#Ay Çöreği tarifi cevizli Üzümlü tatlı ev Çörekleri

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..

Maceracı _ Antalya 1:02:51

Maceracı _ Antalya

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Antalya’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Antalya Bölüm'.....

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Yalova Bölümü 39:10

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Yalova Bölümü

murat yeni yalovanınkültürel ve murat yeni yalovanın osmanlı kültürünü ve yöresel kahvaltı zenginligini tanıtıyor...

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Bolu Bölümü 2.Kısım 02:16

Murat YENİ TÜRKİYE Yollarında Bolu Bölümü 2.Kısım

bolunun kültürel zenginligi konuediliyor..

Bursa Döner  İlyas Usta 15:32

Bursa Döner İlyas Usta

bursanın eşsiz yaprak döner ve yöresel lezzetlerini sunuyor..

Evim Lokanta - Şeftali Tatlısı 02:42

Evim Lokanta - Şeftali Tatlısı

Kanal D de yayınlanan Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici 19. Bölüm'de Şeftali Tatlısı tarifi verdi!-Şeftali Tatlısı-MALZEMELER-6 Adet Şeftali-1 Kutu Süt Kreması-1,5 Yemek Kaşığı Pudra Şekeri-1 Kase Ah..

  • ANKA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pastırmalı Rulo Köfte 05:32

Evim Lokanta - Pastırmalı Rulo Köfte

Kanal d de yayınlanan Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici 17. Bölüm'de Pastırmalı Rulo Köfte tarifi verdi!Pastırmalı Rulo Köfte MALZEMELER 20 Dilim Pastırma 750 gr Kıyma 1 Adet Bayat Ekmek İçi 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta- Karamelli Lokma 05:38

Evim Lokanta- Karamelli Lokma

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 21. Bölüm'de Karamelli Lokma tarifi verdi! Karamelli Lokma MALZEMELER Hamuru İçin: 4 Su Bardağı Un 1 Adet Yumurta Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ 3 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 Bardak Su 1 T..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Fırın Makarna 03:34

Evim Lokanta - Fırın Makarna

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 24. Bölüm'de Fırın Makarna tarifi verdi! Fırın Makarna MALZEMELER 3 Adet Soğan 2 Diş Sarımsak 4 Adet Sarımsak 1 Paket Makarna Tatlı Kaşığı Tuz 1 Kutu Krema 1 Kase Lor Peyniri 150 gr Kaşar P..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Sandviç Kek 04:01

Evim Lokanta - Sandviç Kek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Sandviç Kek tarifi verdi! Sandviç Kek MALZEMELER 1 + 1/4 Su Bardağı Şeker 2,5 Su Bardağı Un Yarım Çay Kaşığı Kabartma Tozu 1 Su Bardağı Kako Yarım Tatlı Kaşığı Karbonat ..

  • ANKA tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek 04:21

Evim Lokanta 36.Bölüm- Haşhaşlı Çörek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 36. Bölüm'de Haşhaşlı Çörek tarifi verdi! Haşhaşlı Çörek MALZEMELER 5 Su Bardağı Un Yarım Paket Tereyağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Şeker Yarım Paket Maya 1,5 Su Bardağı Süt Yarım Ça..

  • ANKA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tepside Snickers Çikolata Yapımı 00:39

Tepside Snickers Çikolata Yapımı

Tepside Snickers Çikolata Yapımı , Evdeki imkanlarla eğlenceli ve basit tarifi sizlerle..

  • PengoTV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patatesli Bulgur Köftesi 01:13

Patatesli Bulgur Köftesi

Bulgurlu Patates Köftesi Tarifi İçin Malzemeler; 2 tane büyük boy patates Yarım su bardağı kısırlık ince bulgur 1 tane büyük boy kuru soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı acı biber salçası Çok az sıvı yağ ..

Şiş Mantısı 04:20

Şiş Mantısı

Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 3, 5 ya da 4 numara örgü şişi üzeri için; 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 tatlı kaşığı salça çok az sıvı yağ pulbiber kızartmak için; biraz sıvı yağ..

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Osmaniye 1:04:49

Maceracı _ Osmaniye

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Osmaniye’ye gidiyor. Bölgede gezmedik yer bırakmayan Murat Yeni, Osmaniyeli kadınların, sağanak yağmura aldırmadan hazırladıkları meşhur lezze..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Evim Lokanta - Patatesli Mantı 05:57

Evim Lokanta - Patatesli Mantı

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 25. Bölüm'de Patatesli Mantı tarifi verdi! Patatesli Mantı MALZEMELER Hamuru İçin: 2 Adet Yumurta 3/4 Su Bardağı Ayran 3,5 Su Bardağı Un İçi İçin: 1 Adet Soğan 4 Adet Patates 1,5 T..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye 05:22

Evim Lokanta - Pekmezli Yemişli Kurabiye

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 23. Bölüm'de Pekmezli Yemişli Kurabiye tarifi verdi! Pekmezli Yemişli Kurabiye MALZEMELER 3 Adet Kuru İncir 3 Adet Kuru Kayısı 1 Avuç Üzüm 3 Adet Elma 1 Silme Tatlı Kaşığı Tarçın Yar..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce