#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Piton Ve Yarasının Kapışması 00:15

Piton Ve Yarasının Kapışması

Avustralya'nın Brisbane'de çekilen korkunç video, bir ağaca asılı kalan hayvanların savaşını gösteriyor. Ağaçta yakaladığı yarasayı sıkıştıran yılan görenleri hayrete düşürdü. Yarım saat boyunca yarasayı sıkıştıran piton..

  • JET TV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol! 01:26

Hulk'tan Kalecinin Aklını Alan Fantastik Gol!

Asya Şampiyonlar Ligi'nde Hulk fırtınası esti. Porto'nun ve Zenit'in eski forveti Brezilyalı Hulk takımı Sanghay'ın Seul karşısında oynadığı mücadelede attığı golle Çin'li futbolseverleri kendine hayran bıraktı...

  • Ömer tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lambada Turkish Style Film Müziği 02:52

Lambada Turkish Style Film Müziği

Filmin Adı: Lambada Gençlik Fırtınası Yönetmen: Samim Değer Oyuncular: Yaşar Alptekin, Yasemin Evcim Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

İki Kadınlı Evlilik 01:07

İki Kadınlı Evlilik

İhtiras Fırtınası, yönetmenliğini Halit Refiğ'in yaptığı, Osmanlı döneminde geçen, 1983 yapımı politik-aşk filmi...

Anasını Cümle Aleme Rezil Eden Kız 08:38

Anasını Cümle Aleme Rezil Eden Kız

Bugünde başkalarının yerine utanıyoruz arkadaşlar. ''Beyin Fırtınası'' diye kanal açan fakat beyini unutan bir bacımızın anasını şekilden şekle sokup rezil etmesini belki izlemişsinizdir. Fakat bu başka bir rezalet...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Beyaz Show'a Telefon İle Bağlanıyor (1998) 05:00

Cem Yılmaz Beyaz Show'a Telefon İle Bağlanıyor (1998)

Cem Yılmaz ve Beyazıt'ın bir arada olduğu her yer ve her zaman ortamda hunharca bir mizah fırtınası esiyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 2-1 Atiker Konyaspor (Özet) 04:37

Trabzonspor 2-1 Atiker Konyaspor (Özet)

Trabzonspor sezona galibiyetle başlarken, adeta Burak Yılmaz fırtınası vardı.... Bordo Mavililerin yeni transferi attığı iki golle takımına 3 puanı getiren isim oldu......

  • OFSAYT tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi 00:16

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi

Abd'yi etkisi altına alan ve tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu fırtınası Irma kasırgasıyla dalga geçen trolcü gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Şikayetim Var Kaderden Yana 04:00

Gönül Yazar Şikayetim Var Kaderden Yana

Şikayetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlümdeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boşyere vefa..

Osmanlı İmparatorluğu'nun Uçağı Var Mıydı Yok Muydu Sorusu 00:43

Osmanlı İmparatorluğu'nun Uçağı Var Mıydı Yok Muydu Sorusu

Şansa Davet Programında Yarışmacı Aileye Yöneltilen Osmanlı İmparatorluğu'nun Uçağı Var Mıydı Yok Muydu Sorusu Ve Arkasından Gelen Müthiş Beyin Fırtınası..

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış 05:38

Ölümcül Poyrazda Zorlu Tırmanış

Uludağ’ın zirvesinde eğitim gören dağcılar, kar fırtınası ve poyrazla ölümüne mücadele etti...

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi 00:49

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle bazı eyaletlerde kar kalınlığı bir metreyi aştı. New York eyaletinden Rachelle Huston, karın içinde oynayan atını görüntüledi. Karda dört nala koşan, adeta soğuk havanın, ..

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı 03:15

Gökçeada’da kalp krizi geçiren hasta Sahil Güvenlik botuyla anakaraya

Çanakkale’nin Gökçeada ilesinde kalp krizi geçiren bir kadın, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle sefer yapılamadığı için Sahil Güvenlik botuyla anakaraya ulaştırıldı...

Ciğerlerimiz yanıyor… 04:33

Ciğerlerimiz yanıyor…

Türkiye’nin ciğerleri cayır cayır yanıyor. Çarşamba günü Antalya Manavgat’ta başlayan yangın fırtınası Ege ve Akdeniz’i adeta sardı. Devletin tüm birimleri, gönüllüler canla başla mücadele ediyor...

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017) 04:13

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017)

Juventus Barcelona'yı farklı yendi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus evinde Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. ampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan temsilcisi Juventus evinde Barcelona'yı ağırladı..