#Axel grassi havnen passion for her müzik dinle

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık 02:43

Guti & Dicle - Yanacağımız Kadar Yandık

Yanacağımız Kadar Yandık şarkı sözleri ile Yok bu yolun sonu görünmüyor Arasam da çıkış yolu yok Ölümlü dünya, insan, neden hep kalır bir başına? Geçmişin acıları, dolardı gözlerime İnancım kalmadı hiç bunların düzen..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel  Dombıra Marşı 02:58

Bosna Hersek'in Devlet Gününe Özel Dombıra Marşı

Bosna Hersek'te 1943'ten bu yana kutlanan 25 Kasım Devlet Günü için Dombra'nın Türkiye yorumu ile Bosna Marşı hazırlandı. Dombra ezgili Bosna Marşı'nın sözleri; Boşnak hürriyetinin şövalyeleri. Yemin ediyoruz köle olma..

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası 04:23

Harbiye Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız. Tufanları gösteren tarihlerin yâdıyız. Kanla irfanla kurduk biz bu cumhuriyeti... Cehennemler kudursa, ölmez* nigehbanıyız. Yaşa var ol Harbiye, yıkılmaz satvetinle. Göklerden ge..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dr. Fuchs - Ne İstiyor  02:33

Dr. Fuchs - Ne İstiyor

Kalbimin yolunda ıslatılan sözler. Fısıltılarla ruhalara ağır ağır çökerken Zaman dakikalar arasında sıkışır. Nedense bizimle vedalaşmadan uzaklaşır. Tıkanan nefesim,bulanan gözlerim. Kapımda durup zile basansa dertl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları 1:52:35

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları

Çocuklar İçin ABC Şarkı Ve Tekerlemeler - Popüler Çocuk Şarkıları Dinle 00:08 ABC Alphabet Song 02:35 Phonics Song with TWO Words 06:23 Wheels On The Bus New York City 10:34 Rain, Rain, Go Aw..

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalın Davulları 03:34

Çalın Davulları

Çalın Davulları [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Gurbette Ömrüm 04:03

Gurbette Ömrüm

Gurbette Ömrüm [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elçek Tabip 05:27

Elçek Tabip

Elçek Tabip [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Keklik 04:25

İki Keklik

İki Keklik [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Hasret Düştü 04:46

Hasret Düştü

Hasret Düştü [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Keklik Dağlarda 04:10

Keklik Dağlarda

Keklik Dağlarda [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Kırmızı Gülün Adı Var 03:44

Kırmızı Gülün Adı Var

Kırmızı Gülün Adı Var [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Mican 03:16

Mican

Mican [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..

Oy Akşamlar 04:33

Oy Akşamlar

Oy Akşamlar [ Bir Nefeste Anadolu 2 © 2013 Kalan Müzik ] Dinle..