#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suavi - Çökertme 05:11

Suavi - Çökertme

Çökertmeden Çıktım Da Halilim Aman Başım Selamet Bitezde Yalısına Varmadan Halilim Aman Koptu Kıyamet Arkadaşım İbrahim Çavuş Allahıma Emanet Burasıda Asbat Değil Halilim Aman Bitez Yalısı Yüreğime Acı Saldı Dostlar Kurş..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017) 03:26

Real Madrid 2-1 Real Betis (Maç Özeti - 12 Mart 2017)

İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 2-1 galip gelmeyi başardı. İspanya La Liga'da Real Madrid evinde Real Betis'i ağırladı. Real Madrid evinde 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Hazal Kaya Kimdir? 02:13

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi r..

Devrim Yakut Kimdir? 01:44

Devrim Yakut Kimdir?

Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nden 1992 yılında mezun oldu. DTCF Tiyatro Bölümü'nde önce tiyatro kuramları, sonra da oyunculuk eğitimi aldı. 1994 yılında Adana Devlet Tiyatrosu kadrosuna oyuncu olarak katıldı v..

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:06

Anadolu Efes 77-69 Olympikaos (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Efes kazanmaya devam ediyor Anadolu Efes, Euroleague'in 29. haftasında Olympikaos'u 77-69 mağlup etti ve son 9 maçında 8. galibiyetini aldı. Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69 yenerek Euroelague'deki 17. galibiyetini aldı...

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı! 06:26

Dünya Şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Beyaz Showdaydı!

Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümüne Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda, Rexona Sescy'i yenip Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı! Ülkenin gururu olan Vakıf..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

 2017  Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu 00:47

2017 Irak Güzelinin Sonu Hülya Avşar'ın Sonuyla Aynı Oldu

Irak’ta yapılan güzellik yarışmasında 2017 Miss Irak seçilen Viyan Amir Nuri Süleyman, Hülya Avşar’la aynı kaderi paylaştı, tacı geri alındı, 2017 Miss Irak güzelinin sonu Hülya Avşar'ın sonuyla aynı oldu Irak’ta yapıla..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu 01:30

Nazilerin El Koyduğu Evin Eski Sahibine Özür Mektubu

92 yaşındaki Peter Hirschmann Nazi Almanyası'ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg'deki evinde yaşayan aileden özür mektubu aldı. Nazi Almanyası’ndan kaçtıktan 80 yıl sonra Nürmberg’deki evinde yaşayan aileden özür mek..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..