#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi 04:57

Yumuşak Kıvamı ve Muhteşem Sunumuyla Tam Ölçülü Helva Tarifi

Un Helvası için Malzemeler 1,5 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 1,5 su bardağı toz şeker 2,5 su bardağı su Un Helvası Nasıl Yapılır Suyu ve sekeri bir tencere alın kaynamaya başlayınca 10 dakika kaynatın, Bü..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıkladı 02:50

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıklad

Survivor 2017'de finale kadar gitmeyi başaran ancak Ogeday'ın kazanmasıyla elenen Adem Kılıççı, bu yıl yeniden katıldığı Survivor'da zafere ulaşmıştı. Survivor'dan 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanan Kılıççı yarışman..

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu 00:17

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu

Manchester City'nin Leicester City'den transfer ettiği Cezayirli yıldız Riyad Mahrez, basın karşısına annesiyle çıktı, büyük beğeni topladı. İkilinin duygusal anları da İngiltere'de gündeme oturdu...

Evin Çatısına Sıkışan Köpek 00:09

Evin Çatısına Sıkışan Köpek

Oraya kadar tırmandın tamam da devamını neden getiremedin? Sevimli köpeğin şaşkalozluğunu izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastanede Can Çekişirken Kocam Beni Benim Yatağımda Aldattı 06:10

Hastanede Can Çekişirken Kocam Beni Benim Yatağımda Aldattı

Bir dönem yaptıkları işlerle gündeme gelen ancak yakalandıkları hastalıklarla zor günler geçiren o isimler, en büyük darbeyi en yakınlarından yedi. İşte o ünlü şarkıcının yaşadıkları ve tıpkı onun gibi atlattıkları z..

  • BETA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle 1:55:19

Kurucu - The Founder Türkçe Dublaj İzle

15 nisan 1955 yılında kurulmuş şuanda tüm dünya'da 69 milyon müşteriye ulaşan kayıtlardaki en büyük fast food zinciri olarak görülmektedir. Genel olarak hamburger ve patates çipsi ile hizmet veren McDonald’s ın kuruluşun..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler 03:41

Hepsi Sahte Çıktı Bu Kaybı Görünce Şok Geçirdiler

itter'da operasyon başladı. Güven yaratmak amacıyla, sahte hesapların tespit edilip silinmesi ve takipçi listelerinden çıkarılmasının ardında en büyük şoku ünlüler yaşadı. Bazı ünlülerin hesaplarında ağır takipçi kayb..

  • BETA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Kovboya Takla Attıran Boğa 00:06

Genç Kovboya Takla Attıran Boğa

Avustralya'nın en büyük eyaleti Batı Avustralya'da bulunan bir çiftlikte, çitlerle çevrili bir alanda bulunan boğa ile eğlenmek isteyen genç kovboyun kameralara yansıyan hazin sonunu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..

Kedinin Ayna Üzerinde Amansız Uğraşı 00:31

Kedinin Ayna Üzerinde Amansız Uğraşı

Kedinin ilginç bir şekilde ayaklanıp ayna karşısında devamlı patileriyle tırmalamaya çalışıyor. Büyük ihtimal karşısında başka kedi var sanıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi 00:51

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi

Trabzon'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki kamyona arkadan çarptığı, 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kaza anı, bu sırada canlı yayın yapan minibüsteki yolcunun cep telefonuna yansıdı. Kaza 23 Haziran'da Arsi..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu 07:58

Araba Motorundan Kurtarılan Kedi Yavrusu

Adam eşi ile düğünden dönerken otoyol üzerinde bir ses gelmesi sonrası arabayı durdurup baktıklarında bir kedi yavrusu ile karşılaşıyorlar ve sonra da büyük bir operasyonla kedi yavrusu çıkarılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komando Timinden Zeybek Şov 00:57

Komando Timinden Zeybek Şov

TSK'nın gözbebeği komandoların, başarılı geçen operasyon sonrası şehir merkezinde zeybek oynadığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda kaydedilen görüntüler büyük ilgi görd..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yavrusunu Köpeğin Ağzında Gören Anne Kediden İnanılmaz Saldırı 00:41

Yavrusunu Köpeğin Ağzında Gören Anne Kediden İnanılmaz Saldırı

Minik yavrusunu köpeğin ağzında gören anne kedi, cüssesine aldırmadan dev köpeğe böyle saldırdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Neslişah'tan Duygulandıran Paylaşım Omzunda Huzur Bulduğum 04:21

Neslişah'tan Duygulandıran Paylaşım Omzunda Huzur Bulduğum

Neslişah Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Ekim 2014’te Engin Altan Düzyatan ile dünyaevine giren Neslişah, eşinin doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Nesliş..

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce