#Ayak öpmeli sosyal deney

Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi 01:00

Yağmur Sarıoğlu Atatürk Havalimanı'na Uçak İndirdi

Galatasaraylı Sabri'nin pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu, Atatürk Havalimanı'na uçak indirdiği anı kayıt altına aldı ve bu görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı. Yağmur Sarıoğlu'nun paylaştığı görüntüler kısa zamanda ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyümek istemeyen kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu 00:23

Büyümek istemeyen kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu

'Ben büyümek istemiyorum. Ağlamak istiyorum.' diyerek hıçkırıklara boğulan bu küçük kız çocuğu sosyal medyanın en çok sevilenleri arasında...

  • Cowboy tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı 00:15

Nevşin Mengü'den 'Çoklu Orgazm' Gafı

Cnn Türk Ana Haber spikeri Nevşin Mengü, İsmet Sezgin'in vefat haberini verirken izleyenleri şaşkına çeviren bir gafa imza attı. 88 yaşında hayata gözlerini yuman Sezgin'in vefat nedeninin çoklu organ yetmezliği olduğunu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.316 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsanlıgın Son Hali 02:11

İnsanlıgın Son Hali

dünyadaki insanların hayatı yaşantıları sosyal durumu kısacası hayat..

Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ 19:15

Amerika'da Araba Fiyatları - MERCEDES-BENZ'i GEZİYORUZ

Merhaba arkadaşlar, bu videoda hepimizin yakından tanıdığı Mercedes-Benz galerisini geziyoruz. Şansımıza tüm üst düzey arabalar bu galerideydi. Tüm modellerin inine girdim :) Fiyatları ve özellikleriyle tüm detaylar bu v..

İlk Kez Pencere Gören İkiz Bebeklerin Şaşkınlığı 00:30

İlk Kez Pencere Gören İkiz Bebeklerin Şaşkınlığı

İlk Kez Pencere Gören İkiz Bebeklerin Şaşkınlığı İlk kez pencere camı gören İkiz bebeklerin şaşkın halleri sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu 00:29

Kırgızistan'da anayasa değişikliği referandumu

Kırgızistan'da hükümet ve başbakanın yetkilerini artıran dünkü anayasa değişikliği referandumunda ilk sonuçlar açıklandı. Merkez Seçim Komisyonu sandıktan yaklaşık yüzde 80 oranında değişiklikten yana oy çıktığını duyurd..

Köksal Baba At Yarışı Oynarsa 00:53

Köksal Baba At Yarışı Oynarsa

Köksal Baba (Köksal Bektaşoğlu) sosyal medyanın Karadeniz'den çıkardığı sevilen fenomen abimiz bu sefer at yarışı oynamış ve yarışı televizyondan takip ediyor...

  • Cowboy tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Parlak -İsyan- Performansından Sonra Yeni Bir Şarkıyla Yine Kendinden Söz Ettirecek! 01:59

Ahmet Parlak -İsyan- Performansından Sonra Yeni Bir Şarkıyla Yine Kend

Kendi işlettiği mekanda söylediği İsyan şarkısıyla beğeni kazanan Ahmet Parlak’tan yeni bir performans. O Ses Türkiye jürisi Gökhan’ın sosyal medyada izlediği bir videoda görerek hayran kaldığı Ahmet Parlak, Bülent Sertt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Dışında Dünyada En Çok Türk Taraftarı Olan Takım İran'dadır 04:58

Türkiye'nin Dışında Dünyada En Çok Türk Taraftarı Olan Takım İran'dadı

İran'da Traktör Tebrizi ile Sepahan arasında oynanan maçta ev sahibi takımın taraftarları Türkiye lehine tezahüratlarda bulununca İran devlet televizyonu yayını kesmişti. Bunun üzerine sosyal medyada Traktör Tebrizi takı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış! 01:02

Bayburt'ta Tilki Ayakta Dondu' Haberi Yalanmış!

Bayburt’un Çamdere Köyü’nde soğuk hava nedeniyle tilkinin ayakta donduğu haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Ülkenin gündemine oturan ayakta donmuş tilki görüntüleri ise köyün muhtarı sayesinde gün yüzüne çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor 02:50

Pandanın Kardan Adamla Eğlenceli Anları Gülümsetiyor

Toronto Hayvanat Bahçesi'nde yaşayan pandanın kardan adamla oyun oynamaya çalışırken çekilen görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Pandanın kardan adamın üstüne çıkması, üstünden taklalar atarak yere düşmesi neşeli anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tataristan Başkanı Rüstem Minnehanov #MannequinChallenge yer aldı 00:30

Tataristan Başkanı Rüstem Minnehanov #MannequinChallenge yer aldı

Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnehanov onun çalışma günü #MannequinChallenge 'de. Tataristan Cumhurbaşkanı yer aldığı videoda Tüm cumhuriyet sakinlerini ve sosyal ağlardaki abonelerine iyi sabahlar diledi. Re..

  • PengoTV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ? 06:06

Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ?

Tarih boyunca insanoğlu yalnızlığın algoritmasını çözmeye çalıştı. Birtakım sesler tercih edilmiş yalnızlığın çoğu zaman insan için en faydalı şey olduğu savunurken ; diğerleri insanin sosyal bir varlık olduğunu ve evren..

  • PengoTV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses Hayranı Olan Kevin - Prince Boateng'in 00:37

İbrahim Tatlıses Hayranı Olan Kevin - Prince Boateng'in "Bir Tanem" Pe

İspanya'da Las Palmas'ta forma giyen orta saha oyuncusu Kevin-Prince Boateng, İbrahim Tatlıses'in şarkısını söylerken video çekti, sosyal medyada paylaştı. Instagram hesabı üzerinden İbrahim Tatlıses şarkısı söylerkenki ..

  • PengoTV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor 05:29

Toronto kültür ve sanatla dönüşüyor

Kanadalı sosyal girişimci Tim Jones, sanatçılara makul fiyatlarla çalışma mekânları sunarak, dünyanın en başarılı kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atıyor...

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği 01:05

Avustralya'da sıkı yılbaşı güvenliği

Avustralya'da yılbaşı kutlamaları arefesinde güvenlik önlemleri artırıldı. Polis, yeni yıl kutlamalarıyla ilgili internet üzerinden tehditler savuran bir şüpheliyi, halktan gelen ihbarlar üzerine gözaltına aldı. Sosyal..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..