#Axel grassi havnen passion for her müzik dinle

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi 03:35

Erdoğan Özsaygılı Feat. Genco Arı - Olabilir Mi

Olabilir Mi şarkı sözleri ile Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Bir eylül akşamında döküldü yapraklar Herkesin gönlünü kapladı sonbahar Her nefes alışında her bakışında Beni kendi..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele Laurie Blue Adkins - Hello 06:06

Adele Laurie Blue Adkins - Hello

Hello, it's me I was wondering if after all these years You'd like to meet, to go over everything They say that time's supposed to heal ya But I ain't done much healing Hello, can you hear me? I'm in California d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Pink Floyd - Frank Zappa 02:10

Pink Floyd - Frank Zappa

Frank zappa (guitar) Tony duran (slide guitar) George duke (tack piano) Sal marquez (trumpet, vocals) Chris peterson (vocals) Joel peskin (tenor saxophone) Mike altschul (baritone saxophone, piccolo) Erroneous (electric ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum 03:50

Erol Evgin & Candan Erçetin - Aldım Başımı Gidiyorum

Her kelime yalan Her yürek vefasız Can üzgün, perişan Can suskun, kararsız Çek git diyor şeytan Git sessiz sedasız Ve… Gittiğin zaman Sanma ki ağlayıp sızlarlar ardından Ben bu dünyadan, Dosttan düşmandan Aldım payımı, ..

Meghan Trainor - Credit 02:51

Meghan Trainor - Credit

MEGHAN TRAINOR LYRICS Credit Lately I'm feeling stupid and crazy 'Cause I saw him with his new baby And he treats her like she's the one It's not that I want him back Ain't trying to be mean But I bought him brand ne..

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin 02:50

Timur Selçuk Ayrılanlar İçin

Yollarımız burada ayrılıyor Artık birbirimize iki yabancıyız Ne kadar acı olsa Ne kadar güç olsa Her şeyi evet her şeyiunutmalıyız Hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemiscesine Unutursun o günlerimizi gecelerimizi 0 gün..

Delibal Film İzle 1:52:30

Delibal Film İzle

DELİBAL – (2015) 720P FULL HD İZLE Filmin Konusu Başrol oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Dram türdeki 25 Aralık 2015 gösterim tarihli Delibal..

  • Tv Series tarafından
  • 80.352 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada 04:00

Tuna Kiremitçi & Gülay - Varsın Bu Dünyada

Tuna Kiremitçi: Bir gün kederle bir gün neşeyle Bir seslenişle varsın bu dünyada Gördüklerinle görmezden geldiklerinle Baktıklarınla hayata Gülay: Sevdiklerinle yandıklarınla söndüklerinle Varsın bu dünyada De..

Fifth Harmony - Work from Home ft. 03:39

Fifth Harmony - Work from Home ft.

Lyrics: I ain't worried bout nothin I ain't wearin na nada I'm sitting pretty, impatient But I know you gotta Put in those hours Imma make it harder I'm sendin pic after picture Imma get you fired I know you're always on..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Yalın - Deva Bize Sevişler 03:37

Yalın - Deva Bize Sevişler

Yalın - Deva Bize Sevişler Müzik Dinle Şarkı sözleri İstemem solsun ümitlerin Camdansa sözlerim bileği bükülmez adaletin Yemin olsun hiç unutmadım sevgilim Teninse cehennemim düşünmem koşarak gelirim Hayatın içinde h..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta 02:58

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta Müzik Dinle Şarkı sözleri Bu nasıl aşk Bu nasıl yaz Bu nasıl bir heyecan Eskidendi kalbim transparan Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben Isındı kalbim senleyken Kimseye sorma Aşkla a..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok ..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..