#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Meryem 14. Bölüm 2.Fragmanı

Meryem 14. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş'ı büyük bir tehlike bekliyor; ikilinin bir araya gelmesiyle silah patlıyor! Meryem'in kalbini yeniden kazanmaya çalışan Oktay, artık karşısında bambaşka bir Meryem o..

Hiç Beklenildiği Gibi Olmayan Kız Kaçırma Denemesi 00:59

Hiç Beklenildiği Gibi Olmayan Kız Kaçırma Denemesi

Kaçırmaya kalkıp da sürpriz yapmaya çalışan eleman neredeyse eline gözüne bulaştırıyordu. kadın zihnini kaybetmiş olmalı....

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Kavgayı Ayıramayınca Kavga Eden Paskalya Tavşanı 01:00

Kavgayı Ayıramayınca Kavga Eden Paskalya Tavşanı

Amerika'da bir bar çıkışı bir kadın ile adamın kavgasını ayırmaya çalışan paskalya tavşanı kostümlü adam, bunu başaramayınca kavga eden adamı yumruklamış...

  • JET TV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fransız balkon faciası! 02:11

Fransız balkon faciası!

FRANSIZ BALKONLARA DİKKAT!... BİNA CEPHELERİNE YETERİNCE İYİ SABİTLENMEYEN BALKON KORKULUKLARI CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR... SON FACİA İSTANBUL'DA YAŞANDI... BALKONDAN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI, ONU TUTMAYA ÇALIŞAN KOCASI ..

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle 1:44:40

Olur Olur Türk Filmi Full Hd İzle

Filmin Konusu: Ali'nin kendi halinde bir hayatı vardır. Bir eczanede kalfa olarak çalışan Ali, kapıdan içeri giren bir kadını gördüğü anda her şey altüst olur. Çünkü kadın, Ali'nın çocukken hayallerini süsleyen Azra'dan ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 6.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Patron çalışanın üzerine yürüdü 01:41

Patron çalışanın üzerine yürüdü

PATRONU ÇÖP KUTUSUNA TEKME SAVURDU, BAĞIRA ÇAĞIRA ÜZERİNE YÜRÜDÜ. ARNAVUTKÖY'DEKİ BİR PASTANEDE ÇALIŞAN KADIN İŞ YERİ SAHİBİNİN YAPTIKLARINI AFFETMEDİ. SOLUĞU KARAKOLDA ALDI...

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı 00:50

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı

Bir kafede çalışan kadın kahve makinesine hazırladığı espressoyu boşaltmak istemiş. Ancak kapağın kapalı olduğunu bilmeyince başına iş açmış...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı 00:50

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı

Bir kafede çalışan kadın kahve makinesine hazırladığı espressoyu boşaltmak istemiş. Ancak kapağın kapalı olduğunu bilmeyince başına iş açmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı. 00:58

Tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini silahla rehin aldı.

Esenler tekstilkent'te boşanma aşamasında olduğu eşini işyerine gelen kişi eşiyle tartıştığı sırada aynı işyerinde çalışan kadına ateş açtı olayda kadın bacağından yaralandı eşini rehin alan koca daha sonra polis ekipler..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle 1:12:03

Varan Bir 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hırsızlık çetesini çökerten bir adamın mücadelesi anlatılır. Hüseyin bir kadeh içki içmek için bara gider. İçeride sarhoş bir müşteriden başka kimse yoktur. Biraz sonra gelen esrarengiz bir adam yeşil g..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada 01:55

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada

Kartal'da yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına kamyonet çarptı. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaşanan o korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman 02:05

Cin Çıkarması Türkçe Altyazılı Fragman

Cin Çıkarması, kardeşinin ölümünün ardından onunla farklı bir bağ kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor. On bir yaşında otistik bir kız olan Hannah, kız kardeşi Angel’ın ölümünden sonra tamamen yıkılır. Yaş..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.467 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 27. Bölüm - Mawa Kawa 07:09

Maşa ile Koca Ayı 27. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa çizgi filminin 27. bölümü karlı bir günde geçer. Maşa ve ayıcık ilham alarak resim yapmaya başlarlar. Minik kız ormandaki hayvanları resmeder. Keyifli seyirler :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Düğün Hatırası Suya Düştü 00:50

Düğün Hatırası Suya Düştü

Düğün fotoğrafları için ideal bir manzara bulan gelin ve damat, konuklarını da alarak ahşap iskeleye çıkıp, poz verdiler. Ancak tam fotoğraf çekilirken eski iskele ağırlıklarına dayanamayarak bir anda yıkıldı ve herkes ç..

  • Cowboy tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti 00:45

IKEA, Norveç'teki Mağazasında Bir Mülteci Evi İnşa Etti

IKEA, Norveç'teki mağazasında Şam'da 9 kişinin bir arada yaşadığı 25 metrekarelik gerçek bir evden örnek alarak bir ev dekore etti. Mağazada fiyat etiketi veya ürün açıklaması gibi görünen her şey, gerçekte o evde yaşaya..

  • Cowboy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 8 yıl önce