#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Nutuk Bölüm - 1 2:50:23

Nutuk Bölüm - 1

Bu söylevimle, ulusal varlığı sona ermiş sayılan büyük bir ulusun, bağımsızlığını nasıl kazandığını; bilim ve tekniğin en son ilkelerine dayanan ulusal ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğumu anlatmaya çalıştım. -Mustafa K..

Hilmi Cem New York'ta Yeteneklerini Sergiledi 100. Bölüm Survivor 2018 01:48

Hilmi Cem New York'ta Yeteneklerini Sergiledi 100. Bölüm Survivor 2018

New York ödülünü kazanan Hilmi Cem, sokak dansçılarıyla birlikte yeteneklerini sergiledi ve büyük beğeni topladı...

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sayı Murat İle Hilmi Cem Arasında Gitti Geldi 100. Bölüm Survivor 2018 01:56

Sayı Murat İle Hilmi Cem Arasında Gitti Geldi 100. Bölüm Survivor 2018

İletişim oyununda karşı karşıya gelen Murat ile Hilmi Cem arasında atışlar büyük heyecana sahne oldu. Sayı iki isim arasında gitti geldi.....

  • BETA tarafından
  • 541 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar 00:50

Oyuna Kızıp Bilgisayarlarını Parçalayan Elemanlar

Oyun oynamak birçok insan için büyük bir eğlence ve keyifken bazıları için can sıkıcı ve öfke artırıcı bir eyleme dönüşebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak 04:04

Tehlikeli Olduğu Çok Geç Anlaşılan 10 Saçma Oyuncak

Konu: Mağazalarda satılan tüm oyuncakların çocuklar için güvenli ve test edilmiş olduklarını düşünürüz. Günümüzde bi bakım haklı olabiliriz. Ancak geçmiş yllarda öyle oyuncaklar piyasaya sürüldü ki, bunların çocuklar açı..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Adı Zehra 14. Bölüm 1. Fragmanı

Berlin’de; tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen 23 yaşındaki Zehra Şimşek’in yaşadıkları ne planlanabilir ne de yeryüzündeki herhangi biri, onun yaşadıklarını hayal edebilirdir! Dizi, Göçmen Türk kızı Zehr..

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum 00:28

Muharrem İnce: Her Gün Cuma Namazı Kılıyorum

Kahramanmaraş'ta halka hitap eden Muharrem İnce, 15 yaşından beri her gün Cuma namazı kıldığını söyledi. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, büyük bir gafa imza attı. Kahramanmaraş'ta halka hitap eden İnce, Cumhur..

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği Zamanın İnanılmaz Görüntüleri 01:27

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği

Dünyanın en büyük uçan böceklerinden olan Herkül Böcekleri Nat. Geo. tarafından bir video ile yakın takibe alındı. Lavra halinden başlayan çekimlerle yakından takip ettiğimiz böcek kısa süre sonra devasa boyutlara ulaşıy..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı 04:33

Yeni Doğan Zürafanın Ayağa Kalkma Savaşı

Polonya’da bulunan Poznan Hayvanat Bahçesi’nde nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan Rothschilda türü zürafa dünyaya geldi. Leto adı verilen minik yavru hayata adım attığı ilk dakikalarda, ayaklarının üzerinde du..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı 00:59

İşte Recep Tayyip Erdoğan Farkı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki farkı anlatan 1 dakikalık video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Video'da iki lider sahnede konuşurken sahneye küçük çocukl..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:48

İstanbullu Gelin 51. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yeni Gelin 51. Bölüm Fragmanı 00:54

Yeni Gelin 51. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü 00:58

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü

BD'nin en büyük kenti New York'ta Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir araya gelen binlerce kişi, Donald Trump yönetimini hedef alan bir yürüyüş gerçekleştirdi...

Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi 00:53

İzmirli Vatandaş: Atatürk Yaşasaydı Erdoğan'ın Alnından Öperdi

İzmir'de mikrofon uzatılan bir vatandaşın söyledikleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatandaş Erdoğan için, Bu adam 100 yıldır yapılamayanları yapmış gözün var göreceksin arkadaş. Nankör müyüz biz ya? 'Atam izin..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman 00:17

Arkadaşını Kurtarmak İçin Timsaha Ölüm Dalışı Yapan Eleman

Yaklaşan alligatora abimiz iyi bileniyor ve smack down hareketi yapıyor. Büyük ihtimalle fake ama tüm yabancı sitelerde bu video dolanıyor. Alkışlar çöplüğünde de bulunsun!..

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı 02:37

İstanbul Yeni Havalimanı'na İlk Uçuşu Erdoğan'ın Uçağı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi yaptı...

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar 03:53

Dev Pitondan Böyle Köpeği Kurtardılar

Dev piton gövdesiyle sardığı köpeği sıkarak boğarken imdada kurtarma ekipleri yetişti. İnsanların elindeki sopalarla köpeği pitonun elinden kurtarmaya çalıştıkları sırada zor durumda olan arkadaşının yanından bir an olsu..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oyuna Sinirlenip Televizyonu Parçalayan Eleman 00:56

Oyuna Sinirlenip Televizyonu Parçalayan Eleman

Oyun oynayanların kaybetmeye karşı tahammülsüzlüğü kimi zaman büyük problemler oluşturabiliyor. Görüntülerde yer alan arkadaş da sinirine hakim olamayarak televizyonunu paramparça edişiyle bu kadar öfke fazla dedirtti...

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket 00:17

CHP'li Gençlerden AK Partili Amcaya Aşağılık Hareket

Sokak röportajında Laiklik elden gidiyor, irtaca geliyor sözleriyle sosyal medyada ünlenen Süleyman Çakır'a CHP'li gençlerden aşağılık bir saldırı geldi. Gençlerden biri Süleyman Amca'ya diş fırçası vererek aşağılamaya..

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:43

Doğmamış Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary yakında kucağına alacağı ikizleri için oldukça heyecanlıdır. O büyük gün geldiğinde ise sevinci yarım kalır, çünkü doğum sırasında bebeklerden biri hayatını kaybeder. Aile, acılarını içine gömüp tüm ilgilerini doğan..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kurufasulye I Sütlaç I Salata 10:27

1 Saatte İftar Menüsü I Et Kavurması I Domatesli Mantarlı Pilav I Kuru

Et icin gerekli malzemeler: 1 Kilo sütdanasi 500 gram kuzueti Tuz, Karabiber, Pulbiberi, Kekik ve biraz kimyon Kurufasulye icin gerekli malzemeler: 500 gram kurufasulye 1 adet büyük sogan 1 yemek kasigi salca ( ben Doma..