#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu 01:15

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu

Pentagon, F-35 savaş uçağının üretimini teknik sorunlar nedeniyle süresiz olarak askıya aldı...

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı 02:20

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı

KORONA ÖNLERİNDE, ONLAR PEŞİNDE. MİLYONLAR SALGINI DEFETMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPARKEN ONLAR TERSİNİ YAPTI. BİRİ KAHVEHANESİNİ GİZLİ GEÇİTLERİN ARDINA SAKLADI. DİĞERLERİYSE DAHA DA GARİP BİRŞEY YAPTI VE BASKIN SIRASINDA OY..

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaştı 01:32

Fahrettin Altun, Erdoğan'ın Macron ile ilgili yaptığı konuşmayı paylaş

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ilgili yaptığı konuşmanın videosunu, 'Ne demişti Sayın Cumhurbaşkanımız' ..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Kayınpeder damat kavgası! 02:12

Kayınpeder damat kavgası!

'KOCAM BENİ DÖVDÜ, REHİN ALDI' DEYİP BABASINDAN YARDIM İSTEMİŞ, ÇIKAN KAVGADA KAYINPEDER DAMADI HASTANELİK ETMİŞTİ.. TABURCU OLAN DAMAT İDDİALARI YALANLADI, OLAN BANA OLDU DEDİ...

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Dünya Medyasında Biden Manşetleri 02:14

Dünya Medyasında Biden Manşetleri

ABD'nin 46. başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da görevine başladı. Dünya manşetlerinde Joe Biden yer aldı...

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

''Namaz kılarken kredi çekmişler'' 02:16

''Namaz kılarken kredi çekmişler''

CEP TELEFONUNU MASADA BIRAKTI, MESCİTTE NAMAZ KILMAYA GİTTİ... İŞTE NE OLDUYSA O SIRADA OLDU... TALİHSİZ ADAMIN CEP BANKINDAN HABERİ BİLE OLMADAN TAM 63 BİN LİRALIK KREDİ ÇEKİLDİ... DOLANDIRILDIĞI ANLAYINCA SOLUĞU ADLİYE..

Patron çalışanın üzerine yürüdü 01:41

Patron çalışanın üzerine yürüdü

PATRONU ÇÖP KUTUSUNA TEKME SAVURDU, BAĞIRA ÇAĞIRA ÜZERİNE YÜRÜDÜ. ARNAVUTKÖY'DEKİ BİR PASTANEDE ÇALIŞAN KADIN İŞ YERİ SAHİBİNİN YAPTIKLARINI AFFETMEDİ. SOLUĞU KARAKOLDA ALDI...

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri 01:40

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, gıda fiyatlarının düşmesi için beş maddelik bir çözüm önerisi hazırladı. Öneride tarladan markete kadar süreçte ÖTV ve KDV oranlarının düşürülmesi ve çiftçiye destek maddeleri yer aldı..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi 01:40

Küçük çocuğu ağlatan ''polis'' sevgisi

5 YAŞINDAKİ AHMET'İN HAYALİ POLİS AĞABEYLERİ VE ABLALARIYLA TANIŞMAKTI. BUNUN İÇİN GÜNLERCE GÖZYAŞI DÖKTÜ, O GÖRÜNTÜLER EMNİYET EKİPLERİNE KADAR ULAŞTI,,, POLİS MEMURLARI SOLUĞU AHMET'İN YANINDA ALDI...

Merkel Kısıtlamaları Savundu 01:42

Merkel Kısıtlamaları Savundu

Almanya koronavirüs mücadelesinde kısıtlamaların süresini uzatma kararı aldı. Tepkilere karşı tedbirler yasal dedi. Öte yandan İngiltere koronayla mücadelenin 10 yıl süreceğini açıkladı...

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..