#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor 01:53

Tüketiciler En Çok Cep Telefonundan Çikayet Ediyor

Tüketici hakem heyetlerine bu yıl 375 bin başvuru yapıldı. Bunlar arasında liste başında cep telefonu ve ayakkabı yer aldı.....

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı 03:35

Yaptığı yemeği yemedi diye eşini bıçakladı

Bursa'da evine yemek yemeye giden adam, yemekler tuzlu olduğu için sofradan kalkıp koltuğa uzandı. Kadın yemeği yemeyen kocası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın mutfaktan aldığı bıçakla kocasını bıçak..

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü 04:33

Hamsi bolluğu fiyatları bir günde yarıya düşürdü

Sezon açıldığından bu yana el yakan hamsi fiyatları, denizlerde hamsinin bollaşmasıyla bir günde düştü. Bir günde kilosu 40-50 lira arasında satılan hamsi 20 liraya düşerken, yıllardır görülmeyen kofana balığı da Beylikd..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem 03:35

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem

Emrah Karaduman - Ona Göre Feat Nigar Muharrem Müzik Dinle Şarkı Sözleri O səni dərdlərə saldı getdi Sənin ürəyini aldı getdi Özüysə keçmişdə qaldı getdi Sevmədi, sevə bilmədi Onsuz gecələr yana yana,yana yana Rahat y..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti 01:59

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko karşıtı protestolar devam ediyor. Lukaşenko ise üniversite öğrencilerini hedef aldı. Protestolara katılanların üniversitelerden ihracını istedi...

Azerbaycan, Ermenistan'ın Elinden Tsakuri Köyü'nü Kurtardı! 01:11

Azerbaycan, Ermenistan'ın Elinden Tsakuri Köyü'nü Kurtardı!

Azerbaycan Ordusu, korkak Ermenistan'dan Tsakuri Köyü'nü geri aldı...

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi 01:35

Koronavirüs Aşısında Kraliyet Ailesine Öncelik Verilmedi

İngiltere'de kimlerin koronavirüs aşısı olacağını belirleyen bir öncelik sıralaması yapıldı. Düzenlemeye göre kraliyet ailesine herhangi bir öncelik verilmedi. Kraliçe 2. Elizabeth yaş grubu nedeniyle ikinci sırada yer a..

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek! 04:34

44 Günde Ele Geçirilen Ermenistan'ın Askeri Araçları Sergilenecek!

Ermenistan ordusu 44 gün süren çatışmalarda ağır darbe aldı. Çoğu kez cepheyi terk eden Ermenistan askerlerinin geride bıraktığı askeri ve zırhlı araçlar bugün Bakü'de sergilenecek...

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Hastanede evsize dayak! 01:43

Hastanede evsize dayak!

16 AY BİR HASTANEYİ KENDİNE MESKEN ETTİ. GÜVENLİKÇİLER DÜN GECE MÜDAHALE EDİP DARBETTİ. EVSİZ ADAM DARP RAPORU ALDI, ŞİDDETİ BAŞLATTIĞI İDDİA EDİLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

Sosyal Medyaya Ayak Uyduran Polis 00:12

Sosyal Medyaya Ayak Uyduran Polis

Sosyal medyada video paylaşımı aldı başını gidiyor. Çeşitli akımlar için kamera karşısına geçenlere bu poliste katılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı 02:12

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı

İki milli füzenin seri üretimi başladı. Göktuğ ve Atmaca artık TSK envanterinde yerini aldı. Sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı. Oktay, savunma sanayi projelerinde gelinen son durumu açıkladı...

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Bilal Çelik - Rüyalar 02:43

Bilal Çelik - Rüyalar

Rüyalar şarkı sözleri ile Dünyalar dünyalar Gördüğüm rüyalar Gezdiğim diyarlar Sana çıkıyor bütün yollar Düşüyorum yine yollarına Beni sorma ölümün kollarına Düştüm gecenin ortasına Aldı hayalini gözyaşına Döktün bak ..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi 03:50

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi

Erzurum’da bir vatandaş, kamyonunu satarak karavan minibüs aldı. Köfteciye çevirdiği minibüsüne buzdolabından çay ocağına kadar bir lokantada olması gerekenleri koyan vatandaş, siparişlere yetişemiyor...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü 02:09

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü

KAPICILAR KRALI FİLMİ SİİRT'TE GERÇEK OLDU. 10 YILLIK APARTMAN GÖREVLİSİ, HEM 5 ÇOCUĞUNU OKUTTU HEM DE ÇALIŞTIĞI SİTEDEN SENELER SONRA BİR DAİRE SATIN ALDI. İŞTE ONUN FİLM GİBİ HİKAYESİ...

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi! 02:06

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi!

OĞLUNUN KAZA GEÇİRDİĞİ HABERİNİ ALMIŞTI. OLAY YERİNDE ÜZERİ ÖRTÜLÜ GENCİ GÖRDÜ, KENDİNDİ KAYBETTİ.. EVLADI ''İYİYİM'' DESE DE BABANIN İNANMASI ÇOK ZAMAN ALDI...