#Avustralyadaki büyük fırtınalar

İstanbullu Gelin 45. Bölüm Fragmanı 00:54

İstanbullu Gelin 45. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması 00:28

Kontv Sunucusu Mustafa Durmuş'un Konyaspor İçin Ağlaması

Ligden düşme tehlikesi altında bulunan Konyaspor'un ligde kalmasını büyük oranda garantilemesiyle birlikte Spor sunucusu ve aynı zamanda Konyaspor tjavascript:;araftarı olan Mustafa Durmuş'un gözyaşlarını tutamayışını iz..

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 71. Bölüm Fragmanı 01:20

Survivor 2018 71. Bölüm Fragmanı

Sembol oyununda büyük final! | 71. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam TV8'de.....

Acun Medya Survivor Yarışmacılarına Karşı 69. Bölüm Survivor 2018 52:32

Acun Medya Survivor Yarışmacılarına Karşı 69. Bölüm Survivor 2018

Acun Medya Prodüksiyon ekibi ile Survivor 2018 yarışmacıları arasında gerçekleştirilen futbol karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. İşte keyifli mücadelenin kazananı.....

  • BETA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift 02:20

Düğün Dansı Yerine Boks Maçı Yapan Çift

Günümüz düğünlerinin büyük modası haline gelen düğün dansında her geçen gün değişik çalışmalar yapılıyor. Bu tatlı çiftimiz de salonda tanışmış olacaklar ki, düğün dansı yerine boks maçı yapmayı tercih etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avokado Dip Sos Tarifi 02:21

Avokado Dip Sos Tarifi

Avokado Dip Sos için malzemeler: (1 Büyük kase.. Videoda yarım avokado kullandığım için malzemeleri ona göre ayarladım :) 1 adet olgun avokado 1 tutam maydanoz 1 limon suyu tuz yaklaşık 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice) 10:11

Çikolatalı Pasta Tarifi (Kinder Délice)

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 3 yemek kaşığı un (tepeleme) 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme) 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için şerbet hazırlayalım. 3 yemek kaşığı şekeri 1 ..

Tembel Böreği Tarifi 02:58

Tembel Böreği Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 ufak su bardağı (200ml) süt 1 ufak su bardağı (200ml) sıvıyağ 1 adet kabak 1 adet havuç 3-4 adet yufka (tepsiye göre biraz süt ilavesiyle oynama yapabilirsiniz ) tuz karabiber 1 büyük parça beya..

Survivor 2018 71. Bölüm Özeti 13:46

Survivor 2018 71. Bölüm Özeti

Survivor 2018 yetmiş birinci bölümde yarışmacılar sembol finalinde mücadele etti. Kazanan isimlerin aileleriyle görüşme şansı bulacağı oyun büyük heyecana sahne oldu.....

  • BETA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Yıldız Şeklindeki Cami Sivastan Yükseliyor 01:10

Ay Yıldız Şeklindeki Cami Sivastan Yükseliyor

Sivas'ta yapımına geçin yıl başlanan ve ay-yıldız şeklindeki mimarisiyle dikkati çeken caminin inşaatı büyük bir titizlikle devam ediyor...

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki 02:08

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Tülün, ABD yönetimi büyükelçiliğin Kudüs'e taşınma kararı alarak, bu konuda tarafsızlığını yitirmiş, İsrail'i daha da cesaretlendirerek büyük bir katliam yapmasına yol açmıştır. dedi...

İstanbullu Gelin 45. Bölüm 2. Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 45. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Adı Zehra 9. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Adı Zehra 9. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Survivor 2018 73. Bölüm Fragmanı 01:52

Survivor 2018 73. Bölüm Fragmanı

Oyun alanında büyük gerginlik! Ortalık karıştı... | 73. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.....

Alibaba'nın Kurucusu Jack Ma'dan Girişimci Olmak İsteyen Gençlere Altın Değerinde Tavsiyeler 02:03

Alibaba'nın Kurucusu Jack Ma'dan Girişimci Olmak İsteyen Gençlere Altı

Harvard tarafından 10 kez reddedilen, hayatı başarısızlıklarla dolu bir isim Jack Ma. Aynı zamanda da dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden birisi olan Alibaba'nın kurucusu. Kendisi girişimci olmak isteyen gençlere ..

  • JET TV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muhabire Anons Dersi Veren Jandarmadan Davulculara 'Mani' Dersi 00:53

Muhabire Anons Dersi Veren Jandarmadan Davulculara 'Mani' Dersi

Yılbaşı akşamı spikerlik yapıp muhabire anons dersi verdikten sonra gündeme gelen jandarma, bu seferde devriye attığı esnada davul çalıp mani okuyan gençlere rastlayınca adeta mani dersi verdi. Sosyal medyada paylaşılan ..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..