#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:41

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dünyanın dört yanında fırtınalar koparan ve kendine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin doz..

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) 03:46

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix)

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At (VEYasin Funky Mix) Dinle İLK ADIMI SEN AT BENİM AYAKLARIM YERE BASMIYOR AÇILAMIYORUM SANA BİRAZ CESARET VERSEN BANA İLK ADIMI SEN AT AŞK BAHARININ RÜZGARI VURUR CAMLARA MEVSİMLER DEĞİ..

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur Ft. Mustafa Soylu - Şeytan Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysanda boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayalleremi kaldın. Seni ins..

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Emre Sondemir - Mühim Değil 04:23

Emre Sondemir - Mühim Değil

Mühim Değil şarkı sözleri ile Hep derdim bu liman bana yeter Oysaki en deli fırtınalar burada kopar Sevda yüklü gemiler su alır batar En diri çiçekler burada solar Mühim değil senden gelsin Mühim değil beni bulsun Bu ..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks! 06:29

Sıvıyı Kullanan 10 Amazing Science Tricks!

Videodaki hileler için ayrıntılı bilgi: 1. Yavaş hareket topu: Kalın bir sıvıya, tercihen bala, ağır bir topa ve küre şeklinde bir kapa ihtiyacınız var. Ağır topu kürenin alt yarısına koyun. Kabın alt yarısını balla ya..

  • Umut Tv tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..