#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı 01:35

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı

İSTANBUL BOĞAZI'NDA KORKUNÇ BİR KAZA YAŞANDI BİRKAÇ SAAT ÖNCE... 180 METRELİK DEV KARGO GEMİSİ, BİR TEKNEYLE ÇARPIŞTI... FACİADA İKİ BALIKÇI CAN VERDİ.....

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle 1:25:35

Gülcemal 2014 Türk Filmi İzle

Konusu: Özgür Selvi'ni yönetmenliğini yaptığı, Peker Açıkalın ve Erhan Can Sezer'in senaryosunu yazdığı filmde, hayatında hiç görmediği babasının ölümünün ardından yollara düşen Gülcemal'in hayatı ele alınıyor. Gülcemal ..

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha - Fragman 01:08

Daha - Fragman

DAHA (Sinema Filmi) 14 yaşındaki Gaza, yaşadığı küçük sahil kasabasından ayrılarak büyük şehirde liseyi okumayı hayal ederken, babasının onu insan kaçakçılığı şebekesinin bir parçası haline getirmesiyle suçla tanışır. G..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Şehir göle döndü 02:42

Şehir göle döndü

RİZE 1 HAFTA ARAYLA İKİNCİ KEZ FELAKETİ YAŞADI,,, AŞIRI YAĞIŞ YÜZÜNDEN DERELER TAŞTI,,, SEL GEÇTİĞİ YERİ ENKAZA ÇEVİRDİ. ARTVİN'DE DE BENZER MANZARA VARDI. MADDİ HASAR BÜYÜK. TEK TESELLİ İSE CAN KAYBI OLMAMASI.....

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte Detaylar 01:50

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte

ESNAF CAN SUYU KREDİSİ İSTİYOR..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afetin yeni görüntüsü 02:42

Afetin yeni görüntüsü

BATI KARADENİZ'DEKİ BÜYÜK FELAKETİN ÜZERİNDEN 5 GÜN GEÇTİ. SULAR ÇEKİLDİKÇE BİLANÇO DAHA DA AĞIRLAŞTI, CAN KAYBI 62, BİR YANDA BÜYÜK ACI,, DİĞER YANDA İSE KAYIP YAKINLARININ UMUTLU BEKLEYİŞİ VAR.....

3 şehirde 72 canımızı yitirdik 02:45

3 şehirde 72 canımızı yitirdik

SEL AFETİNİN 6'INCI GÜNÜNDE NE YAZIK Kİ CAN KAYBI 72 KİŞİYE YÜKSELDİ, ÇAMUR DERYASINA DÖNEN İLÇELER TEMİZLENMEYE ÇALIŞILIRKEN, O ENKAZLARIN ALTINDAN ACI HİKAYELER ÇIKMAYA DEVAM ETTİ...

Türkiye şehitlerini uğurladı 02:07

Türkiye şehitlerini uğurladı

İKİ KAHRAMAN... TEĞMEN İSMAİL CAN SOFTA... ASTSUBAY ÇAVUŞ YILMAZ TUNCER.... ÖNCEKİ GÜN KUZEY IRAK'TA ŞEHİT DÜŞEN İKİ MEHMETÇİK, BUGÜN MEMLEKETLERİ İSTANBUL VE KIRŞEHİR'DE GÖZYAŞLARIYLA SONSUZLUĞA UĞURLANDI...

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

Jonas Blue - Mama ft. William Singe ft. Arda Baba 03:00

Jonas Blue - Mama ft. William Singe ft. Arda Baba

7/A Jonas Blue Lyrics Mama (feat. William Singe) Where should we run to? We got the world in our hands and we're ready to play They say we're wasted But how can we waste it if we're loving every day? Okay, I got the k..

Jonas Blue - Mama ft. William Singe  Lyrics by Arda Baba 03:00

Jonas Blue - Mama ft. William Singe Lyrics by Arda Baba

7/A Jonas Blue Lyrics Mama (feat. William Singe) Where should we run to? We got the world in our hands and we're ready to play They say we're wasted But how can we waste it if we're loving every day? Okay, I got the k..

  • ARDA VDF tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DAHA 16 YAŞINDAYDI 00:48

DAHA 16 YAŞINDAYDI

ÜST GEÇİDİ KULLANMAYAN GENÇ OTOMOBİLİN ALTINDA KALARAK CAN VERDİ...

GİRDİĞİ SUDAN BİR DAHA ÇIKAMADI 01:06

GİRDİĞİ SUDAN BİR DAHA ÇIKAMADI

KANALA DÜŞEN OĞLUNU KURTARMAK İSTEYEN BABA BOĞULARAK CAN VERDİ..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Suşisi 11:13

Türk Suşisi

1 kutu ton balığı 1 dilim kavun 1 avuç kaju fıstığı 3-4 dal Taze kişniş Bal Susam Tatlı - acı sos Soya sosu Bu tarifin en can alıcı öğesi yufka. Makinede açılmış, büyük yufka olmamalı. Taze ve el ile açılmış, mümkünse ..

OTOMOBİL KAĞIT GİBİ EZİLDİ 00:55

OTOMOBİL KAĞIT GİBİ EZİLDİ

HURDAYA DÖNEN ARACIN SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ..

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi 01:40

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi

Sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi Sahte içki can almaya devam ediyor. Yurt genelinde birçok ilde hayatını kaybedenlerin sayısı 23'e yükseldi. Ekiplerin eş zamanlı başlattığı operasyonda 342 adre..

Pankek Tarifi 10:47

Pankek Tarifi

250 gr un 360 ml süt 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı toz şeker 3 çorba kaşığı erimiş tereyağı 1 tutam tuz 1 çay kaşığı vanilin 1 paket kabartma tozu Bir kaseye 250 gr un , 3 çorba kaşığı toz şeker, 1 paket kabartma tozu..

Facia Böyle Başladı 00:23

Facia Böyle Başladı

Rusya'da 64 kişinin öldüğü yangının başladığı anlar ve yaşanan paniğe ait görüntüler ortaya çıktı. Rusya'nın Kemerovo şehrinde 64 kişinin ölümüyle sonuçlanan yangının başladığı anlar ve yaşanan panik, güvenlik kamerasına..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

BURSA'DA ÇOK ÜZÜCÜ OLAY 01:32

BURSA'DA ÇOK ÜZÜCÜ OLAY

ASANSÖR İLE DUVAR ARASINDA CAN VERDİ..