#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Güne Bakan - İnanamam 04:17

Güne Bakan - İnanamam

İnanamam şarkı sözleri ile Bir şey söyle Bir şey söyle Sustukça kanıyor kalbin can damarı Bir şey söyle Bakma öyle, çok acıyor Bakma öyle, yüreğimi yakıyor Gözlerden süzülür aşkın son kalanı Bakma öyle Kalbime ben bun..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda 05:10

Azeri Imamyar Hasanov - Ay İshiginda

Gamber Hüseyinli – Ay Işığında. İfa edir İmamyar Hesenov. Musiqi aləti Kamança sözleri: Men seni gördüm ay ışıqında Könlümü verdim ay ışıqında Tez geldi hicran ayrıldıq heman ay ışıqında ay ışıqında Tez geldi hicran ..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica 01:36

Evden Çıkmayan Mükemmel Güzellik Barbie Bebek Angelica

Canlı Barbie olarak tanımlanan Valeria’dan sonra Rusya’dan bir Barbie Bebek daha çıktı. Kıyafetlerini ailesi seçiyor. Biriyle çıkmasına asla izin verilmiyor! Barbie Bebek Unvanıyla dünya gündemine oturan ve güzelliği ner..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan  Aşık Oldum 03:15

Alişan Aşık Oldum

Bazen daha fazladir hersey Bir esikten atlar İnsan yuzune bakmak istemez Yasam okadar azalmistir Anlar ozaman Hemen git radyoyu ac bir sarki tut Yada bir kitap oku Mutlaka iyi geliyor Yada balkona cik Bagir bag..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı 02:17

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı

İrem Derici'nin taksi çilesi! Kimse durmadı! İrem Derici Harbiye Açıkhava'da Sibel Can'ı izlemeye gitti, konser sonrası evine gitmek için taksi çevirmek isteyen Derici'nin çabaları sonuçsuz kaldı.. İrem Derici Sus ya ki..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Turşuyla Kızın Gözlüğünü Kıran Adam 00:09

Turşuyla Kızın Gözlüğünü Kıran Adam

Can sıkıntısı ile elindeki salatalık turşusunu oturan kıza doğru atan adam , turşunun kızın gözlüğüne gelip kırmasıyla kıza bir gözlük borçlu olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım ..

Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada 00:46

Karakomik Filmler Ekibi Bir Arada

Kara Komik Filmler'in Başrol Oyuncuları Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven Ve Necip Memili Vizyon Öncesi Bir Araya Geldiler...

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Bir Efsane - İpsiz Sabri 00:45

O Bir Efsane - İpsiz Sabri

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Arda Turan Hatıra Olsun Diye Paylaşıyoruz 00:32

Arda Turan Hatıra Olsun Diye Paylaşıyoruz

Arda Turan Ve Eşi Aslıhan Doğan, Zafer Algöz Ve Can Yılmaz'ın Burda Olan Burda Kalır İsimli Gösterisinin Ardından Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alina Boz'dan Evlilik Açıklaması 00:55

Alina Boz'dan Evlilik Açıklaması

Karakomik Filmler Filminin Galasına Katılan Alina Boz Muhabirlere Yaptığı Açıklamada Mithat Can Özer İle Evlilik İddialarına Açıklık Getirdi...

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alişan Evlenemeseydim Durum Vahimdi 01:32

Alişan Evlenemeseydim Durum Vahimdi

Alişan Can Tanrıyar'ın Oğlu Anılcan Tanrıyar'ın Düğününe Katıldı...

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce