#Axel grassi havnen passion for her müzik dinle

İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var 04:05

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var

Bugün dersi kırıyorum Biraz mola istiyorum Öğren öğren bitmiyor Biraz harcamak istiyorum Bildiğin her şeyi yapmayı yapmak için Yetmez sınırlı zamanlar O zaman belki de bir yerde Başka bir hayat var Neyin telaşı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar 04:20

Ferdi Tayfur - Sevdalılar Beni Anlar

Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Beni senden mahrum etme Gözlerinin hastasıyım Sevgim yüce dağlar kadar Içerimde volkan kaynar Anlamazsın sen bebeğim Sevdalılar beni anlar Revamıdır harap olmak Aşkın ..

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri 05:21

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri

İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem b..

Müslüm Gürses - Asla 03:58

Müslüm Gürses - Asla

Uyuyamıyorum, canlanıyor anılar Dayanamıyorum, mevsim her dem sonbahar Düşünemiyorum, senden ayrılmayı Çok seviyorum, açı çekiyorum Gelde bitsin bu hazan..

Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Kıraç - Merak Etme Sen 03:36

Kıraç - Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler 04:42

Ferdi Tayfur - Benim Gibi Sevenler

Bir duamız vardı tanrıdan bizim Ayrılmasın diye birleşen allerimiz Hayaller kurardık gelecek için Hani ölümsüzdü yüce sevgimiz Her gecenin sabahında başımyine döner döner Getirmiyor seni bana Kısa kalıyor geceler ge..

Burak Öz - O Gün 02:52

Burak Öz - O Gün

Burak Öz - O Gün Gizli gizli bakarken Sessiz sessiz yanarken Adına söylenen tüm şarkılar olayım Adına söylenen tüm şarkılar olayım Seni sevdim o gün Seni sildim o gün Sana yandım ben Gözleri bir mazi Uykumun ..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Faça - Benden Hayata 03:53

Faça - Benden Hayata

Benden Hayata şarkı sözleri ile Biliyorum aldığım son nefesti bu Göremiyorum her yer çok karanlık Üşüyorum toprak kokusu sinmiş üstüme Duyuyorum yağmur yağıyor tenime Ben yokum artık bu kirli oyunda Malım mülküm alın h..

Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Saudade - Hala Çok Güzelsin 02:21

Saudade - Hala Çok Güzelsin

Sözler/Lyrics Hala çok güzelsin Hala çok güzelsin Hala benim her an içimdesin Nasıl anlatsam nereden başlasam Tesadüf mü kader mi ah bi anlasam Yıllar sonra seni karşıma çıkaran Bir aşk ki büyümüş durmuş durmadan Söyl..

Mesut Yılmaz - Sokak  Lambası 04:22

Mesut Yılmaz - Sokak Lambası

Sokak Lambası şarkı sözleri ile Her gecenin ikisinde Sokak lambası kadar yalnızım Kimseler bilemez Dipsiz ve karanlık bir kuyudayım Bilmem neden hep yağmur yağar Gece üzerime Sadece ıslanırım üşümem Unuttum gün saymayı ..

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Ahsen Almaz - Yak 02:43

Ahsen Almaz - Yak

Yak şarkı sözleri ile Bitmişim, sağım solum içim dışım yalan İçmişim, biraz sarhoşum dönüyor başım aman Gitmişim, alıp başımı çok uzak diyarlara İtmişim, kendi kendimi derin uçurumlara Bir hesabım yok senle, olamaz mısı..

Recebim - Gel 04:12

Recebim - Gel

Şarkı Sözleri Basit oldu şimdi sevmeler Ayrılıyorlar birer birer Nerde deli gibi sevenler Hepsi ayrı ayrı yerdeler Canıma can olacaksan olur gel Kainata kurda kuşa duyur gel İyi günde kötü günde her demde Hep Yanımda ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.529 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vedat Özkaya - Es 01:48

Vedat Özkaya - Es

SÖZLER Seviyordum onları Yeşilleri morları Gökyüzüne uzanan Güneşe aç kolları Özlüyordum onları Gezdiğimiz yolları Didişip durduğumuz Eski masum günleri Oysa ki bize yeterdi dünya Çok fazla yormasaydık onu Bilemedik biz..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Belma Sera - Çözüm Kaçmak 04:51

Belma Sera - Çözüm Kaçmak

Çözüm Kaçmak Belma Sera Çözüm kaçmak gibi görünse de Biliyorum her şey benimle gelecek Yaralar unutulup kapandı dense de Kalbim sızım sızım böyle inleyecek Girilmez yollara girdim Dönülmez yollardan geçtim Sadece gitmek..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..