#Avustralyadaki büyük fırtınalar

SİHA'lar Jaws Oluyor 00:57

SİHA'lar Jaws Oluyor

Türkiye’nin savunma sanayiindeki gururu olan SİHA’lar farklı tasarımlarla imaj tazeliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’lar ‘Köpek Balığı’ tasarımıyla boyandı. Yeni imaj büyük beğeni topladı...

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu 08:21

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evleri hasar alan vatandaşlar taşınma telaşına düşerken, depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu. İnternet üzerinden sahte emlak ilanı açan dolandırıcıların deprem..

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği İle Büyüledi 16:49

Çukurovanın Züleyhası Hilal Altınbilek'in Annesi Gençliği Ve Güzelliği

Atv'nin reyting roketmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finali yapmasıyla oyuncular soluğu tatilde almıştı. Başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova ile zirveye taşınan isimlerden olan Hilal..

  • BETA tarafından
  • 168 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti 10:56

Meryem Uzerli Ev Halini Paylaştı Doğal Güzelliği Herkesi Mest Etti

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ev halini paylaştığı fotoğrafıyla mest etti! Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de herkesin tanıdığı biri haline gelen Meryem Uzerli kısa sürede büyük bir hayran kit..

  • BETA tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Gence’de Şuşa’nın Ermeni işgalinden kurtarılışına davullu zurnalı kutlama 03:06

Gence’de Şuşa’nın Ermeni işgalinden kurtarılışına davullu zurnalı kutl

Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’de halk, Şuşa’nın Ermenistan işgalinden kurtarılmasını coşkuyla kutladı. Azerbaycan ve Türkiye bayraklarının açıldığı kutlamalarda bazı vatandaşlar davullu zurnalı halay çekti...

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü 02:30

Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü

Kocaeli'nin içme suyunun büyük bir bölümün karşılayan Yuvacık Barajı'nda su seviyesi yüzde 24'e düştü. Başiskele ilçesinde bulunan Yuvacık Barajı'nda, yeterli yağışın olmaması nedeniyle su seviyesi düştü. Kocaeli Su ve ..

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen 03:42

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen

Zeynep Bastık Her Yerde Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalnızlıksa konuyu bilen benim Sorgusuzca yine seven benim Zamansızca karşımda hayalin Rica etsem lütfen gider misin Durmak yoktu aşksa İnanmışım yalancıya Kalbim s..

Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Canbay & Wolker - Fersah 02:55

Canbay & Wolker - Fersah

Canbay Wolker Fersah Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat :x2 Heyhat kafam göçtü diyardan Dönmedi kimse limandan Can ... sende geçme cihandan Düşme sende Fersah Fersah . Canbay Vers ; Bıraktılar uçurumdan aşağıya ..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

Ceylan Koynat - Sorma (Cover) 05:21

Ceylan Koynat - Sorma (Cover)

Söz&Müzik: Sezen Aksu Keman: Erdem Şenyaylar Gitar: Tuna Eğrilmez Bas Gitar: Kemal Büyük Percussion: Cemal İlkbahar Percussion: Evrem Senyaylar Yan Flüt: Zeynet Büyükcinar Bağlama/Ud: Sinan Dindoruk Mix&Mastering: Me..

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı 00:10

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı

Sahilde yürüyen kadın engelli bir yerden geçerken sanki çok büyük bir engelmiş gibi zorlanmış ve düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yediği Bloğun İntikamını Alan Kız 00:31

Yediği Bloğun İntikamını Alan Kız

Kendinden yaşça büyük ve fazla uzun olan adamla basketbol oynayan kız , adamdan bir ara blok yemiş ama intikamını almış..

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hanımlardan Halı Saha Maçına İzin Alma Yöntemi 00:29

Hanımlardan Halı Saha Maçına İzin Alma Yöntemi

Evli erkeklerin haftada bir yaptığı en büyük etkinlik olan halı sahaya izin vermeyen hanımlara karşı ilginç bir yöntem karşınızda..

  • PengoTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Yüze Ağda İşini Abartan Berber 00:20

Yüze Ağda İşini Abartan Berber

Suratındaki kıllardan kurtulmak isteyen adam, yüzüne ağda yaptırmak istemiş ancak bu kadarını oda beklemiyordur büyük ihtimalle.....

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

Sahibinden az kullanılmış ilaç! 02:16

Sahibinden az kullanılmış ilaç!

'SAHİBİNDEN AZ KULLANILMIŞ OTOMOBİL' YA DA 'EV EŞYASI' İLANLARINA ALIŞIĞIZ AMA BÖYLESİYLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUZ. ARTIK İNTERNETTE İKİNCİ EL İLAÇ SATIŞI DA BAŞLADI. BİR KAPAK KULLANDIM ÇOCUĞUMA İÇİREMEDİM GİBİ NOTL..

KKTC’de hortum paniği 04:52

KKTC’de hortum paniği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) görülen hortum büyük paniğe neden oldu...

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi! 07:04

Youtuber Enes Batur trafik kazası geçirdi!

Youtube'un Türkiye'deki en fazla takipçi sayısına sahip YouTuber'larından biri olan Enes Batur, sabah saatlerinde trafik kazası geçirdi. Chevrolet marka otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önündeki otomo..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce