#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!- 00:57

Erdoğan'dan Bakan Soylu Açıklaması; -Yanındayız, Yanında Olacağız!-

Hedefin İçişleri Bakanımız değil, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası gayretleri olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve onları kullananların silüetlerine bakmak yeterlidir. - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

İstanbul'da fetih ışıltıları 01:24

İstanbul'da fetih ışıltıları

TARİHİ DEĞİŞTİREN, OSMANLIYI DÜNYA İMPARATORLUĞU YAPAN İSTANBUL'UN FETHİNİN 568. YILI DÜN AKŞAM GÖRSEL ŞÖLENLE KUTLANDI. BÜYÜK FETİH TÜM COŞKUSUYLA GALATA KULESİ'NE, AYASOFYA CAMİSİNE VE HALİÇ SEMALARINA BAKIN NASIL YANS..

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio) 02:33

Vio feat. Uzi & Ati242 - Sizin Gibi Olmak (Official Audio)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video) 03:20

Vio feat. Ezhel - İz Bırak (Official Video)

Türkçe Rap müziğin ölümsüz ismi Vio, iki parttan oluşan “Yanyol Vol. 2” isimli albümüyle karşınızda. Albümün ilk bölümü vefatının ikinci yılında 29 Mayıs itibariyle müzikseverlerle buluşuyor. İkinci bölümü ise 5 Haziran'..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

7 şehirde müsilaj harekatı 01:52

7 şehirde müsilaj harekatı

KABUSUN BOYUTU BÜYÜK... AMA MARMARA'YI ESİR ALAN MÜSİLAJDAN KURTULMANIN ÇARESİ DE VAR ELBETTE... O SEFERBERLİK BUGÜN İSTANBUL CADDEBOSTAN SAHİLİNDE RESMEN BAŞLADI... MÜSİLAJLA SAVAŞ 7 İLDE TAM 3 YIL BOYUNCA SÜRECEK...

Akülü araba hayali! 01:49

Akülü araba hayali!

8 VE 9 YAŞLARINDA KAĞIT TOPLAYICISI İKİ KIZ ÇOCUĞU BİR GÜN KAĞIT TOPLARKEN AKÜLÜ BİR ARABA GÖRDÜ..BABASI, ONLARDAN ÇOK DAHA ŞANSLI BİR ÇOCUĞU, AKÜLÜ ARABAYLA GEZDİRİYORDU..O AN AKÜLÜ ARABAYA ÖYLE BİR BATILAR Kİ, DUYARLI ..

New York'ta korona virüs kısıtlamalarının kaldırılışını coşkuyla kutladı 04:22

New York'ta korona virüs kısıtlamalarının kaldırılışını coşkuyla kutla

New York’ta, 18 yaş ve üzeri korona virüs aşılama oranının yüzde 70 eşiğine ulaşmasıyla beraber, şehirdeki kısıtlamaların gevşetilmesi büyük bir coşkuyla kutlandı...

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Maşa İle Koca Ayı -  Sıkılma! Çizgi - Film İzle! 4:00:00

Maşa İle Koca Ayı - Sıkılma! Çizgi - Film İzle!

Maşa İle Koca Ayı tüm Rus çocukları tarafından bilinen Rus folkloründe kahramanlardir. Sadece dizilerde modern dünyada yaşamakta ve farklıdırlar; bu da Animaccord Animasyon Stüdyosu’na etkileşimlerde yeni olasılıklar get..

  • ÇocukTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın 00:56

Küçükçekmece’deki ambalaj fabrikasında yangın

Küçükçekmece Halkalı’ da bulunan kağıt ambalaj üretim merkezinde çıkan yangın 4 saati geride bırakarak devam ediyor. 4 saat boyunca yanan üretim merkezinde büyük hasar meydana geldi...

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

84 yaşında Youtuber oldu 02:49

84 yaşında Youtuber oldu

MEDİTASYON VİDEOLARINA BÜYÜK İLGİ..

Yeni nesil kurye! 02:16

Yeni nesil kurye!

İSTANBUL CADDEBOSTAN'DA BİR KAFE, ALDIĞI SİPARİŞLERİ MÜŞTERİLERİNE SIRADIŞI BİR YOLLA ULAŞTIRIYOR. SİZ DE YOLDA KARŞILAŞIRSANIZ ŞAŞIRMAYIN.. ADI ROBOT KURYE... BOYU KÜÇÜK AMA YETENEKLERİ BÜYÜK.....

Down sendromlu genç kıza düğün 01:27

Down sendromlu genç kıza düğün

TUĞBA, DOWN SENDROMLU GENÇ BİR KIZ... EN BÜYÜK HAYALİ TELLİ DUVAKLI GELİN OLMAKTI... ÖĞRETMENLERİ EL ELE VERDİ, ONA ŞAHANE BİR SÜRPRİZ YAPTI... İZLİYORUZ.....

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm 2:07:17

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm

Gençliğim Eyvah 3. Bölüm Özeti: DNA testinin sonuçları, Hacer ve Nuriye’nin eline geçince Arif de Zekeriya da sokağa atılırlar. Üstelik dükkanlardan da kovulurlar. İki kafadar şimdi hem evsiz hem de işsizdirler. Ahmet, A..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Durağı arılar bastı! 01:09

Durağı arılar bastı!

BU SABAH İSTANBUL EYÜPSULTAN'DAKİ TRAMVAY DURAĞINA GELENLER BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. DURAĞI ARILAR BASMIŞTI. KABUS UZUN SÜRE DEVAM ETTİ...

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Kiraz Sapı Bilinçsiz Kullanılırsa Öldürüyor! İşte Detaylar Uzman Doktorlar Anlatıyor 01:39

Kiraz Sapı Bilinçsiz Kullanılırsa Öldürüyor! İşte Detaylar Uzman Dokto

KİRAZ SAPI ÇAYINDA BÜYÜK TEHLİKE..

Denizli'de anız yangını fabrikalara sıçradı, o anlar kamerada 00:33

Denizli'de anız yangını fabrikalara sıçradı, o anlar kamerada

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir arazide anız yangını çıktı. Alevler bazı fabrikalara da sıçrayınca vatandaşlar büyük korku yaşadı. O anlar kameralara da yansıdı...