#Ayak öpmeli sosyal deney

Uçağın Bulutlar Arasından Piste İnmesi 02:56

Uçağın Bulutlar Arasından Piste İnmesi

bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zellanda'da inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görmüş...

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayçekirdeği Ayıklamanın Pratik Yöntemini Bulan Adam 01:50

Ayçekirdeği Ayıklamanın Pratik Yöntemini Bulan Adam

Traktörle kurduğu sistemle pratik bir şekilde ayçekirdeği ayıklayan adamın görüntüsü sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi...

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti 00:59

Türk Pilot Şimşeklerin Arasından Böyle Geçti

Türk Hava Yolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den İstanbul'a gelen Airbus 330 tipi uçağı 12 bin metrede iken fırtınada nadir görülen Aziz Elmo Ateşi adı verilen atmosferdeki elektriklenme olayının..

Serdar Ortaç ve Eşi Chloe Boşanıyorlar Mı? 08:03

Serdar Ortaç ve Eşi Chloe Boşanıyorlar Mı?

Serdar Ortaç ve eşi Chloe sosyal medyadan takibi bırakınca olay acaba boşanıyorlar mı? diye yorumlandı...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali) 1:35:07

The Night Of 1.Sezon 8.Bölüm İzle (Sezon Finali)

The Night Of Story 1.Sezon 8.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Night Of Story season 1 episode 08 The Night Of s1e08 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tar..

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı 05:41

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8.Sezon 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 22 Ekim Pazar Günü Başlıyor. The Walking Dead 8.Sezonu Birçok Fragmanla Tanıtımını Yaptı. Fragmanların Birleşmesi İle Oluşan Bu Video 1.Bölümün de bir kıs..

Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle 21:34

Modern Family 9. Sezon 2. Bölüm İzle

Modern Family 9.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Modern Family season 9 episode 02 Modern Family s9e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , F..

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Çaldıkları Köpeği Geri Getiren Hırsızlar Kamerada 01:18

Çaldıkları Köpeği Geri Getiren Hırsızlar Kamerada

İstanbul Bostancı'da bir eve giren hırsızlar, French Bulldog cinsi bir köpeği çaldı. Sahibinin sosyal medyadan çağrıda bulunması üzerine hırsızlar köpeği geri getirdi. Bu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam 00:52

Havada Ters Takla Atarak Canını Kurtaran Adam

Üzerine hızla gelen boğadan yaptığı inanılmaz hareketle kurtulan adam sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Görüntüler İspanya'nın Valfermoso de Tajuna kasabası yakınlarında çekildi..

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Demet Akalın; TEKTAŞ'ını İnsanların Gözüne Soktu 04:44

Demet Akalın; TEKTAŞ'ını İnsanların Gözüne Soktu

Demet Akalın trafikte araba sürerken çektiği görüntü sosyal medyada çokça konuşuldu. Demet Akalın'dan 3 Adam'a Eser yoksa izlerim göndermesi...

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu 06:08

Kerimcan Durmaz Demet Akalın'a Komşu Oldu

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ünlenen DJ Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Kerimcan Durmaz, Demet Akalın’a komşu oldu. Beykoz’dan ev tutan Kerimcan Durmaz, 4 katlı 600 metrekare havuzlu villaya ayda 25 bin T..

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merdivenden Yuvarlanan Kadın Komaya Girdi! 00:29

Merdivenden Yuvarlanan Kadın Komaya Girdi!

Yanlışlıkla bir dükkandaki merdivenlerden aşağı yuvarlanan kadın ağır yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin nerede kaydedildiği bilinmiyor...

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Better Things 2. Sezon 4. Bölüm İzle 18:51

Better Things 2. Sezon 4. Bölüm İzle

Better Things 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Better Things season 2 episode 04 Better Things s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , ..

The Good Place 2. Sezon 4. Bölüm İzle 21:27

The Good Place 2. Sezon 4. Bölüm İzle

The Good Place 2.Sezon 4.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Good Place season 2 episode 04 The Good Place s2e04 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi ..

İşçiye Kepçeyle İşkence Gibi Ceza! 00:57

İşçiye Kepçeyle İşkence Gibi Ceza!

Sosyal medyada paylaşılan işçiye kepçeyle verilen ceza görüntüsü büyük tepki çekti. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde ekskavatörün kepçesine oturtulan bir kişi yüksekten suya atılıp kepçeyle üzerine su dökülüyor...

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen 02:02

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Dinle Yeni sezonun kahkaha iddialı filmi ‘Olur Olur’dan bir hit çıktı! Filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Alper Kul’un kaleme alıp seslendirdiği ‘Seni Sana Sen’ isimli şarkısıyla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahibinin Gözyaşlarına Dayanamayan Köpek 00:48

Sahibinin Gözyaşlarına Dayanamayan Köpek

Genç kızın sahiplendiği köpek, yaptığı yardımsever hareketlerle sosyal medyada çok izleniyor. Köpek, kız ağladığı zaman mendil getiriyor, kafasını vurmaması için yere uzanıyor. İşte genç kızın en iyi dostunun izlenme rek..

Çamurdan Araç Kurtarmak İsterken Canından Oluyordu! 00:48

Çamurdan Araç Kurtarmak İsterken Canından Oluyordu!

Çocuğunun çamura saplanan aracını traktörünü kullanarak kurtarmaya çalışan baba neredeyse traktörün altında eziliyordu. ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde çekilen görüntüler sosyal medyada yayınlandı...

  • ANKA tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivaslı Amcanın Tehlikeli Erişte Üretimi 01:00

Sivaslı Amcanın Tehlikeli Erişte Üretimi

Evine kurduğu düzenekle erişte üreten yaşlı amcanın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Erişteyi kesen keskin bıçaklar aynı zamanda büyük bir tehlike oluşturuyor...

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle 42:51

The Orville 1. Sezon 5. Bölüm İzle

The Orville 1.Sezon 5.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle The Orville season 1 episode 05 The Orville s1e05 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman..

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle 49:37

Mr Mercedes 1. Sezon 9. Bölüm İzle

Mr Mercedes 1.Sezon 9.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Mr Mercedes season 1 episode 09 Mr Mercedes s1e09 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman ..

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle 21:00

Speechless 2. Sezon 2. Bölüm İzle

Speechless 2.Sezon 2.Bölümünü Full Hd Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Speechless season 2 episode 02 Speechless s2e02 Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman V..

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:17

Keskin Nişancı - Sniper Ultimate Kill Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İz

2017 yapımı ve imdb üzerinde 6 puana sahip aksiyon ve gerilim yüklü bir film isminden de anlaşılacağı gibi keskin nişancı ve uyuşturucu baronları arasında geçen anları konu almaktadır. Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı ve ..

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:36

Drone Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Görünüşte sıradan bir hayatı olan fakat aslında özel olarak dron kullanıp gizli görevler gerçekleştiren bir adam. Karısı ve çocuğu ile birlikte aldığı işleri yerine getirdikten sonra güzel yaşamlarını sürmeye devam ederl..

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler 00:42

Kamp Yaptıkları Alanı Çöplüğü Çevirdiler

Bolu’nun Mengen ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere sebep oldu..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..