#Axel grassi havnen passion for her müzik dinle

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977 04:05

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977

İlkbaharın yemyeşil, Renkleri gözlerinde, Nisan yağmurlarıyla, Gelen bereketsin sen. Coşkun bir su gibisin, Duyguların derinden, İklimler ötesinden, Derlenmiş buketsin sen. Çalsam bir gün kapını, Bir ışık demeti..

Meghan Trainor - Lips Are Movin 03:02

Meghan Trainor - Lips Are Movin

Lips Are Movin Meghan Trainor If your lips are moving, if your lips are moving If your lips are moving, then you're lyin', lyin', lyin', baby If your lips are moving, if your lips are moving If your lips are moving, then..

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar 03:36

Erol Evgin & Şevval Sam - Neydi O Yıllar

Yavas yavas geçiyor Gözlerimin önünden Ilk okula gidisim Ilk kitabim kalemim O sevincim Her sey daha dün gibi Benligimle iç içe Annemin güzel yüzü Bahçemdeki çiçekler O günler Baskaydi bir baskaydi o heyecanl..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Boney M Daddy Cool 03:28

Boney M Daddy Cool

She is crazy like a fool O bir aptal gibi çılgın VVhat about it Daddy cool Bununla ne alakası var havalı baba? She is crazy like a fool. What about it Daddy cool? O bir aptal gibi çılgın.Bununla ne alakası var haval..

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972 03:23

Esin Engin Bana Ellerini Ver 1972

ben bal arısı gibiydim senden önce bak pervanelere döndüm seni görünce yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam yoluna adadım ben ömrümü sensiz olamam yana yana kül olsam her an yine de senden ayrılamam bin y..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Popcaan - In Love 02:46

Popcaan - In Love

Şarkı Sözleri ] Ah wa mek yuh a wine up pon me so Gyal, mi fall in love Mi wi buy yuh a ticket to Barbados Gyal mi fall in love Gyal yo pretty likkle pussy have mi coming back It have mi coming back It ah mi comforter Mi..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964 04:20

Barış Manço Kol Düğmeleri 1964

Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda Akşam olunca sustururum ..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Alişan Eda Erol'la İlgili İlk Kez Konuştu!! 02:29

Alişan Eda Erol'la İlgili İlk Kez Konuştu!!

Alişan, Beyaz Şov'a konuk oldu. Burada sürpriz ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Alişan, İlişkimiz çok yeni, her şeyin başındayız deyip, Eda Erol'la ilişkilerinin hikayesini anlattı.. 4 yıl önce konuk ol..

  • ANKA tarafından
  • 1.545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbim Beşiktaş  - Beşiktaş Marşı 03:27

Kalbim Beşiktaş - Beşiktaş Marşı

KALBİM BEŞİKTAŞ Her köşende zaferler şampiyonluklar, Her taşında Şeref Bey hatıramız var, Uçurumlardan derin kalbimizde yerin, Yalnız kalmayacaksın sonsuza kadar. Yıllara yenilmedik buradayız işte dimdik Tarihi bir dah..

  • OFSAYT tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 4.Bölüm 2:03:13

Söz | 4.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Söz | 5.Bölüm 2:10:42

Söz | 5.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 475 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer 03:22

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer

Derde düştüm dermanımı ararım Derdimin dermanı yar imiş meğer Yari arar iken yardan ıradım Yardan ayrı kalmak ya dost zor imiş meğer Turab olup yare varayım dedim Ayağına yüzüm süreyim dedim O yarin sırrına ereyim..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce