#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Trump- Ortadoğu'ya Girmemiz Hataydı 01:44

Trump- Ortadoğu'ya Girmemiz Hataydı

Amerika'nın bir numarası, ülke tarihindeki en büyük hatasını açıkladı. Afganistan'daki Amerikan askerlerinin sayısını düşüreceğini duyurdu. Kameraların karşısına geçen Trump, gündeme ilişkin konuları da değerlendirdi...

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri 04:11

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri

Fatih Çölgeçen - Düş Bahçeleri Dinle Yürüyorum düş bahçelerinde Gördüm, düşümden büyük bahçe yok Yüreğimin kuşları konmuş telgrafın tellerine Neşesi gurbet selamlarından çok A benim dilsiz dillerim A benim sessiz ..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende 01:19

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende

Vuran taktik tekerlekli zırhlı araçla Mehmetçiğin bir yerden başka bir yere intikali artık daha güvenli bir biçimde yapılıyor. Vuran 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle göz dolduruyor. İşt..

Arabadaki Örümcek Yüzünden Gerim Gerim Gerilen Kadın Sürücü 00:55

Arabadaki Örümcek Yüzünden Gerim Gerim Gerilen Kadın Sürücü

Araba kullanırken ön konsoldaki örümceği fark eden kadın sürücü büyük korku yaşamış. Yanındaki ise keyifle o anları kayda almış...

  • PengoTV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı 02:25

Yeni Adana Stadyumu’nun hibrit çim serimi tamamlandı

Adana’da yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni stadyumda hibrit çim serimi tamamladı. Koltuk montajının da büyük bir bölümünün bittiği stadyumun yeni sezonda karşılaşmalara ev sahipliğ..

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Xing Chen Bian 12 Final  bölümü Türkçe altyazılı izle 20:30

Xing Chen Bian 12 Final bölümü Türkçe altyazılı izle

Xing Chen Bian 12 Final bölüm Türkçe altyazılı anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunUzaklardaki bir galakside, doğuştan iç teknikleri uygulama yeteneği olmayan bir çocuk vardı. Babasının saygısını kazanmak için kararlı bir şe..

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaldırdığı Ağırlıklarla Çevresindekileri Şaşkınlığa Uğratan Adam 03:12

Kaldırdığı Ağırlıklarla Çevresindekileri Şaşkınlığa Uğratan Adam

Vücut geliştirme konusunda profesyonel olan adam iş ağırlık kaldırmaya gelince sınırları zorlamış. Adam ağırlıkları kaldırdıkça çevresindekiler büyük şaşkınlık yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi 01:15

Teknoloji Devi Japonya'ya Korona Darbesi

Dünyanın 3'üncü büyük ekonomisine sahipti, ancak korona onları da çok sert vurdu. Japonya ekonomisi yüzde 27.8 daraldı. İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin mali krize girdi...

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..

Adalio & Moein Amin - Ravany 02:58

Adalio & Moein Amin - Ravany

Ravany şarkı sözleri ile ADALİO VERSE: Dilime takılıp hecenin eseri Kafamın içinde ritimin bedeli Laboratuvarda yeni bi deneyin Geliyorum engelleri devirip Savaşın sonucu beynimde birikir Karşımdaki kötünün iyisi Do..

İzel - Saçmalık 03:37

İzel - Saçmalık

Saçmalık şarkı sözleri ile Unuttum beklemiyorum artık Sende kalsın aşkın bitsin içimdeki acılık Birlikte olmamız büyük bir saçmalık Güneşe mi aldanıp birbirimizi yaktık Okunmayan yazılmayan Sevdaya düşmüşüz anlamadan ..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

La Case De Papel 3. Sezon 2. Bölüm İzle 41:08

La Case De Papel 3. Sezon 2. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Kereste fabrikasında çalışan kadınlar erkeklere taş çıkartıyor 06:06

Kereste fabrikasında çalışan kadınlar erkeklere taş çıkartıyor

Türkiye'nin en büyük blok ormanlarının yer aldığı ve orman işçiliğinin yoğun olduğu Karabük'ün Yenice ilçesinde bulunan kereste fabrikasında çalışan kadınlar, fabrikadaki kesici makineleri mutfakta kullandıkları robotlar..

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya- 01:34

Piknikçilerin Çöplerine Sitem -Ayıp Beya-

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik işçileri piknik alanında topladığı 150 torba çöple Trakya usulü tepki gösterdi. Bir araya getirilen çöp torbalarıyla yazılan Ayıp Beya sitemi büyük beğeni topladı...

İtalya’da limanda patlama 01:24

İtalya’da limanda patlama

İtalya’nın Ancona şehrinde bulunan limanda gerçekleşen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangının büyük maddi hasara neden olduğu belirtildi...

Özge Biroğlu - Dön Diyemem 02:54

Özge Biroğlu - Dön Diyemem

Söz & Müzik: Özge Biroğlu Düzenleme: Davut Samet Sarıhan Gitar: Cem Şengül Bas gitar: Kemal büyük Bağlama: Eren Aker Mix Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Tarık Aynagöz..

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

La Case De Papel 3. Sezon 3. Bölüm İzle 48:34

La Case De Papel 3. Sezon 3. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..