#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz 03:33

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz

MALZEMELER 5 Adet orta boy ayva 1 adet büyük boy nar 1 kg şeker 5 bardak su (800 ml) Yarım limon suyu 5-6 adet karanfil TARİFİ Ayvaların kabukları soyulur, çekirdekleri ayrılır küçük parçalara bölünerek , kararmama..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi 02:19

Yumurtalı Taze Fasulye Kavurması Tarifi

MALZEMELER Yarım kg. taze fasulye 4 adet yumurta 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Fasulyeler kılçıklarıda temizlenerek ayıklanı..

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Türkiye Osmanlı Topraklarına Yeniden Sahip Olacak ! 02:07

Türkiye Osmanlı Topraklarına Yeniden Sahip Olacak !

2040 Yılında Cihana Yeniden Hükmedeceğiz ! İşte ABD'de Ünlü Araştırma Merkezinde Çalışan George Friedman'ın Yazdıkları;..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü! 01:50

İndirim yapmadı diye yüzüne çay döktü!

İstanbul Avcılar’da alışveriş yapmak için bir dükkana giren kadın müşteri, aldığı eşyalara indirim yaptıramayınca ortalığı birbirine kattı. Önce tezgahta duran kolonya şişesini tezgahtara atmaya çalışan kadın müşteri, ba..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

İftarlık Gazoz Gülme Garanti Olan Bölümler 02:09

İftarlık Gazoz Gülme Garanti Olan Bölümler

Gazoz Satan Küçük Çocuğun Çıplak Kadın Karşısındaki Tepkisi Ve Yaşlı Ninenin Çocuğa Birşeyler Yedirme Çabası Komik Sahne İzle..

Sen insan olamazsın! 00:22

Sen insan olamazsın!

Tayland’da insan denilemeyecek bir yaratık, yolda yanından geçen çocuğa sebepsiz yere tekme attı. Küçük çocuk başına aldığı sert darbeyle yere yığılırken, yaratıksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Ne yapaca..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..