#Avustralyaya gitmemek İçin nedenler

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey 02:32

İnsanı Gece Uyutmayan 14 Şey

Bu videomuz da insanı gece uyutmayan sebepler var. Komşudan gelen gürültü, bebek sahibi olmak, içerideki sivrisinek, sabah için heyecanlanmak, sokaktan gelen sesler... Bu nedenler maalesef insanı uykusundan ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler 05:47

En Saçma Nedenlerle Sahneyi Terk Eden Ünlüler

Hayran olduğunuz ünlü isimlerin sahneyi hangi gerekçeyle terk ettiğine inanamayacaksınız. Uzaktan ışıl ışıl görünen hayatlarına imrendiğiniz ünlü isimlerin, bazen sahnede olur olmaz çıkışları bizi hayrete düşürebiliyor. ..

Baş Dönmesi Nedenleri 01:56

Baş Dönmesi Nedenleri

Baş dönmesine sebebiyet verebilecek etmenler arasında; kulağa bağlı nedenler, travmalar,nörolojik hastalıklar, dahili hastalıklar ve .....

  • NABIZ tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anormal Vajinal Kanama Hangi Hastalıkların Belirtisi Olabilir 02:49

Anormal Vajinal Kanama Hangi Hastalıkların Belirtisi Olabilir

Anormal vajinal kanamaları hastanın yaşına göre değerlendirmek gerekir. Bazı anatomik nedenler ve hormonal bozukluklar anormal kanamalara sebep olabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akrosiyanoz Nasıl Tedavi Edilir 00:19

Akrosiyanoz Nasıl Tedavi Edilir

Akrosiyanoz tedavisinde morarmaya neden olan nedenler ortadan kaldırılır...

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aft Neden Olur 01:04

Aft Neden Olur

Ağız yarası olarak bilinen aft, çok çeşitli nedenler sonucu oluşuyor....

  • NABIZ tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

Gerçek Tip 1 Diyabet Sebepleri, Sizlerden Saklanan Gerçekler! 16:20

Gerçek Tip 1 Diyabet Sebepleri, Sizlerden Saklanan Gerçekler!

???? Tip 1 Diyabet'in Arkasındaki Gerçek Nedenler ???? Sıkça Göz Ardı Edilen Diyabet Risk Faktörleri ???? Toplumda Bilinmeyen Diyabet İle İlgili Gerçekler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
BİR SİMİTTE 35 TANE ŞEKER VAR! YOK ARTIK! 16:20

BİR SİMİTTE 35 TANE ŞEKER VAR! YOK ARTIK!

???? Tip 1 Diyabet'in Arkasındaki Gerçek Nedenler ???? Sıkça Göz Ardı Edilen Diyabet Risk Faktörleri ???? Toplumda Bilinmeyen Diyabet İle İlgili Gerçekler..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

Otizm Nedir 01:00

Otizm Nedir

Otizm genelde 3 yaşından önce ortaya çıkan bir gelişimsel yetersizlik. Çocuğun sosyal ve zihinsel gelişimini etkilediği oranda ağırlaşıyor. Günümüzde otizme neyin sebep olduğu kesin olarak bilinmiyor. Beynin yapısını ya ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..