#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton 02:33

İstanbul'un en büyüğü Paşa Yiğit 1,5 ton

İstanbul'un en büyük danası görücüye çıktı 55 bin lira fiyatı ve 1,5 ton ağırlığıyla mega kentin en büyüğü oldu..

Şehir göle döndü 02:42

Şehir göle döndü

RİZE 1 HAFTA ARAYLA İKİNCİ KEZ FELAKETİ YAŞADI,,, AŞIRI YAĞIŞ YÜZÜNDEN DERELER TAŞTI,,, SEL GEÇTİĞİ YERİ ENKAZA ÇEVİRDİ. ARTVİN'DE DE BENZER MANZARA VARDI. MADDİ HASAR BÜYÜK. TEK TESELLİ İSE CAN KAYBI OLMAMASI.....

Ters Şeritten Gelen Sürücü Dersini Aldı 01:28

Ters Şeritten Gelen Sürücü Dersini Aldı

Rusya'da ters şeritten gelen sürücü bir sürücü tarafından hayatının dersini almış. Büyük ihtimalle bir daha ters şeritten gitmez...

  • PengoTV tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 3 yıl önce
38 yaşında yaklaşık 300 kilo! 02:08

38 yaşında yaklaşık 300 kilo!

Yaklaşık 300 kiloya ulaşarak hareket edemez duruma gelen 38 yaşındaki Zafer Tokalaç, şehir hastanesinde uygulanan balon tedavisinin ardından kilo vermeye başladı. Tokalaç, Evde yer yatağım var, onun üzerindeyim. Operasy..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ] 04:36

Teoman - Firuze [ Attila Özdemiroğlu Besteleri ]

Söz: Sezen Aksu, Aysel Gürel Beste: Attila Özdemiroğlu Düzenleme: Teoman, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal Elektrik Gitarlar, Bas Ve Klavyeler, Yaylı Aranjman: Safa Hendem Davul: Gencay Kıymaz Yaylılar: İstanbul Strings Mix..

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama 00:55

Almanya'da atık yakma tesisinde patlama

Almanya'nın Leverkusen kentinde atık yakma tesisinde patlama oldu. Patlama büyük bir kara bulutun havaya yükselmesine neden oldu. İlk bilgilere göre 5 kişi kayıp, çok sayıda kişi yaralandı...

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER 01:09

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER

YERLEŞİM YERLERİNE ULAŞILAN BÜYÜK YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR..

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi! 02:42

Ciğerimiz söndü Muğla sönmedi!

HEPİMİZİN İÇİNİ YAKAN MUĞLA'DAKİ YANGINDA 5 GÜN GERİDE KALDI... ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL TÜM ÜLKEYİ YAKTI... KAYIPLAR BÜYÜK,,, ACILAR DERİN, VATANDAŞ ÇARESİZ.....

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor 05:05

Bodrum yangını- Çökertme ve Ören'de evlerini kaybedenler anlatıyor

Bodrum'un birçok noktasına yayılan orman yangınları, Milas'a bağlı, Çökertme ve Ören sahillerinde 3 Ağustos akşamı çok sayıda eve zarar verdi. Bu bölgede büyük tehdit oluşturan yangın sonrası, evleri zarar gören ailelerl..

Marmaris'in Çam Balı Yok Oldu! 02:47

Marmaris'in Çam Balı Yok Oldu!

Dünya çam balı üretiminin yüzde 95’i Türkiye’de gerçekleşiyordu. Çam balının başkenti olarak nitelendirilen Muğla’da çıkan yangınlar ise bu üretimin büyük bir kısmını yok etti...

Doğu Karadeniz için alarm verildi 05:44

Doğu Karadeniz için alarm verildi

Metrekareye 318 kg yağış düştü, su evlerin üçüncü katına kadar yükseldi. Yıkım büyük, bilanço ağır. Uzmanlara göre sel felaketi sürebilir. Zira Meteoroloji bu kez de Karadeniz’in doğusu için uyarıda bulundu...

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix ) 03:01

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sen kalbimi çaldın hırsız, müsadesiz, Sana verdiğim değeri bil biraz, Kapına geldim kölenim, Yürü yüreğim kalk git dersen nasıl gideyim, Buna aşk deniz acısı büyük, Adamı öldürür şaka değil, ➖➖➖➖➖➖➖➖..

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı 02:11

Emekli astsubay, 30 öğrenciyi halat sistemiyle selden kurtardı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, bir bölümü çöken Kur'an Kursu binasından öğrenci ve eğitmenlerin büyük bölümünün, 65 yaşındaki emekli bir astsubayın kurtardığı ortaya çıktı. Sel felaketinin yaşandığı 11 Ağustos'ta her ş..

Hileli akaryakıt tabelalarına dikkat 02:27

Hileli akaryakıt tabelalarına dikkat

Kimse tezgahı kolay kolay fark etmiyor ama vurgun büyük. Fiyat tabelada ayrı pompada ayrı...

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

Arabın Aslan Korkusu 00:40

Arabın Aslan Korkusu

Arkadaşları ile sohbet eden adam içeriye bir anda aslan girmesiyle büyük korku yaşamış. Aslında aslan sadece adamla oynamak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..