#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz! 05:05

Kısmetse Olur - Adnandan Didemi Gözyaşlarına Boğan Sürpriz!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan, Didem'e hediyeler alarak geçmişte ona söylediği sözler için özür diledi ve gönlünü almak için özel bir sürpriz hazırladı. Yapılan bu sürpriz karşısında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya Kimdir? 03:25

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Güzel oyuncu ve model Serenay Sarıkaya 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü aldı. Aynı yıllarda Plajda adlı bir sinema filminde rol alarak oyunculuğa adım attı...

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir? 02:48

Uğurtan Sayıner -Cemil- Kimdir?

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, G..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürecek 00:47

Dünya Haberleri: Samsung Toplatılan Telefonları Tekrar Piyasaya Sürece

Samsung geçen yıl toplatılan Galaxy Note 7 akıllı telefonları tamirden geçirdikten sonra tekrar satışa sunmaya hazırlanıyor. Note 7ler, telefonlardan bazılarının pillerinin alev alarak kullanıcılarını yaralamasının ardı..

Kenan İmirzalıoğlu Doğduğu Köye Geri Dönüp Orda Yaşamaya Karar Verdi.. 02:20

Kenan İmirzalıoğlu Doğduğu Köye Geri Dönüp Orda Yaşamaya Karar Verdi..

Kenan İmirzalıoğlu doğup büyüdüğü yerlerden toprak satın alarak çiftlik hayatına adım atmaya hazırlanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle 01:13

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 34. Haftasında Oynanan Palermo – Fiorentina maçında; Ev sahibi Palermo konuk ettiği Fiorentina karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 2-0 yaptı buda ..

Piç Rıza Avda 00:46

Piç Rıza Avda

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor 02:19

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor

Su üstü platformlar ve deniz harp sanayisinde son dönemde önemli bir ivme yakalayan Türkiye, donanmasını güçlendirecek, ihracat olanaklarını da artıracak çalışmalar yürütüyor.MİLGEM, Pakistan Denizde İkmal Gemisi ve deni..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler 01:55

Bahçeli’den CHP’ye Çok Sert Eleştiriler

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'yi hedef alarak, “HDP'ye fahri sözcülük yapmak net biçimde Kandil'e göz kırpmak, İmralı'ya şirinlik yapmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır” dedi...

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı 01:35

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı

Bursa’da eşi ve 7 çocuğuyla birlikte çadırda yaşadığı öğrenilen bir kişi, yaşadığı sorunlar sebebiyle küçük kızını da yanına alarak intihar girişiminde bulundu. Şahsın üst geçitteki intihar girişimini izleyen bir araç sü..

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Neden Hedef 04:03

Katar Neden Hedef

SUUD YÖNETİMİ KATAR'I HEDEF ALARAK NE KAZANACAK? TRUMP'IN ZİYARETİNDEN SONRA KÖRFEZ ÜLKELERİNİN BAŞLATTIĞI SALDIRGAN POLİTİKADA KAZANAN KİM KAYBEDEN KİM? BU OPERASYONDA GÖRÜLMEYEN HEDEF TÜRKİYE Mİ?..

Sülün Katilleri Film İzle 1:59:40

Sülün Katilleri Film İzle

Bir lisede, ikiz kardeşler cinayetini işleyen katil hedef saptırmaya çalışmaktadır. Üst sınıftan bir grup gencin üzerine bu suçu atmaya haince çalışırken, işler düşündüğü kadar kolay olmaz. Başladığı yere geri dönen adi ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam 01:18

Kartal Gaza Bastı Titi'de İşlem Tamam

Siyah beyazlılar geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Titi ile her konuda anlaştı. Savunmaya 2 takviye yapacaklarını söyleyen Beşiktaş yönetimi 29 yaşındaki Titi'yi alarak ilk savunma transferini gerçekleştirmiş oldu..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabalar Film İzle 1:51:44

Arabalar Film İzle

Arabalar 1 türkçe dublaj izle, John Lasseter'in senaryosu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği arabalar 1, 15 Eylül 2006 tarihinde gösterime girdi. Seslendirmesini Owen Wilson, Yekta Kopan ve Michael Keaton'un yaptığı ar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te Kuyumcu Soygunu 01:57

Fatih’te Kuyumcu Soygunu

Fatih’te kimliği belirsiz yüzleri maskeli 4 kişi, girdikleri kuyumcu dükkanından yaklaşık 250 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kaçan şahısları yakalama..

 Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Ali Oğluyla Gidiyor 07:31

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Ali Oğluyla Gidiyor

Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybeden Ali oğlunu da alarak İstanbul'u terkediyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avokado İle Kasiyere Saldırmak 00:46

Avokado İle Kasiyere Saldırmak

New York'ta bulunan bir şarküteri dükkanında görevli kasiyerle nedeni bilmediğimiz bir sebepten dolayı tartışan 2 adam tezgah üzerinde bulunan avokadoları ellerine alarak kasiyerlerin üzerine fırlatmışlar. Olayda 1 kasiy..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..