#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..

Game of Thrones 2x4 Sıcak Demir Kova Ve Fare İşkencesi 03:04

Game of Thrones 2x4 Sıcak Demir Kova Ve Fare İşkencesi

Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yok, affetmek yok. Kuzey Krallığının hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve zor..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nardan Aşı  Ekşili Sulu Köfte Tarifi 08:51

Nardan Aşı Ekşili Sulu Köfte Tarifi

Köftesi için 500 gr. dana kıyma 1 adet soğan 1 su bardağı ince bulgur 1 çorba kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber Suyu için 2,5 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 adet soğan..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi 01:51

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi

malzemeler; 1 kilo kanat veya parça tavuk Sosu için : 1 kutu krema 1 tatlı kaşığı dolusu köri 1 tatlı kaşığı dolusu tatlı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı dolusu karabiber 1 çay kaşığı dolusu tuz (baharatları arttırıp, e..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri 09:44

Artık Formumu Korumam Lazım Makarnası Öğrenci Evi Yemekleri

1 adet kabak 1 adet domates 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kuru nane 1 büyük ceviz büyüklüğünde kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı sirke Tuz Karabiber Pul biber 1 adet kabağı fasulye soyacağı ile ..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

İzmir Köfte Tarifi 08:29

İzmir Köfte Tarifi

500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 avuç ekmek içi 1 yumurta 1 büyük soğan 2 patates 1 çorba kaşığı tereyağı 400 ml domates püresi 10 adet tatlı kıl biber 1/3 bağ maydanoz 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1..

Evde Taze Erişte Yapımı 09:59

Evde Taze Erişte Yapımı

300 gr beyaz un- 1 kavanoz* 100 gr su- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz Pişirirken; 2 dolu avuç erişte 1 dolu avuç ceviz 1 çay kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 silme çorba kaşığı ter..

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:40

Oyun Bitti Dostum Türkçe Dublaj Hd İzle

Büyük işler hayali kuran fakat büyük bir otelde zorlada olsa işe başlayan 3 arkadaş saldırı hazırlığında olan teröristlerin otele sızdığını ve çok kişiyi rehin aldığını farkedecek ve hemen saklanacaklardır. Dışarıdan pol..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..