#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Altın dediler bakır çıktı 02:17

Altın dediler bakır çıktı

YEDİĞİ DOST KAZIĞIYLA YIKIM YAŞAYAN BİR ADAMI GETİRECEĞİZ EKRANLARINIZA.. ÇOK GÜVENDİĞİ ARKADAŞININ TÜM ANLATTIKLARINA İNANDI... İDDİAYA GÖRE ETRAFTAN BORÇ PARA BULUP O ARKADAŞINDAN 1 KİLO ALTIN SATIN ALDI... AMA ALTINL..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı 01:25

Rusya Yine Karadeniz'den Vurdu O Anlar Kameralara Böyle Yansıdı

Rusya, Seyir füzeleri ile Ukrayna topraklarını hedef aldı...

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı 01:20

Yolcu Dolu Minibüste Yangın Çıktı

İSTANBUL KARTAL'DA YOLCU DOLU MİNİBÜS, BİR ANDA ALEV ALDI.. DAKİKALAR İÇİNDE DE KÜLE DÖNDÜ. YOLCULAR CANINI ZOR KURTARDI.....

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar 01:14

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar

KURALTANIMAZ BİR TAKSİCİ GECENİN BİR YARISI AKAN TRAFİKTE MÜZİK EŞLİĞİNDE TEHLİKE SAÇTI... ARKADAŞLARI DA O MAGANDALIĞI MARİFETMİŞ GİBİ KAYDA ALDI... AMA O GÖRÜNTÜ TAKSİCİNİN BAŞINA HİÇ TAHMİN ETMEYECEĞİ BİR İŞ AÇTI...

10 Liralık Halı İzdihamı 01:36

10 Liralık Halı İzdihamı

İSTANBUL ÜMRANİYE'DE BİR MAĞAZA AÇILIŞA ÖZEL 10 LİRAYA HALI SATTI... İNDİRİMİ DUYAN SOLUĞU MAĞAZADA ALDI... HAILLAR KAPANIN ELİNDE KALDI...

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı 01:07

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın çatışma bölgelerindeki mensuplarına maddi yardım sağladıkları tespit edilen 3'ü Türk vatandaşı 5 şüp..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

Neden Boşanıyoruz 01:58

Neden Boşanıyoruz

TÜRKİYE'DE ÇİFTLER EN ÇOK SORUMSUZLUK VE İLGİSİZLİK NEDENİYLE BOŞANIYOR. TÜİK AİLE YAPISINI ARAŞTIRDI; BU ARAŞTIRMADA DİKKAT ÇEKEN BAŞKA VERİLER VE SONUÇLAR DA YER ALDI...

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk 04:12

Banu Kanıbelli Feat. SO Duo - Soluk

Soluk şarkı sözleri ile Penceresi aralandı, Kim o dedi bir yabancı Aldı beni içeriye Kapı şimdiye kapandı İki adım bir oldu Boşlukları zihnim doldurdu Bir göçmen bir kız yanımda Duvarlar konuştu Su akar, akar Tutu..

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 02:16

Evde Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ RAMAZAN PİDESİNİ EVDE YAPMAK MÜMKÜN MÜ? SHOW HABER EN LEZZETLİ PİDENİN TARİFİNİ İŞİN UZMANINDAN ALDI...

Tarihin En Acı Biberi 01:53

Tarihin En Acı Biberi

RAMAZANIN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE SEMT PAZARLARI HAREKETLENDİ... TÜRK MUTFAĞININ ASSOLİSTİ DOMATESE SON 7 YILIN EN BÜYÜK ZAMMI GELDİ... BİBERİN ETİKETİNİ GÖREN ŞOK GEÇİRDİ... KİMİ SADECE BAKTI, KİMİ DE KİLOYLA DEĞİL, GRAML..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU! 01:02

TARLADA 2 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU!

IĞDIR HALFELİ SON DAKİKA Iğdır'ın Halfeti beldesi kırsalında Kemal Kara ile Yaşar Karadağ'ın silahla vurulmuş cansız bedenleri bir vatandaş tarafından bulundu. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Iğdır'ın Halfeli..

Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı 01:30

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde olan bir lüks otomobil, nedeni bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Aracın alev alev yanma anı ise kameraya yansıdı..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Mithat Dalgıç - Beceremedim 02:41

Mithat Dalgıç - Beceremedim

Beceremedim şarkı sözleri ile Çizemedik beraber o mutluluğun resmini İsmini unuttuklarımla doldu bütün rehberim Onca kadın geldi geçti dolduramaz yerini Meleğim bugün gökyüzünün en güzel yeri, Gözlerin, özledim Sımsı..

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu Ümit Özdağ 07:38

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu

'Soros'un Değil Toros'un!' 'Silahsız Geleceğim!' Erkek misin? | Süleyman Soylu Ümit Özdağ KRT Haber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Katıldığı Bir Televizyon Programında Sessiz İstila Filmini Hedef Aldı. Filmin Bir Ed..

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı 00:55

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon anı polis kamerasına ya..

Çiftliğe hırsızlar dadandı 01:29

Çiftliğe hırsızlar dadandı

ANTALYA'DAKİ ÇİFTLİĞE HIRSIZLAR DADANDI... LEVHASI, GÜBRESİ, BAHÇE MALZEMELERİ BİR BİR ÇALINAN MEHMET BÜYÜKAVCI SIRADIŞI BİR ÖNLEM ALDI... KAPISINA TABANCALI UYARI LEVHASI ASTI.....

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...