#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler 01:57

Muharrem İnce'den CHP yönetimine sert sözler

HEDEFİNE KEMAL KILIÇDAROĞLU VE FAİK ÖZTRAK'I ALDI, CHP YÖNETİMİNE YİNE AĞIR İFADELERLE YÜKLENDİ.. CHP İLE YOLLARINI AYIRAN MUHARREM İNCE, PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAĞINI DA HABERTÜRK EKRANLARINDAN İLAN ETTİ...

İkiz çetesi firarda... 01:39

İkiz çetesi firarda...

ANNELERİ EVDEKİ KAPALI KAPILARIN SÜREKLİ AÇILMASINDAN ŞÜPHELENDİ, 1 BUÇUK YAŞINDAKİ İKİZLERİNİ TAKİBE ALDI, GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA HAYRETE DÜŞTÜ. İKİZ ÇETESİNİN MARİFETLERİNİ İZLEYİNCE SİZ DE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ.....

İzmir'de bir doğal afet daha! 01:45

İzmir'de bir doğal afet daha!

DOĞAL AFETLER İZMİR'İN YAKASINI BİR TÜRLÜ BIRAKMADI, DEPREM, HORTUM DERKEN, KENTİ ŞİMDİ DE FIRTINA VURDU, ÖNÜNE NE KATTIYSA YIKTI GEÇTİ... HAKKARİ'DE FIRTINADAN NASİBİNİ ALDI..

Havada panik! 01:05

Havada panik!

AMERİKA'DA 231 YOLCU, 10 MÜRETTEBAT TAŞIYAN YOLCU UÇAĞININ MOTORU KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA HAVADA ALEV ALDI. KOPAN PARÇALAR KİLOMETRELERCE AŞAĞI YUVARLANDI. NEYSE Kİ O KORKUNÇ OLAY KİMSENİN BİLE BURNU KANAMADAN ATLATILD..

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü 01:38

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü

Çılgın Sedat olarak bilinen şarkıcı Sedat Kapurtu’nun İstanbul’daki evinde yangın çıktı. Ailesi evde bulunan ünlü şarkıcı eşi ve oğlunun tahliye edilmesiyle rahat bir nefes aldı...

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi 00:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden Çamlıca Kulesi'ni inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Kulesi'nde incelemelerde bulundu. Erdoğan, burada yetkililerden bilgi aldı...

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı 02:27

Biden'a -Savaşı Birlikte Bitirelim- Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinin 10'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir makale kaleme aldı. Erdoğan makalede ABD Başkanı Biden'dan seçim kampanyasında verdiği sözleri yerine getirmesini istedi...

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Geldi 02:33

Televizyonu Olmayan Yaşlı Kadın Kısıtlamadan Habersiz Ekmek Almaya Gel

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında hasta eşine sıcak ekmek almak üzere dışarı çıkan yaşlı kadın polis ekipleri tarafından fark edildi. Ekipler evinde televizyon bulunmadığı için kısıtlamadan haberi olmayan yaşlı kadına..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza 01:32

İmamoğlu'na 7 bin 80 lira ceza

EKREM İMAMOĞLU'NA CEZA..ORDU HAVALİMANINDA YAŞADIĞI VİP KRİZİ NEDENİYLE HAKKINDA AÇILAN DAVADA EKREM İMAMOĞLU 7 BİN 80 LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, DÖNEMİN ORDU VALİSİNE HAKARET G..

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı 02:18

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu- Çok sayıda gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. Önceden belirlenen 23 adrese giren ekipler çok sayıda kişiyi gözaltına aldı...

Otobüs önde, yolcu peşinde! 01:37

Otobüs önde, yolcu peşinde!

BİR YOLCU İSTANBUL EMİNÖNÜ'NDE OTOBÜSE BİNMEK İSTEDİ. AMA İDDİAYA GÖRE BİNECEĞİ OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ DURAĞI PAS GEÇTİ. KOŞMAK ZORUNDA KALAN YOLCU SONRASINDA YAŞANANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDA ALDI. İZLİYORUZ...

Altın yastık altında saklanıyor! 01:54

Altın yastık altında saklanıyor!

TİCARET BAKANLIĞI YAPTIĞI ARAŞTIRMA İLE, TÜKETİCİNİN TASARRUF TERCİHLERİNİ MERCEK ALTINA ALDI. YATIRIM İÇİN ALTIN YİNE ZİRVEDE YER ALIRKEN, YASTIK ALTINDAKİ ALTININ MİKTARI DA DUDAK UÇUKLATTI...

''Ayrılığı hazmedemedi'' 01:53

''Ayrılığı hazmedemedi''

DİYARBAKIR'DA BİR ADAM ESKİ KIZ ARKADAŞININ EVİNİ BASTI, EVDEKİ 4 KİŞİYİ REHİN ALDI, SAATLERCE SÜREN REHİNE KRİZİ ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNİN OPERASYONUYLA SONLANDI. 2 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI. İŞTE O KRİZİN TÜM DETAYLAR..

Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....