#Avustralyadaki büyük fırtınalar

Bülent Kayabaş'ın Kemal Sunal'la İlgili Masa Mizanseni Anısı 04:57

Bülent Kayabaş'ın Kemal Sunal'la İlgili Masa Mizanseni Anısı

Kalplerimiz Seni Unutur mu Yeşilcam programında Kemal Sunal'la ilgili bir anısını paylaşan Bülent Kayabaş'ı dinliyoruz. Nurlar içinde yat büyük usta.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ak Parti Döneminde Yapılan Hastaneler 03:38

Ak Parti Döneminde Yapılan Hastaneler

Ak Parti döneminde yapılan büyük sağlık yatırımlarından yüzlerce yeni hastane binası Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilerek halkın hizmetine sunulmuştur.Bu hastaneleri tanıttığımız slayt gösterisinin 1.bölümü...

Ak Parti Döneminde Yapılan Hastaneler 2.Bölüm 04:21

Ak Parti Döneminde Yapılan Hastaneler 2.Bölüm

Ak Parti döneminde yapılan büyük sağlık yatırımlarından yüzlerce yeni hastane binası Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilerek halkın hizmetine sunulmuştur.Bu hastaneleri tanıttığımız slayt gösterisinin 2.bölümü...

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı 00:53

Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 24. Bölüm Fragmanı yayında! Azize'nin de büyük katkısıyla silahlar, Mustafa Kemal'in izindeki erlere ulaşıyor! İngiliz ajanı Hamilton ise Yüzbaşı Yakup'un ölümüne mi sebep oluyor?..

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Big Show Ve Braun Strowman Wwe'de Ringi Yıktı 03:36

Big Show Ve Braun Strowman Wwe'de Ringi Yıktı

WWE güreşçileri Big Show ile Braun Strowman yarıştıkları ringi böyle yıktılar. Bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eser West ve Erdi'den Bad Boys Düeti 00:14

Eser West ve Erdi'den Bad Boys Düeti

Survivor gönüllüler takımında tanışan ve yakın arkadaş olan ikiliden büyük beğeni toplayan paylaşım sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Namuslu Tüccarım 01:10

Ben Namuslu Tüccarım

Akrep filminde Murat (Tarık Tarcan) genç ve yakışıklı bir turist rehberidir. Yeraltı dünyasının karanlık adamlarından biri olan Temel (Öztürk Serengil) ve Şadiye (Ahu Tuğba) birlikte büyük tekneleri ile denize açıldıklar..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Ayşecan'ı Kim Tavladı 00:32

Ayşecan'ı Kim Tavladı

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Daha Golleri Atamadım Saffet 00:54

Daha Golleri Atamadım Saffet

Tatlı Kaçıklar, başrollerinde Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı, oyuncu kadrosunda İsmet Ay ve Erol Günaydın gibi iki büyük ustayı da barındıran Türk dizi filmidir...

Zamanın Tanığı 43.Bölüm 28:25

Zamanın Tanığı 43.Bölüm

Programın 43. bölümünde; Büyük Menderes ve Hierapolis antik kenti yer almaktadır...

Zamanın Tanığı 45.Bölüm 30:13

Zamanın Tanığı 45.Bölüm

Programın 45 bölümünde; Büyük Menderes Nehri’nin aktığı yerlerdeki kirlilik ve nedenleri konu edilmektedir. Programda ayrıca Heraklia Antik Kenti ve neolitik dönem izleri incelenmektedir...

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 00:35

Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı

Güzelce’de de durumlar pek iyi gitmemektedir. Dağ evine giren silahlı soyguncular, çocukların paralarına, telefonlarına ve ziynet eşyalarına el koyarlar. Çocuklarına ulaşamayan Salih iyice meraklanır ve jandarmayı arar. ..

İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Rus Ustalar Eşsiz Gelişimi 02:36

Rus Ustalar Eşsiz Gelişimi

Rus otomobil endüstrisinin dünyada büyük bir atılım sağlayan Rus Tesla'nın istem yaratıcıları...

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir 01:04

Ve Kasabaya Bando Şefi Gelir

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Ha Bando Ha Banda 01:04

Ha Bando Ha Banda

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İnen Dev Buzul Parçası 05:00

Küresel Isınmanın Bir Sonucu Olarak Kuzey Kutbu'ndan Kopup Okyanusa İn

Kanada'nın Ferryland kentinde yaşayanlar büyük bir sürprizle karşılaştı. Kuzey Kutbu'ndan kopan dev buzul kütlesi sürüklenerek okyanusa indi. Ortaya da böyle ilginç bir görüntü çıktı...

Çalhanoğlu Halay Başı 00:31

Çalhanoğlu Halay Başı

Leverkusen'de top koşturan milli futbolcumuz, memleketi Bayburt'ta büyük coşkuyla karşılandı ve hemen halaya katıldı...

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk 03:03

23 Nisan Nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Koltuğuna Geçen Çocuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocukları kabul etti. Cumhurbaşkanlığı makamını devralan Yiğit Türk, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nın dünyadaki tüm çocuklara armağan etti. ..

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Mary Shelley'nin klasikler arasına girmiş gotik romanından daha önce pek çok kez uyarlanan film bu sefer, 2012 tarihli Doğaüstü filmine imza atan Max Landis'in senaryosuyla beyazperdeye gelecek. Filmin y..

  • Film İzle tarafından
  • 19.853 görüntüleme
  • 8 yıl önce