#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Doğru bilinen yanlışlar 02:18

Doğru bilinen yanlışlar

DOĞRU UYKUNUN BEBEK GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKISI VAR MALUM, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİN DE RAHAT BİR NEFES ALMASINI, DİNLENMESİNİ SAĞLIYOR. UYKU EĞİTİMİ KAVRAMI SON DÖNEMDE ÇOK PÖPÜLER. ANCAK UZAMNLARA GÖRE BU KONUNUN DOĞRU SA..

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

Tenekede Tavukta Komik Son 00:20

Tenekede Tavukta Komik Son

Tenekede tavukta kendine fazla güvenen adamın yaşadığı büyük hayal kırıklığı arkadaşının kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

Kesme tahtaları bakteri yuvası! 01:59

Kesme tahtaları bakteri yuvası!

HEMEN HER MUTFAKTA BULUNUYOR, HEPİMİZ KULLANIYORUZ.... KADINLARIN EN BÜYÜK YARDIMCILARINDAN BİRİ OLAN KESME TAHTALARINDAKİ GİZLİ TEHLİKE İSE PEK BİLİNMİYOR.. KESME TAHTALARI ADETA BAKTERİ YUVASI.....

Ben Ellis 00:58

Ben Ellis

Ben Ellis... Nashville'de latin dili öğretmenliği yapan Ellis kanserle girdiği mücadeleye yenik düşüyor. Hayata gözlerini yumduğu son aya kadar tam zamanlı çalışmaya devam ediyor. Ölümünden bir kaç gün evvel tüm öğrenci..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı 00:14

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı

Avustralya’da sahibinin markete gidip arabada bıraktığı köpek, beklemekten sıkılınca kornaya basarak sahibini çağırdı. Görüntülere yansıyan olay sosyal medyada büyük beğeni aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yumurta büyüklüğünde! 01:31

Yumurta büyüklüğünde!

ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRMESİ İÇİN SADECE BİRKAÇ DAKİKA YETTİ... YUMURTADAN BÜYÜK DOLU YAĞINCA ORDULU VE YOZGATLILAR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI.....

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek 00:03

Sokak Müzisyenine Verilen Paraları Toplayan Köpek

Geçimini sokak müzisyenliği yaparak sağlayan adamın en büyük yardımcısı bu sevimli köpekmiş. Köpek adama verilen paraları topluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Demet Akalın isyan etti! 02:05

Demet Akalın isyan etti!

ANNE BABALAR DİKKAT! BU HABER SİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR!ŞARKICI DEMET AKALIN, KREDİ KARTINDAN 7 BİN TL ÇEKİLİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI. GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI... 7 YAŞINDAKİ KIZI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINA KATILM..

Babası yaşındaki biriyle evlendi 02:55

Babası yaşındaki biriyle evlendi

18’ine girdiği gün evi terk etti. Ailesi birlikteliklerine onay vermediği 44 yaşındaki adamla evlendiğini duyunca büyük şok yaşadı...

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa 03:58

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa

Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa şarkı sözleri ile Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Beni almazsan eğer neye yarar bu sevişler Zor zor bu gidişler Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Yanmazsan eğer neye yarar bu se..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlayan COVID-19 test kabinlerini tanıttı 02:00

Hindistan, doktorların kendilerini göstermeden örnek almalarını sağlay

COVID-19 hastalarının testini kolaylaştırmak için, Hindistan'ın güneyindeki Kerala eyaletindeki bir tıbbi tesis iki test kabini kurdu. Köşkler Güney Kore'deki benzer test tesislerinden sonra modellenmiştir. Raporlara gör..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...

Ölmüş kadına icra yolladılar! 02:06

Ölmüş kadına icra yolladılar!

HER GÜN ANNESİNİN MEZARINA GİTTİĞİ YOL ONUN ECELİ OLDU.. KARDEŞİYSE ONUN ACISINA YANARKEN BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. ÇÜNKÜ İDDİAYA GÖRE SİGORTA ŞİRKETİNİN ACIMASIZ BİR PLANI VARDI. O KORKUNÇ PLANI EVE GELEN EVRAKLA ANLADI...

Aşı toplantısında bayıldı 01:06

Aşı toplantısında bayıldı

Canlı yayın esnasında fenalaşıp bir anda yere yığıldı, aşı toplantısında büyük panik yaşandı...

Ebru Gündeş boşanma davası açtı 01:55

Ebru Gündeş boşanma davası açtı

KOCASININ BAŞKA KADINLARLA İLİŞKİSİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ,,,ÜNLÜ ŞARKICI EBRU GÜNDEŞ BÜYÜK AŞKLA EVLENDİĞİ KIZININ BABASI REZA ZARRAB'A BOŞANMA DAVASI AÇTI. İDDİAYA GÖRE EVLİLİĞİN BİTMESİNİN GEREKÇESİ ZARRAB'IN İHANETLERİ VE ..

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor 01:21

Zeytinburnu sahilinde karaya oturan gemi sökülüyor

29 Ocak'ta İstanbul Zeytinburnu sahilinde karaya oturan kargo gemisinin kurtarılma ihtimalinin olmadığı belirlenmiş ve söküm işlemleri başlatılmıştı. Geminin büyük bir bölümü parçalandı...

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video) 06:19

Adnan Şenses - Doldur Be Meyhaneci (Official Video)

Adnan Şenses'in, Fono Müzik Üretim etiketiyle yayımlanan Doldur Be Meyhaneci isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında! Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Dinlemek veya İndirmek İçin: Muud: h..

  • TEK KANAL tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Vagon evler yok satıyor! 02:51

Vagon evler yok satıyor!

BİR ZAMANLAR BÜYÜK ŞEHİRDE YAŞAM HAYALLERİ VARDI. PANDEMİDEN SONRA O HAYALLER BAZILARI İÇİN YERİNİ DOĞAYA DÖNÜŞ PLANLARINA BIRAKTI. BİR SAHİL KASABASINDA YA DA ORMAN KENARINDA UYANMA HAYALLERİ KURANLARA ÖZEL VAGON EVLER ..