#Ay Çöreği tarifi cevizli Üzümlü tatlı ev Çörekleri

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 03:02

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Mini Elmalı Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı un 250 gr oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 şeker kaşığı kabartma tozu 1 limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri..

Pişi Tarifi  Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır 01:56

Pişi Tarifi Mayalı Hamur ile Pişi Nasıl Yapılır

Pişi Tarifi İçin Malzemeler Yarım kg un (3 su bardağı) 1 çorba kaşığı kutu maya(ya da yarım paket yaş maya) 1,5 tatlı kaşığı tuz Aldığı kadar su (1 su bardağı ılık su) Sıvı yağ..

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi 08:45

Mayalı Hamurun Püf Noktaları ve Çiçek Poğaça Tarifi

Çiçek Poğaça Tarifi MALZEMELER 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 3/4 su bardağı ılık süt, 3/4 su bardağı ılık su, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 küçük paket instant (toz) maya, 2 yemek kaşığı şeker, ..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 03:40

Çikolatalı Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

Tatlı poğaça tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, çikolatalı poğaça tarifi videosu. Yapımı kolay, doyurucu ve gerçek çikolata lezzeti ile güzel bir tercih olabilir. Özellikle sahur tarifleri için ne yapaca..

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri 02:12

Tahinli Kurabiye Tarifi - Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri kahve yanında veya çay saatinde hayır diyemeyeceğimiz lezzetlerdir. Tahinli kurabiye tarifi yapımı kolay ve az malzeme ile yapılmasına rağmen çok lezzetli bir tatlı kurabiye dir. Tahinli kurabiye nası..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..

 Patatesli Poğaça Tarifi 02:26

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Rulolar (Kıyır Kıyır) Tarifi İçin Malzemeler 125 gr Tereyağı 1 küçük çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı ( beyazı kenarına ) 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı nişasta 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma to..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Tavuk Kapama Tarifi 06:05

Tavuk Kapama Tarifi

Tavuk Kapama Tarifi ve Malzemeler : 2 su bardağı pilavlık bulgur 5-6 tane tavuk incik ya da pirzola 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2-3 tane domates 1 su bardağı haşlanmış nohut (yoksa koymayın) 1 yem..