#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor 01:25

Borrell- Türkiye İle Çalışmamız Gerekiyor

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Türkiye ile aktif çalışmanın gerekli olduğunu belirtti...

Evinin enkazında altınlarını aradı 01:44

Evinin enkazında altınlarını aradı

YANGIN FACİASIYLA EVLERİ KÜLE DÖNMÜŞ, HER ŞEYLERİNİ KAYBETMİŞLERDİ. ARTVİN DEREİÇİ KÖYÜNE ÖYLE ÇOK YARDIM GÖNDERİLDİ Kİ; KÖYLÜLER ARTIK GİYECEK GÖNDERMEYİN BUNLAR BİZE YETER DEDİ... AYNI KÖYDEN EVİ YANAN BİR KÖYLÜYSE E..

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Çantadaki 100 bin lira yere düştü 02:54

Çantadaki 100 bin lira yere düştü

ÇANTASINDA 300 BİN LİRA VARDI, YOLDA YÜRÜRKEN 100 BİN LİRASINI DÜŞÜRDÜ... İŞTE TAM O ANDA ARKASINDAN GELEN ADAM, YERE EĞİLDİ, DÜŞEN PARAYI ALDI... VİCDAN İLE CÜZDAN, İYİLİK İLE KÖTÜLÜK, SEVAP İLE GÜNAH ARASINDA SINANDI....

Mutant virüs “nezle” zannediliyor 01:43

Mutant virüs “nezle” zannediliyor

Virüs gibi koronanın semptomları da değişmeye başladı. Öksürük ve ateşin yerini nezle aldı...

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi 00:44

Makinist treni durdurdu, kurye iftarlık siparişi yetiştirdi

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yük treni makinisti, iftar saati öncesi bir restorandan verdiği siparişi tren yolu kenarında bekleyen kuryeden aldı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi...

Otomobilin üst geçitte ne işi var- 01:36

Otomobilin üst geçitte ne işi var-

ÜST GEÇİDE BIRAKIP KAÇTILAR..ADANA'DA AKILALMAZ BİR OLAY YAŞANDI..ARABALARIYLA OTOYOLDAN DEĞİL DE YAYA ÜST GEÇİDİNİN MERDİVENLERİNDEN İLERLEMEK İSTEYEN İKİ ARKADAŞ KISITLAMA SAATLERİNDE CEZA YEMEMEK İÇİN ÜST GEÇİT KORKUL..

Hem sahtekar hem pişkin! 01:34

Hem sahtekar hem pişkin!

SAHTE DOLAR SATIN ALDI. BAŞKALARININ CANINI YAKA YAKA KEYİF ÇATTI. MEHMET ESEN HERŞEY YOLUNDA ZANNEDERKEN EKİPLER ONU SAHTE PARALARIYLA BİRLİKTE YAKALANDI. NEREDEN BULDUN DİYE SORAN HABERCİLERİYSE BAKIN NASIL YANITLADI?..

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor 02:49

Sadece Ramazan Ayında Yapılıyor, Talep Yağıyor

Ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Ramazan kahkesi tezgahtaki yerini alırken, ustalar yoğun talebe yetişmekte zorlanıyor. Gaziantep'te genellikle sadece Ramazan ayında yapılan, iftar ve sahur sofralarını..

Gizemli hayırsever borçları ödedi! 01:08

Gizemli hayırsever borçları ödedi!

GİZEMLİ BİR HAYIRSEVER, MÜBAREK RAMAZAN AYINDA BAKKALLARI DOLAŞTI... HEM ESNAFIN HEM DE BORÇLU MÜŞTERİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ, HAYIR DUALARINI ALDI..

Neron Ümit- tutuklandı! 02:22

Neron Ümit- tutuklandı!

'NERON ÜMİT' LAKAPLI BİR GENÇ... NE GÖRDÜYSE YAKMIŞ, KOCA BİR İLÇEYE, ÖZELLİKLE DE YAŞADIĞI SİTEYE KABUSU YAŞATMIŞTI... SHOW HABER'İN İSYANINI DUYURDUĞU O SİTENİN SAKİNLERİ SONUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI... ÇÜNKÜ, 29 SUÇ K..

Korkudan aracında sabahlıyor! 01:30

Korkudan aracında sabahlıyor!

''ESKİ SEVGİLİM BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ,,, KAFAMA SİLAH DAYADI,,, İŞ YERİMDE DAYAK ATIP PARAMI ALDI..'' BU KORKUNÇ İDDİALARIN SAHİBİ 45 YAŞINDA BİR KADIN... O KADIN 15 GÜNDÜR EVİNE GİREMİYOR. KORKUDAN ARACINDA YATIYOR. VE ''..

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

ABD'de otoyolda araç patladı 00:41

ABD'de otoyolda araç patladı

ABD'de arızalanan araç otoyolda alev aldı. Saniyeler sonra yaşanan patlama film sahnelerini aratmadı. Patlama anı başka bir sürücü tarafından kaydedildi...

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Sokak sokak annesini aradı 02:18

Sokak sokak annesini aradı

Yürüyüş yapmak için evden çıkan ve 2 gündür kayıp olan 72 yaşındaki Zennure Karaçorlu’nun ailesi beklenen iyi haberi aldı...

Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

IZMiR'DE HAREKETLİ ANLAR 00:59

IZMiR'DE HAREKETLİ ANLAR

BIÇAKLI SALDIRGAN ENGELLİ MEMURU REHİN ALDI...

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı 04:53

Dünyaca ünlü plajdaki 83 yıllık batık gemi karaya çıkarıldı

Antalya’da 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ’Manissa’ adlı kuru yük gemisinden geriye kalan 30 metrelik omurga kısmı, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinden karaya çıkarıldı. 40 gün süren çalışmalarda iki büyük..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Tavuğun fiyatı kanatlandı! 02:23

Tavuğun fiyatı kanatlandı!

KASAPLARIN TAVUK REYONUNA ETİKET YETİŞMİYOR. BONFİLE, BUT, KANAT HEPSİNİN NEREDEYSE HER HAFTA FİYATI ARTIYOR. TABİİ BU ARTIŞTAN DÖNER DE NASİBİNİ ALDI. FİYATLARDAKİ SON DURUMA BAKALIM......

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

OLTALAR YENİ SEZONA HAZIRLANDI 01:17

OLTALAR YENİ SEZONA HAZIRLANDI

AV YASAĞI BİTTİ AMATÖR BALIKÇILAR SOLUĞU SU KENARLARINDA ALDI..

Asma kattan oğlunun üzerine düştü 01:15

Asma kattan oğlunun üzerine düştü

İSTESELER, HESAPLASALAR BU KADARI OLMAZDI... MALATYA'DA ESNAFLIK YAPAN BİR BABA DÜKKANININ ASMA KATINDA DÜZENLEME YAPARKEN OĞLUNUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ. ŞOKA GİREN İKİLİ SOLUĞU HASTANEDE ALDI... İŞTE O SIRADIŞI İŞ KAZASI.....

Apartman karanlıkta kaldı! 02:23

Apartman karanlıkta kaldı!

NE İSKAN ALDI NE FATURA ÖDEDİ..

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde 01:44

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde

LGS'ye katılan 1 milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. LGS birincileri de belli oldu. 97 öğrenci 500 tam puan aldı. Şimdi tercih zamanı...

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..