#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ailesiyle Kamera Karşısına Geçti 01:53

BBC Röportajı Sırasında Çocukları Tarafından Sabote Edilen Profesör Ai

Dünyanın en tatlı canlı yayın kazası olarak izlediğimiz ve Profesör Robert Kelly'i zor durumda bırakan ufaklıkların neden olduğu o tatlı kaza nasıl yaşandı? Oturma odasında eşinin röportajını izleyen Jung-a Kim, görüntül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar 40:07

Kapalak Kızıyla Bir Gece Paranormal Olaylar

Daha önce başımıza gelen ilk paranormal olayın yaşandığı okula tekrar dönüyoruz.Fakat bu sefer işler çok farklı.Her yer karlar ile kaplanmış durumda ve hava -8 derecede.Etrafta yaşayan hiç bir insan olmadığı için ölsek d..

  • ZULMA tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

Şakayı Ciddiye Almak 00:37

Şakayı Ciddiye Almak

Yapılan şakayı ciddiye alarak güzel bişeyler yapıyor ama hala farkında olmayan fenomenimiz...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı 04:52

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı

Yenikapı Metro İstasyonu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs güvenlik görevlisini başından yaralayarak silahını aldı. Silahı alarak rastgele ateş açmaya başlayan şüpheli bir vatandaşı yaraladı...

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

A Light Sleep Türkçe Altyazılı Kore Film İzle 1:36:36

A Light Sleep Türkçe Altyazılı Kore Film İzle

A Light Sleep - Hafif Bİr Uyku On altı yaşında bir erkek arkadaşı olan Yeo Lin, iki yıl ailesinden uzak yaşam sürdürdü. Onu kardeşleri desteklemek için, vücutlarını satmışlardır. Her zaman yorgun, Yeo Lin kronik uykusuz..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar Kedicikleriyle Tekrar Tekne Turuna Çıkacak 05:12

Adnan Oktar Kedicikleriyle Tekrar Tekne Turuna Çıkacak

Adnan Oktar, Tülay Kumaşçı ve diğer kediciklerini yanına alarak boğazda tekne turuna çıkmıştı ve tekrar çıkmayı planladığını anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı 01:34

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı

İstanbul Arnavutköy'de çarptığı elektrik direklerini yerinden söken hafriyat kamyonu, adeta faciaya davetiye çıkardı. Direkten kopan elektrik telleri akım nedeniyle alev alarak patlamalara neden oldu...

Burcu Esmersoy Türkiyeye Dönüyor! 02:23

Burcu Esmersoy Türkiyeye Dönüyor!

Dünya Güzellerim'in 13. Bölümünde; Güzellerin dönmesine 1 gün kala Burcu Esmersoy ani bir kararla Bülen Ersoy'un da iznini alarak Türkiye'ye dönmeye karar veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi 15:04

Evlerimizde Yaşayan Cinler Yakaza Kabilesi

Yakaza Cinnileri hakkında bir çok hadis ve vaka olmasıan rağmen. Geçmişte haklarında yazılan bir kitap olmamıştır. Bunun sebebini alimler en yakınlarımızda yaşayan cinlerin onlar olmasından dolayı, anlatılmaması söylenme..

  • ZULMA tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti 02:50

Alev Alev Yanan Aracını Çaresizce Seyretti

Konya’da hafif ticari araç alev alarak yanarken, sahibi yanmış aracını çaresiz bir şekilde izledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geld..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Turistin Cebinden Su Şişesini Çalan Maymun 00:48

Turistin Cebinden Su Şişesini Çalan Maymun

Tayland'da bulunan maymun tapınağını ziyaret eden bir turistin cebindeki su şişesini alarak kana kana su içen maymunun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu 02:03

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. Mevlüt Uysal, 3. turda da 179 oy alarak İBB'nin yeni başkanı oldu. Uysal seçim son..

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı 01:06

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm 2.Fragmanı

Çocuklar Duymasın 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Hüseyin'in güçlü sesi, daha da değerleniyor! TEOG'un kalktığını öğrenen Gönül ve Tuna, çocukları da yanlarına alarak kutlamalara doyamıyor!..

Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar 02:17

Kuyumcu Aracını Durdurarak 10 Kilo Altın Çaldılar

Silivri'de, kar maskeli soyguncular bir kuyumcu aracını silahla ateş açarak durdurdu. Soyguncular, kuyumcu aracından 10 kilo altını alarak kayıplara karıştı...

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı 00:52

LPG'li Araç Bomba Gibi Böyle Patladı

Kağıthane'de park halinde bulunan LPG'li araç alev alarak bomba gibi patladı. Patlama nedeniyle çevredeki ev ve araçlarda maddi hasar meydana gelirken patlama anı kameralara yansıdı...

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Yani Nasıl Oluyo İzle 01:31

Yani Nasıl Oluyo İzle

Vinelarıyla büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran Aykut Elmas , Uğur Can Akgül ve Halil İbrahim Göker üçlüsü güzel konuyu ele alıp film yapmışlardır. Filmin konusu kötü gibi dursa da eldeki imkanlarla bu kadarı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe! 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe!

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe 00:48

Sosyal Medyayı Sallayan Kanepe

Tek bir hareketle ranza olabilen kanepenin görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta dört günde 7,3 milyon görüntüleme ve 274 bin paylaşım alarak sosyal medyayı adeta salladı...

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..