#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Yol Böyle Çöktü 00:36

Yol Böyle Çöktü

Çin'in Siçuan eyaletinde yol çöktü, o anlar böyle görüntülendi. Guang'an kentinde istinat duvarıyla desteklenen yol bir anda yerle bir olurken, o anda yoldan geçen yaya ve araç olmaması muhtemel bir faciayı önledi. Çökme..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 484. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba ve ekibi, Hüsnü'ye manevi destek olmaya gidiyor! Ali, öğrendikleri karşısında çok büyük hayal kırıklığına uğrar. Babası olduğunu söyleyen kişinin sattığı silahlar, Al..

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali) 01:00

Yeni Gelin 53. Bölüm 1. Fragman (Sezon Finali)

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Korkuluk Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç rüyalarındaki yazı geçirmek için yola koyulurlar. Gittikleri yerde bulunan gizli bir kıyı gölüne doğru yürüyüşe çıkarlar. Yola devam etmeleri için mısır tarlasını geçmeleri gerekmektedir. Fakat büyük bir te..

Nargile Kafede Aslan Beslemek 00:37

Nargile Kafede Aslan Beslemek

İstanbul'da bulunan bir nargile kafenin içerisinde dar bir alana hapsedilen zavallı aslanın hali sosyal medyada hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti...

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elleriyle Timsah Besleyen Adam 01:39

Elleriyle Timsah Besleyen Adam

Suyun yanına giden adamın elindeki poşetten çıkardığı etleri timsahlara vermesi gerçekten büyük cesaret. kedi köpek besler gibi timsah besliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar 01:44

Hayat Kurtarmak İçin Kendilerini Riske Atıyorlar

Hayat kurtarmak için kendilerini riske atıyorlar Deprem, çığ, sel, trafik kazası ve heyelan gibi birçok olayda canlarını hiçe sayarak yaralılara ulaşmak için büyük mücadele veren AFAD ekipleri, meslekleri gereği zaman za..

Merve Kutlu Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 14:12

Merve Kutlu Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! Büyük heveslerle dövme yaptırıp sonra kabusu haline gelenler burada mı? Doğru adrestesin. 7 seans dövme sildirmiş birisi olarak sana yardım edebileceğime inanıyorum. Korku yok, telaş yok. O lekeden kurtulac..

Timsahların Arasına Düşen Tavuğun Sonu 00:59

Timsahların Arasına Düşen Tavuğun Sonu

Talihsiz tavuğun sosyal medyada paylaşılan görüntüsü büyük ilgi çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

El Temizleyici Sandığı Alet Bakın Ne Çıktı 00:28

El Temizleyici Sandığı Alet Bakın Ne Çıktı

Pakistan'da bir süpermarkette ellerini temizlemek isteyen adam büyük bir şok yaşadı. Temizleme makinesi sandığı yangın tüpünün vanasına basan adam bir anda toza bulandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul İzleyen Arap Böyle Gaza Geldi 00:50

Diriliş Ertuğrul İzleyen Arap Böyle Gaza Geldi

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:48

İstanbullu Gelin 53. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:56

İstanbullu Gelin 53. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Karadenizli Teyzenin Düşen Kadına Komik Tepkisi 00:27

Karadenizli Teyzenin Düşen Kadına Komik Tepkisi

Düşen teyze karşısında gülme krizine giren karadenizli teyzenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi 00:18

Çılgın Kedinin Taze Süt Keyfi

Romanya'nın kırsal bölgesi Suceava'da, bir ev kedisinin beslenme şekli görenleri şaşırtıyor. Ev sahibinin ahıra girmesini bekleyen kedi, süt sağımı sırasında ineklerin altına geçerek, ağzına süt sağılmasını bekliyor. Süt..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar 01:19

Başkan Erdoğan'ın KKTC'de Arabanın Üzerine Çıktığı Anlar

KKTC'yi ziyaret eden Recep Tayyip Erdoğan, havalimanında büyük bir çoşkuyla karşılandı. Dün özel uçak saat 19.15'te Lefkoşa'ya gelen Erdoğan, havalimanından ayrılışında makam aracından inerek kendisini bekleyen vatandaşl..

Ameliyatta Penaltıları İzleyen Doktorlar 00:13

Ameliyatta Penaltıları İzleyen Doktorlar

Görüntüler 2018 yılı Konfederasyon Kupası'nda Şili'nin Portekiz ile oynadığı maçı ameliyat yaparken izleyen doktorlar hastayı masada bırakıp penaltılara daldılar! Penaltıları Şili kazanınca ise ameliyathanede büyük bir c..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce