#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi 04:21

Beşamelli Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 paket veya biraz daha az (fırın kabınıza göre) haşlanmış yüksük veya penne makarna (haşlama suyunu atmayın) Kıymalı harç için: 1 adet büyük boy soğan 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 300gr. kadar kıyma 1-2 adet ça..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:53

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi sanat ve kültür tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandı...

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı 00:54

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı

Endonezya’da Lion Air’e ait Boeing 737 tipi bir uçakta yapılan ihbar yolcuların yüreğini ağza getirdi. Büyük panik yaşayan bazı yolcular yaşadıkları korku nedeniyle uçağın kanadından zemine atladı. Görevliler tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Horoza Doğum Günü Kutlamak 00:31

Horoza Doğum Günü Kutlamak

3 Yaşına giren Poncho'nun doğum günü büyük bir özenle kutlanmış. Denizli'de bile bu kadar değer görmeyen horozun mutlu anlarını hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kepçeli Eğlencede Beklenmedik Son 00:28

Kepçeli Eğlencede Beklenmedik Son

Kepçe ile kanal suyuna girmek isteyen gençler eğlenirken, kontrolü sağlayamayan kepçe operatörü suya girmiş. Kepçede bulunan gençler de büyük bir facia atlatmış...

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adıyaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladı 00:41

Adıyaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Karşıladı

Miting için Adıyaman'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyük bir kalabalık tarafından karşılandı...

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan' 01:00

İsrail Askerlerinin Şehit Ettiği Gazze'nin 'Yardım Meleği Rezan'

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezan en-Neccar, gözyaşları arasında ..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Soslu Köfte Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi 03:14

Soslu Köfte Nohutlu Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 ölçü veya istediğiniz kadar köfte hamuru 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1er su bardağı sarı ve kahverengi pilavlık bulgur (Sade de olabilir) 1 adet büyük boy soğan 2-3 adet sivribiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 y..

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi 02:56

Tavuklu Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler: 1 adet büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet tavuk göğsü 2 su bardağı pilavlık bulgur 2 adet havuç 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası (şart değil) 1 su bardağı don..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Acun Ilıcalı'dan Kıbrıs Açıklaması 10 Gün İçinde Açıklayacağız 88. Bölüm Survivor 2018 01:12

Acun Ilıcalı'dan Kıbrıs Açıklaması 10 Gün İçinde Açıklayacağız 88. Böl

Acun Ilıcalı, ada konseyinde Kıbrıs'taki büyük finale kaç yarışmacının katılacağını 10 gün içinde açıklanacağını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları? 00:36

Filistinli Rezzan'ın Annesi: Nerede İnsan Hakları?

İsrail keskin nişancıları tarafından Gazze sınırında Büyük Dönüş Yürüyüşü ne destek olmak için gönüllü olarak görev yaparken iftar vakti şehit edilen 21 yaşındaki Filistinli hemşire Rezzan en-Neccar'ın annesi, İnsan ha..

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber 02:14

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber

Sosyal medyanın son günlerde etkisinin giderek artmasıyla birlikte çektiği videoları Youtube koyan kişiler bazen sonuçlarını kestiremeden hareket ediyor.. Arab Andy isimli bir Youtuber üniversitesinde üzerimde bomba var..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle 1:29:18

Yıldız Tepe 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir genç kızın sosyal hayattan kopuk akrabalarının yanında başına gelenler anlatılır. Kimsesiz kalan Sevgi, Yıldız Tepe’de yaşayan uzak akrabalarının yanına yerleşir. İnsanlardan uzakta yaşayan aile, Se..

İstanbullu Gelin 50. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 50. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 50. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Mor Meyve Çaylı Şişleme Kek Tarifi 05:03

Mor Meyve Çaylı Şişleme Kek Tarifi

Malzemeler: 3 büyük veya 4 orta boy yumurta 3/4 su bardağı (bir bardaktan az) tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım su bardağı süt 2 su bardağı un yarım paket kabartma tozu 1 çay kaşığı karbonat yarım paket vanilya ke..

Renkli Patates Pastası Tarifi 01:49

Renkli Patates Pastası Tarifi

Patates salatasına renk ve farklı bir boyut :) katıyoruz. Bu şık patates pastasını hem görüntüsü hem tadıyla çok seveceksiniz. İçine giren malzemeleri damak tadınıza göre çeşitlendirebilir farklı şekillerde süsleyebilirs..

Selfie Uğruna Aracıyla Taklaya Gelen Çılgın Genç 00:12

Selfie Uğruna Aracıyla Taklaya Gelen Çılgın Genç

Arkadaşlarıyla birlikte aracıyla giderken selfie çubuğunu çıkarıp eğlenmek isteyen genç hayatının en büyük dersini almış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı 00:36

Bakan Aşkın Bak Sokak Maçı Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sokak arasında çocuklarla maç yaptı. Bakan Bak'ın çocuklarla sokak maçı yaptığı görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu 00:08

Akşener Yaptığı Gafla Alay Konusu Oldu

İyi Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener canlı yayında büyük bir gafa imza attı. Bizde bir atasözü var, komşun açken sen tok uyuyamazsın diyen Akşener'in sözleri sosyal medyada alay konusu oldu...

Etkileyici Dans Gösterileri İle Yetenek Yarışmasına Damga Vuran Akrobasi Grubu 04:33

Etkileyici Dans Gösterileri İle Yetenek Yarışmasına Damga Vuran Akroba

Akrobatik dans grubu olan Zurcaroh, Amerika Yetenek Yarışmasında etkili bir performans sergileyerek büyük alkış aldı. Ekibin direkt finale kalmasını sağlayan golden buzzer ödülü ise Tyra Banks'ten geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti Gurbetçileri Sandığa Böyle Çağırdı 01:18

AK Parti Gurbetçileri Sandığa Böyle Çağırdı

AK Parti gurbetçiler için reklam filmi hazırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı film büyük beğeni topladı...

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle 1:28:03

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Türklerin kaybettiği topraklarda kalarak azınlık durumuna düşen Türk halkının yaşadığı sıkıntıları anlatır. 20. yüzyılın başındaki savaşlardan sonra sınırlar yeniden çizilir. Türkiye dışında kalan bölgele..

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi 06:25

Taş Fırın Lezzetinde Ev Yapımı Pide Tarifi

Daha önce verdiğim ıspanaklı peynirli pide tarifinde pidemi öve öve bitirememiştim. Gelen yorumlar da beni doğrular nitelikte olunca hiç vakit kaybetmeden bir de kuşbaşılı kaşarlı Pide operasyonu yaptım. Ispanaklısını ar..

Moğol Bozkırlarında Oturduğu Yerde Donan Keçi 00:25

Moğol Bozkırlarında Oturduğu Yerde Donan Keçi

Eski Türkçede Hayvanları Telef Eden Dondurucu Soğuklara ''Yud'' denilirdi. Bunlar büyük yıkımlara yol açardı. Bugünkü Moğol diline bu olayın adı ''Zud''olarak geçmiştir...

  • JET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 6 yıl önce