#Ayakkabısız Çocuğa ayakkabı alarak farkındalık oluşturmaya Çalışan kadın

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

 Poğaça Tarifi 01:10

Poğaça Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un İçi için; Peynir Maydanoz Üzeri için; 1 çay bardağı galeta unu Hazırlanışı; 1.2 su bardağı yoğurt,1 su b..

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi 00:52

Su Böreği Tadında Fırında Makarna Tarifi

Malzemeler 1 paket fırın makarna Beşamel sos için; 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı un 4 su bardağı süt Yarım yemek kaşığı tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Tereyağı (yoksa margarinde olabilir) Hazırlanış..

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi 00:57

Kabardıkça Kabaran Tahinli Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1 buçuk su bardağı toz şeker 1 su bardağı tahin Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı su 1 paket vanilya 2 su bardağı elenmiş un 1 çay kaşığı karbonat 4-5 damla limon s..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada 01:29

İstanbul’un göbeğinde skandal 'korona partisi' kamerada

İstanbul'un göbeği Karaköy’de bir işletmede korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen skandal görüntüler kaydedildi. Sözde eğlence adı altında bir araya gelenler, düzenlenen partide ne maske taktı ne de sosyal mes..

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia 04:19

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia

Afyonkarahir’da geçtiğimiz günlerde AK Parti’den ihraç edilen belediye başkanı iddiaya göre, yol meselesi yüzünden makamında tartıştığı vatandaşı zarf açma aparatıyla kolundan yaraladı. Olayın ardından belediye başkanı v..

5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi 01:24

Mayasız Kolay Poğaça Tarifi

Mayasız Yumuşacık Peynirli Poğaça Tarifi İçin Malzemeler Yarım su bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 tatlı kaşığı toz şeker 4 su bardağı un (3. Bardaktan sonra kontrollü ekleyelim) 1. 5 p..

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar 01:18

Kasiyere silah doğrultarak kasaları böyle boşalttılar

Esenyut’ta bir markete giren iki soyguncu kasiyere silah doğrultarak kasalarda bulunan yaklaşık 7 bin TL’yi alarak kaçtı. Yaşanan o anlarda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Trafik Polisi ile Motosiklet Sürücüsü Arasında Gülümseten Diyalog 00:32

Trafik Polisi ile Motosiklet Sürücüsü Arasında Gülümseten Diyalog

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, uygulama noktasında durdurulan motosiklet sürücüsü ile motosikleti ödünç alarak kısa bir tur atan trafik polisinin samimi ve gülümseten diyaloğu sosyal medyada beğeni topladı...

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı 01:23

Yunanistan Yeni Yıla Provokasyonla Başladı

2020'de Ege ve Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandırmak için her yolu deneyen Yunanistan, yeni yıla da aynı provokatif adımlarla girdi. Ülkenin genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı sahnedeydi. Silahlandırılması y..

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu 02:05

Babasından izinsiz kamyoneti aldı, gecekondunun çatısına uçtu

Sultangazi'de yaşayan 16 yaşındaki genç, babasından izinsiz kamyoneti alarak arkadaşları ile birlikte dolaşmaya çıktı. Gençler, kamyonetin hakimiyetini kaybederek bir gecekondunun çatısına uçtu...

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu 01:46

Batuhan'ın hikayesi yüreklere dokundu

GEÇEN HAFTA ENGELLİ OĞLUNU OKUTABİLMEK İÇİN YAZ KIŞ DEMEDEN HER GÜN ONU SIRTINA ALARAK 1 KM YOL KAT EDEN BABAYI GETİRMİŞTİK EKRANLARINIZA..FEDAKAR BABA 10 YAŞINDAKİ OĞLU BATUHAN İÇİN BAŞKA BİR ÇARE ARIYORDU..O GÖRÜNTÜLER..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Kedidili Tatlısı 01:26

Kedidili Tatlısı

Muzlu Kedi Dili Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Bir paket kedi dili 3-4 adet muz Muhallebi İçin; 2,5 fincan un (türk kahvesi fincanı) 2,5 fincan şeker 1 litre (5 su bardağı) süt Yarım çay bardağı zeytinyağı (2-3 yemek ka..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:15

Hafıza Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ünlü bir bilim adamı olan Gordon Dunn, çığır açan yeni cihazını tanıttıktan kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordun’un ölümü eşi Carolyn için tam bir yıkım olur. Carolyn, her şeyle bağını yitirip kend..

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava Hakimi Olmaya Hazırlanıyor 02:12

İHA ve SİHA'ların Yeni Yuvası Kıbrıs! - Türkiye Doğu Akdeniz'de Hava H

Türkiye, Doğu Akdeniz’de yeni bir stratejik adım attı ve KKTC’de İHA ve SİHA’lara hava üssü kurma kararı alarak bölgede elini daha da kuvvetlendirdi. Üs, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra bir süre kullanılan ancak uzun y..

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş! 01:37

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş!

Kayseri'de Yasin Tatay adlı şahıs, nafaka nedeniyle tartıştığı eski eşini 30 kez bıçaklayarak öldürdü. Tatay, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası istemiyle yargılanırken, cinayetin kan donduran detayları ortay..

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yola Savruldu 01:54

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yo

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan D-100 karayolunda devrilen çocuk bezi ve deterjan yüklü tır, metrelerce sürüklendikten sonra alev alarak yandı...

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızlı Ulaşacağız 04:19

Bakan Varank Enflasyonu Kontrol Altına Alıp 2023 Hedeflerine Daha Hızl

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Bakan Varank, enflasyon sorununun çok büyük bir kısmının küresel piyasalardaki dalgalanmalardan kaynaklı olduğunu söyleyerek, İnşallah yakın zamanda enflasyonu da kontrol altına alarak..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi 03:04

30 Dakikada Kekli Baklava Tarifi

1 Paket baklavalık yufka Şerbeti için; 4 su bardağı şeker 4 su bardağı su 1-2 damla limon suyu Kek Hamuru İçin; 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı şekeri 2 yemek kaşığı irmik 1 çay bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket va..

Gül Tatlısı Tarifi 02:07

Gül Tatlısı Tarifi

Gül Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 125 gr eritilmiş tereyağı 1 çay bardağı irmik 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su ..

Bakan Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı 00:47

Bakan Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sektör bazlı görüşmelerini tamamladı. Bakan Nebati, fiyatların sebepsizce artışına müsamaha göstermeyeceklerini belirterek, ihtiyaç halinde farklı enstrümanları etkin şekilde devr..

MÜCEVHERLERİ İÇİN AKILALMAZ ÖDÜL! 02:47

MÜCEVHERLERİ İÇİN AKILALMAZ ÖDÜL!

Formula 1'in varisi Tamara Ecclestone, Mel Gibson'ın 'Fidye' filminden ilham alarak, çalınan 25 milyon sterlinlik (533 milyon TL) mücevherinin iadesi için 6 milyon Sterlin (128 milyon TL) ödül vereceğini açıkladı...