fragmanı 00:54

İstanbullu Gelin 44. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle 1:45:03

Coco - Koko Türkçe Dublaj Hd İzle

Fakir mahallelerin birinte oturan Miguel televizyondan izlediği gitaristin dvdleri ile büyümüştür. Okadar çok sevmiştirki onu birgün onunla tanışmak istemektedir. Tabiki o güne kadar oda onun gibi gitarist olmak için uğr..

Adı Zehra 8. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 8. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi 05:07

Tavuk Ispanak Ve Beşamelli Tava Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta boy soğan 1 büyük bağ ıspamak (yaklaşık 250gr.) yarım tavuk göğsü veya 1 adet haşlanmış didiklenmiş tavuk kalça veya karışık bütün tavuktan et tuz, karabiber 1 yemek kaşığı ha..

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi 03:24

Elmalı Güllü Tart Süslemesi Tarifi

Malzemeler : 1 ölçü pişmiş boş tart tabanı (Tek kişilik veya büyük bie tane de olabilir.) yaklaşık 4 adet elma 3/4 su bardağı şeker yarım su bardağında 1 parmak fazla su ayrıca elmaları bekletmek için limonlu su..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..