#Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Sitede deprem testi krizi! 01:12

Sitede deprem testi krizi!

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ BİR SİTE DEPREMDEN SONRA HASAR ALDI. CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDEN DAİRE SAKİNLERİ DAYANIKLILIK TESTİ YAPTIRMAK İSTEDİ. SONRASINDA ÇIKAN KRİZ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLDİ..

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video) 03:48

Ceylan - Birileri Kandırmış (Official Video)

Yapım: Ceylan Müzik Sanatçı: Ceylan Şarkı Adı: Birileri Kandırmış (Aldı Başını Gidiyor) Söz & Müzik: Yunus Bülbül Aranje: Caner Tepecik Mix & Mastering: Özer Yener Kemanlar: İstanbul Strings Elektro Akustik Gitar: Soyha..

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Çift mutantlı varyant cehennemi 01:53

Çift mutantlı varyant cehennemi

DÜNYANIN EN KALABALIK 2. ÜLKESİ HİNDİSTAN'DA DEĞİL YATAK, YOĞUN BAKIMDAKİLER İÇİN OKSİJEN BİLE KALMADI. ÜLKEDE,, BUGÜN KORONAVİRÜS 300 BİNDEN FAZLA KİŞİYE BULAŞTI. 3 BİNİN ÜZERİNDE DE CAN ALDI..

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak 02:20

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak

LAMBORGHINI owners across Tokyo came together to take part in a car meet of epic proportions. With a combined value of nearly 10 million dollars the Lambos featured models from different eras in the manufacturer’s histor..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buray - Kış Bahçeleri 03:11

Buray - Kış Bahçeleri

KIŞ BAHÇELERİ Yok anlamadım Farkına varmam çok zaman aldı Sanki musallat Oldum başını belaya sardım Git diyemedi Sevdi mi sevmedi mi Anlayamadım Hayatının en kıyısına En köşesine sığamadım Can veremedi Kış bahçelerinde..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

10 olağanüstü Bilimsel Trik Sıvı basit ve evde kullanılabilir! 06:29

10 olağanüstü Bilimsel Trik Sıvı basit ve evde kullanılabilir!

10 olağanüstü Bilimsel Trik Sıvı basit ve evde kullanılabilir! Top 10 Science Experiments - Experiments You Can Do at Home Compilation..

  • PengoTV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En iyi 10 Bilim ve Teknoloji Deneyleri - Evde  Kolayca Yapabilirsiniz 14:09

En iyi 10 Bilim ve Teknoloji Deneyleri - Evde Kolayca Yapabilirsiniz

En iyi 10 bilim ve Teknoloji Deneyleri - evde Kolayca Yapabilirsiniz Top 10 Science Experiments - Experiments You Can Do at Home Compilation..

  • PengoTV tarafından
  • 1.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma 00:56

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına a..

Westlife - You Raise Me Up 04:00

Westlife - You Raise Me Up

Westlife's official music video for 'You Raise Me Up': Lyrics: When I am down and, oh my soul, so weary; When troubles come and my heart burdened be; Then, I am still and wait here in the silence, Until you come and si..

Google Şöförsüz Test Arabası 03:01

Google Şöförsüz Test Arabası

Google you can drive my car (Google ,Arabamı Sürebilirsin)adı altında, Google kendi kendine süren araba testini Steve Mahan yaptı. Böylece Google Earth için insansız araç kullanma projesini ve haritalanma hizmetleri alt..

Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma 00:27

Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma

Helal sana be çocuk! Koca koca abilerinin yapamadığını 30 saniyede yapan ufak kahramandan etkileyici mesaj.Mustafa Eren Can'ı Youtube'dan takip etmeyi unutmayın! Asla mutlu olmazsak biz bu hastalığı yenemeyiz ama mutlu ..

  • Cowboy tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Tek - Gidersen 04:49

Cüneyt Tek - Gidersen

Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümden Ben sana deli divane aşığım Canıma yapışmışken bu deli hasretin Ben sensiz, sevgisiz söyle yar nasıl edeyim Gidersen bu gün bu evden Bu can bu hayat düşer gözümde..

Çaya mı üzüleyim yoksa Çaycıya Mı ? 00:34

Çaya mı üzüleyim yoksa Çaycıya Mı ?

Düşen Bidonun sesini duyunca can havli ile yerinden fırlayan dayının refleksi Çok Çok Komik Hd izle..

  • Cowboy tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz İzleyenleri Kahkahaya Boğdu (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 05:37

Murat Boz İzleyenleri Kahkahaya Boğdu (O Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Hülya Avşar yarışmacıyı ikna edebilmek için Sibel Can'ı aradı. Murat Boz da Mazhar Alanson'u aradı stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Hülya Avşar'ı Yeniden Yaratacağım Dedi!!! 07:44

Demet Akalın Hülya Avşar'ı Yeniden Yaratacağım Dedi!!!

Avşar kızının okuması için Fettah Can'dan parça alan Demet Akalın ünlü sanatçının red cevabıyla şaşkına döndü.Peki bu red cevabının altında neler vardı,tüm ayrıntılar videomuzda.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşini Aldatan Ünlüler ! 2017 05:35

Eşini Aldatan Ünlüler ! 2017

Yerli ve yabancı ünlülerden oluşan listemizde kimler kimler var,izleyip görelim..Pınar Altuğ,Ebru Şallı,Defne Samyeli,Tuğba Erbil, Mehmet Ali Erbil,Pınar Aylin,Muazzez Ersoy,Sibel Can,Ceyda Düvenci,Songül Öden....

  • ANKA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce